Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Spółka Graficzki - zamów, bierz, gotowe!

Go down 
AutorWiadomość
MilWa
Nowy
MilWa

Nick w grze : kanapeczka1
Liczba postów : 16

Spółka Graficzki - zamów, bierz, gotowe! Empty
PisanieTemat: Spółka Graficzki - zamów, bierz, gotowe!   Spółka Graficzki - zamów, bierz, gotowe! I_icon_minipostSob Lis 02, 2013 11:21 am

Hello

Jam skromna, zaoferować pragnę zacnym graczom grafikę. Jeśli chodzi o zapłatę to pożyjemy, zobaczymy. A jakie graficzki konkretnie? Zobaczycie, ale na razie...

MilWa, zwierzę nieokreślone w swym fachu, wśród milionów plików laptopa znalazła starego GIMPa. Wtedy do główki, której zawartość znana nie jest i raczej nie będzie przyszedł pomysł - zdobędzie PhotoScape'a. I tak zrobiła...

Nabór:

Uwaga, uwaga, nabór! Żeby się dostać trzeba zrobić dwa awatary, jedną prezentację i sygnaturę. Wyślę konkretnie co tam ma być w formularzach takich jak poniżej żebyście mogli się zaznajomić i przyzwyczaić do pracy z nimi. Możecie też na dodatkowe "punkty" zrobić inne grafiki.

Należą:
- MilWa(na Howrse kanapeczka1)

Na stanie znajdziecie:
- awatary
- prezentacje HTML
- rysunki tradycyjne
- rysunki komputerowe
- sygnatury

Tamraram.... Formularze!

Awatar
Obrazek: link lub opis, w przypadku opisu ja wybiorę, wyjątkowo mogę też coś nabazgrać
Część obrazka: którą część mam ewentualnie wyciąć
Napis: napis, czcionka, kolor, umiejscowienie
Uwagi: co jeszcze sobie zapragniesz, o ile jestem w stanie to zrobić, gif czy normalny
Wymiary:

Sygnaturka
Tło:
Elementy: dodaj tu inne obrazki, które będą na tle
Napisy: ilość, napisy, czcionka, kolory, umiejscowienie
Wymiary:
Uwagi:

Rysunek
Bohater: raczej prosiłabym o wybranie zwierzęcia, kaleczę nieuleczalnie człowieków. Tutaj tylko gatunek
Szczegółowy opis postaci:
Rodzaj: portret, jakaś tam kompozycja, albo co innego
Uwagi:

Prezentacja
Obrazek:
Część obrazka:
Ramki: zaokrąglenie, przezroczystość bla, bla, bla, umiejscowienie i wymiary
Napisy:

Uwagi:
Wymiary:
Powrót do góry Go down

Spółka Graficzki - zamów, bierz, gotowe!
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: