Dainfen Już coś wie
Nick w grze : Zielona Tarantula Liczba postów : 253 Dołączył : 15/10/2013
| Temat: Mój dawny konkurs- sprostowanie Pią Lis 01, 2013 1:04 pm | |
| Pomyślałam, że napiszę o tym tutaj, bo może więcej osób zauważy. We wakacje organizowałam konkurs, loterię, w której do wygrania był kupon. Los kosztował 10 000 equus. Niestety- dziwnym trafem skasowała mi się caluteńka korespondencja i nie wiem, kto brał udział. W pamięci mam zaszyte parę loginów, ale nie mogę zrobić uczciwego losowania bez pełnej listy. Proszę więc wszystkich, którzy brali udział o zgłoszenie się do mnie tutaj lub na Howrse ( Zielona Tarantula) i przesłanie screenu korespondencji ze mną w tej sprawie. Niektóre loginy mam zaszyte gdzieś w pamięci, tak więc niektórych od razu 'rozpoznam". Bardzo przepraszam za wszelkie trudności! obiecuję, że wśród tych, którzy się zgłozą i podadzą dowody przeprowadzę losowanie 1 grudnia. I przyznany dostanie kupon będą też upominki dla każdego, w ramach rewanżu za ten cały ambaras. | |
|
Dainfen Już coś wie
Nick w grze : Zielona Tarantula Liczba postów : 253 Dołączył : 15/10/2013
| Temat: Re: Mój dawny konkurs- sprostowanie Sob Lis 02, 2013 9:42 am | |
| Termin zgłoszen do 30 listopada, ponieważ nie mogę ciągnąć konkursu w nieskończoność | |
|
Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Mój dawny konkurs- sprostowanie Pią Sty 03, 2014 8:36 am | |
| Z powodu braku odpowiedzi w temacie, wątek zostaje zamknięty i przeniesiony do Archiwum konkursów. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Mój dawny konkurs- sprostowanie | |
| |
|