MilWa Nowy
Nick w grze : kanapeczka1 Liczba postów : 16 Dołączył : 26/08/2013
| Temat: Spółka Graficzki - zamów, bierz, gotowe! Sob Lis 02, 2013 11:21 am | |
| Hello
Jam skromna, zaoferować pragnę zacnym graczom grafikę. Jeśli chodzi o zapłatę to pożyjemy, zobaczymy. A jakie graficzki konkretnie? Zobaczycie, ale na razie...
MilWa, zwierzę nieokreślone w swym fachu, wśród milionów plików laptopa znalazła starego GIMPa. Wtedy do główki, której zawartość znana nie jest i raczej nie będzie przyszedł pomysł - zdobędzie PhotoScape'a. I tak zrobiła...
Nabór:
Uwaga, uwaga, nabór! Żeby się dostać trzeba zrobić dwa awatary, jedną prezentację i sygnaturę. Wyślę konkretnie co tam ma być w formularzach takich jak poniżej żebyście mogli się zaznajomić i przyzwyczaić do pracy z nimi. Możecie też na dodatkowe "punkty" zrobić inne grafiki.
Należą: - MilWa(na Howrse kanapeczka1)
Na stanie znajdziecie: - awatary - prezentacje HTML - rysunki tradycyjne - rysunki komputerowe - sygnatury
Tamraram.... Formularze!
Awatar Obrazek: link lub opis, w przypadku opisu ja wybiorę, wyjątkowo mogę też coś nabazgrać Część obrazka: którą część mam ewentualnie wyciąć Napis: napis, czcionka, kolor, umiejscowienie Uwagi: co jeszcze sobie zapragniesz, o ile jestem w stanie to zrobić, gif czy normalny Wymiary:
Sygnaturka Tło: Elementy: dodaj tu inne obrazki, które będą na tle Napisy: ilość, napisy, czcionka, kolory, umiejscowienie Wymiary: Uwagi:
Rysunek Bohater: raczej prosiłabym o wybranie zwierzęcia, kaleczę nieuleczalnie człowieków. Tutaj tylko gatunek Szczegółowy opis postaci: Rodzaj: portret, jakaś tam kompozycja, albo co innego Uwagi:
Prezentacja Obrazek: Część obrazka: Ramki: zaokrąglenie, przezroczystość bla, bla, bla, umiejscowienie i wymiary Napisy: Uwagi: Wymiary: | |
|