Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Biuro obsługi klienta

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Ness'Evin
Nowy
Ness'Evin

Nick w grze : wpisz nick
Liczba postów : 14

Biuro obsługi klienta Empty
PisanieTemat: Biuro obsługi klienta   Biuro obsługi klienta I_icon_minipostPon Lis 04, 2013 10:05 am

Witajcie, jestem Ness'Evin i postanowiłam zrobić coś dla młodych dziewczyn, ale nie tylko dla nich. Założyłam ten temat, aby pomagać w różnego rodzaju problemach typowych dla nastolatek i nastolatków w naszym kraju. Udzielam różnych, w miarę moich możliwości porad. Udzielam odpowiedzi także z zakresu biologii i anatomii.

Jeśli chcesz o coś zapytać, coś cie niepokoi, sposób na ładną, zadbaną cerę, pisz na PW, twój list pojawi się tutaj jako anonim. Jeśli nie masz oporów pisać o czymś tutaj, śmiało, postuj.
Powrót do góry Go down
Wild_Horse
Jedną nogą w ZM
Wild_Horse

Nick w grze : Elsker
Liczba postów : 553

PisanieTemat: Re: Biuro obsługi klienta   Biuro obsługi klienta I_icon_minipostPon Lis 04, 2013 11:01 am

Może coś bliższego o tobie? Jesteś lekarzem? Studiujesz medycynę. Nikt nie napisze do cb z bardziej osobistą sprawą. To tak jakby powiedzieć coś osobistego pierwszej obcej osobie spotkanej na ulicy....
Powrót do góry Go down
Ness'Evin
Nowy
Ness'Evin

PisanieTemat: Re: Biuro obsługi klienta   Biuro obsługi klienta I_icon_minipostPon Lis 04, 2013 11:28 am

No o sobie, dobrze, nawet o tym nie pomyślałam. Wink

Mam 20 lat, jestem zwykłą dziewczyną, która kiedyś też dojrzewała i chyba nadal dojrzewa tylko już nieco inaczej. Jestem prywatnie lesbijką, dlatego żaden temat nie jest mi obcy. Jestem zodiakalną rybą, przez co jestem obdarzona dużą intuicją, współczuciem i zrozumieniem drugiej osoby. Lubię pomagać i cieszę się, kiedy komuś się uda. Obecnie jestem w studium medycznym na kierunku rocznym Technik Sterylizacji Medycznej więc mam dużo anatomii, mikrobiologii. Hobbistycznie dużo czytam o psychologii, lubię zagadki kryminalne, portrety psychologiczne itp. W przyszłości chcę studiować na Uniwersytecie Przyrodniczym lub Uniwersytecie Medycznym. Jestem osobą, która wiele przeżyła, dużo widziała i może pomóc. Jeśli chcecie usłyszeć o mnie coś więcej, napiszcie.
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Biuro obsługi klienta   Biuro obsługi klienta I_icon_minipostPon Lis 04, 2013 11:52 am

Agnes, niektórzy ludzie prędzej zwierzą się zupełnie obcej osobie, niż komuś, kogo znają, więc może znajdą się osoby, które zechcą skorzystać z rady, aczkolwiek nie wydaje mi się, by tak młoda osoba mogła być tzw. wyrocznią w jakiejkolwiek sprawie. Niejednego 'eksperta' (wykształconego w konkretnej dziedzinie rzekomo) z wieloletnim stażem spokojnie można olać, bo jak takiemu człekowi wydaje się, że wszystkie rozumy pozjadał, może udzielać 'dobrych rad'. W niektórych sprawach zawsze zabraknie złotego środka, a ten należałoby znaleźć, jeżeli chce się komukolwiek doradzać i pomagać.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Ness'Evin
Nowy
Ness'Evin

PisanieTemat: Re: Biuro obsługi klienta   Biuro obsługi klienta I_icon_minipostPon Lis 04, 2013 11:58 am

Ja mogę doradzać, pomagać, wybór zawsze należy do was. Poza tym nie twierdzę, że jestem wyrocznią. To już kwestia tego czy mi ktoś zaufa, ja zawsze chcę pomóc.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Biuro obsługi klienta   Biuro obsługi klienta I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Biuro obsługi klienta
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» GRA - Nowe Centrum Obsługi Klienta
» Fajne prezentacje i różne inne obsługi graficzne Kinma