Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Biuro obsługi klienta | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Ness'Evin Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 14 Dołączył : 24/08/2013
| Temat: Biuro obsługi klienta Pon Lis 04, 2013 10:05 am | |
| Witajcie, jestem Ness'Evin i postanowiłam zrobić coś dla młodych dziewczyn, ale nie tylko dla nich. Założyłam ten temat, aby pomagać w różnego rodzaju problemach typowych dla nastolatek i nastolatków w naszym kraju. Udzielam różnych, w miarę moich możliwości porad. Udzielam odpowiedzi także z zakresu biologii i anatomii.
Jeśli chcesz o coś zapytać, coś cie niepokoi, sposób na ładną, zadbaną cerę, pisz na PW, twój list pojawi się tutaj jako anonim. Jeśli nie masz oporów pisać o czymś tutaj, śmiało, postuj. | |
| | | Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Re: Biuro obsługi klienta Pon Lis 04, 2013 11:01 am | |
| Może coś bliższego o tobie? Jesteś lekarzem? Studiujesz medycynę. Nikt nie napisze do cb z bardziej osobistą sprawą. To tak jakby powiedzieć coś osobistego pierwszej obcej osobie spotkanej na ulicy.... | |
| | | Ness'Evin Nowy
| Temat: Re: Biuro obsługi klienta Pon Lis 04, 2013 11:28 am | |
| No o sobie, dobrze, nawet o tym nie pomyślałam. Mam 20 lat, jestem zwykłą dziewczyną, która kiedyś też dojrzewała i chyba nadal dojrzewa tylko już nieco inaczej. Jestem prywatnie lesbijką, dlatego żaden temat nie jest mi obcy. Jestem zodiakalną rybą, przez co jestem obdarzona dużą intuicją, współczuciem i zrozumieniem drugiej osoby. Lubię pomagać i cieszę się, kiedy komuś się uda. Obecnie jestem w studium medycznym na kierunku rocznym Technik Sterylizacji Medycznej więc mam dużo anatomii, mikrobiologii. Hobbistycznie dużo czytam o psychologii, lubię zagadki kryminalne, portrety psychologiczne itp. W przyszłości chcę studiować na Uniwersytecie Przyrodniczym lub Uniwersytecie Medycznym. Jestem osobą, która wiele przeżyła, dużo widziała i może pomóc. Jeśli chcecie usłyszeć o mnie coś więcej, napiszcie. | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Biuro obsługi klienta Pon Lis 04, 2013 11:52 am | |
| Agnes, niektórzy ludzie prędzej zwierzą się zupełnie obcej osobie, niż komuś, kogo znają, więc może znajdą się osoby, które zechcą skorzystać z rady, aczkolwiek nie wydaje mi się, by tak młoda osoba mogła być tzw. wyrocznią w jakiejkolwiek sprawie. Niejednego 'eksperta' (wykształconego w konkretnej dziedzinie rzekomo) z wieloletnim stażem spokojnie można olać, bo jak takiemu człekowi wydaje się, że wszystkie rozumy pozjadał, może udzielać 'dobrych rad'. W niektórych sprawach zawsze zabraknie złotego środka, a ten należałoby znaleźć, jeżeli chce się komukolwiek doradzać i pomagać. | |
| | | Ness'Evin Nowy
| Temat: Re: Biuro obsługi klienta Pon Lis 04, 2013 11:58 am | |
| Ja mogę doradzać, pomagać, wybór zawsze należy do was. Poza tym nie twierdzę, że jestem wyrocznią. To już kwestia tego czy mi ktoś zaufa, ja zawsze chcę pomóc. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Biuro obsługi klienta | |
| |
| | | | Biuro obsługi klienta | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|