Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Heromice ! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Heromice ! Sob Lis 02, 2013 1:59 pm | |
| ,,No więc, oto link do gry:KLIKMożna tam wybrać serwer polski ;pWięc, podstawowa gra polega na tym: Wcielamy się w myszkę. Musimy pójść do serka i wrócić z nim do norki. Wydaje się banalne, ale niestety takie nie jest Często dojście do serka jest niemożliwe bez pomocy szamana.Szamanem zostaje każdy. Wchodząc do norki dostajemy pkt., kto wejdzie jako pierwszy - 16, drugi - 14, trzeci - 12 a cała reszta - 10. Ten, kto uzbiera najwięcej pkt., w następnej kolejce zostaje szamanem. Musi on wybudować myszkom drogę do serka za pomocą desek, pudełek, ciężarków, baloników i innych. Myszki, które wejdą do norki, są dla niego zaliczane.TitleNa TFM za różne rzeczy zdobywamy title. Jest to taki jakby przyrostek, który zawsze wyświetla się pod loginem. Tytuły można dowolnie zmieniać. Na początku każdy ma title Mała Myszka. Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam. Po więcej info zapraszam tu lub tu Będę też aktualizować wątek. Przed rozpoczęciem gry polecam gorąco przeczytać zakładkę Shaman na moim blogu!!! Zapraszam'' No Heromice to w sumie to samo co transformice. Jedyna różnica taka że na początku dostajesz 999999 truskawek i 999999 serków i stać cię dosłownie na wszystko http://www.heromice.com/games/s2.html Zapraszam do wspólnej gry mój nick to Mysiatulisia | |
| | | Mreowcia Nowy
Nick w grze : Reindeer Liczba postów : 24 Dołączył : 09/11/2013
| Temat: Re: Heromice ! Nie Lis 10, 2013 2:27 am | |
| Jest super! szkoda tylko że w innym języku piszą. nawet jak wezmę na polski co z tego jak dostanę 9999999 serków i truskawek skoro z nikim dogadać się nie można. .Jestem nowa jeśli chcesz się więcej o mnie dowiedzieć wejdź w wątek Hej w Poznajmy się. | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Heromice ! Sob Lis 30, 2013 7:40 am | |
| A, drobna różnica, Heromice jest nielegalne Za jakiś czas pewnie je usuną, podobnie jak Mitomice | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Heromice ! Sob Lis 30, 2013 7:49 am | |
| - Kemishi napisał:
- A, drobna różnica, Heromice jest nielegalne :)Za jakiś czas pewnie je usuną, podobnie jak Mitomice
Dlaczego jest nielegalne o.O |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Heromice ! Sob Lis 30, 2013 7:51 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Kemishi napisał:
- A, drobna różnica, Heromice jest nielegalne :)Za jakiś czas pewnie je usuną, podobnie jak Mitomice
Dlaczego jest nielegalne o.O Ponieważ to splagiatowane Transformice Nie pierwsze w dodatku ;)Możecie na nim grać, nic się nie stanie, tylko że za jakiś czas zostanie usunięte. Ożesz ty autorko >.< JAK ŚMIESZ kopiować z mojego tematu?! Mowa o moim blogu... No super. KLIK. Pozdrawiam. | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Heromice ! Sro Gru 11, 2013 6:38 am | |
| znaczy no chciałam cię zacytować ale nie umjem ;-; | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Heromice ! | |
| |
| | | | Heromice ! | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |