Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Heromice !

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

Nick w grze : gwiazda2002
Liczba postów : 1473

Heromice ! Empty
PisanieTemat: Heromice !   Heromice ! I_icon_minipostSob Lis 02, 2013 1:59 pm

,,No więc, oto link do gry:KLIKMożna tam wybrać serwer polski ;pWięc, podstawowa gra polega na tym: Wcielamy się w myszkę. Musimy pójść do serka i wrócić z nim do norki. Wydaje się banalne, ale niestety takie nie jest  Często dojście do serka jest niemożliwe bez pomocy szamana.Szamanem zostaje każdy. Wchodząc do norki dostajemy pkt., kto wejdzie jako pierwszy - 16, drugi - 14, trzeci - 12 a cała reszta - 10. Ten, kto uzbiera najwięcej pkt., w następnej kolejce zostaje szamanem. Musi on wybudować myszkom drogę do serka za pomocą desek, pudełek, ciężarków, baloników i innych. Myszki, które wejdą do norki, są dla niego zaliczane.TitleNa TFM za różne rzeczy zdobywamy title. Jest to taki jakby przyrostek, który zawsze wyświetla się pod loginem. Tytuły można dowolnie zmieniać. Na początku każdy ma title Mała Myszka. Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam. Po więcej info zapraszam tu lub tu  Będę też aktualizować wątek. Przed rozpoczęciem gry polecam gorąco przeczytać zakładkę Shaman na moim blogu!!!   Zapraszam''

No Heromice to w sumie to samo co transformice. Jedyna różnica taka że na początku dostajesz 999999 truskawek i 999999 serków i stać cię dosłownie na wszystko Very Happy
http://www.heromice.com/games/s2.html

Zapraszam do wspólnej gry mój nick to Mysiatulisia
Powrót do góry Go down
Mreowcia
Nowy
Mreowcia

Nick w grze : Reindeer
Liczba postów : 24

Heromice ! Empty
PisanieTemat: Re: Heromice !   Heromice ! I_icon_minipostNie Lis 10, 2013 2:27 am

Jest super! szkoda tylko że w innym języku piszą.Sad nawet jak wezmę na polski co z tego jak dostanę 9999999 serków i truskawek skoro z nikim dogadać się nie można.No.Jestem nowa jeśli chcesz się więcej o mnie dowiedzieć wejdź w wątek Hej w Poznajmy się.
Powrót do góry Go down
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

Nick w grze : Koteczka77
Liczba postów : 1026

Heromice ! Empty
PisanieTemat: Re: Heromice !   Heromice ! I_icon_minipostSob Lis 30, 2013 7:40 am

A, drobna różnica, Heromice jest nielegalne Smile Za jakiś czas pewnie je usuną, podobnie jak Mitomice Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=802407
Gość
Gość
Anonymous

Heromice ! Empty
PisanieTemat: Re: Heromice !   Heromice ! I_icon_minipostSob Lis 30, 2013 7:49 am

Kemishi napisał:
A, drobna różnica, Heromice jest nielegalne :)Za jakiś czas pewnie je usuną, podobnie jak Mitomice Wink
Dlaczego jest nielegalne o.O
Powrót do góry Go down
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

Nick w grze : Koteczka77
Liczba postów : 1026

Heromice ! Empty
PisanieTemat: Re: Heromice !   Heromice ! I_icon_minipostSob Lis 30, 2013 7:51 am

Ogier12 napisał:
Kemishi napisał:
A, drobna różnica, Heromice jest nielegalne :)Za jakiś czas pewnie je usuną, podobnie jak Mitomice Wink
Dlaczego jest nielegalne o.O
Ponieważ to splagiatowane Transformice Rolling Eyes  Nie pierwsze w dodatku ;)Możecie na nim grać, nic się nie stanie, tylko że za jakiś czas zostanie usunięte.

Ożesz ty autorko >.< JAK ŚMIESZ kopiować z mojego tematu?! Mowa o moim blogu... No super.
KLIK.
Pozdrawiam.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=802407
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

Nick w grze : gwiazda2002
Liczba postów : 1473

Heromice ! Empty
PisanieTemat: Re: Heromice !   Heromice ! I_icon_minipostSro Gru 11, 2013 6:38 am

znaczy no chciałam cię zacytować ale nie umjem ;-;
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Heromice ! Empty
PisanieTemat: Re: Heromice !   Heromice ! I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Heromice !
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: