Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prezka z Podstronami | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
milandra Nowy
Liczba postów : 42 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Prezka z Podstronami Sob Sie 27, 2011 1:40 pm | |
| Zabuliłam jak za woły za poradnik, a nic z niego nie kapuję. Strona WIX także jest według mnie za trudna. Jak prosto zrobić ładną prezię z podstronami? Próbowałam na wszelkie sposoby i nic! | |
| | | amru3 Raczkujący
Liczba postów : 95 Dołączył : 14/07/2011
| Temat: Re: Prezka z Podstronami Sob Sie 27, 2011 3:02 pm | |
| Robienie prezentacji z podstronami to zwykłe tworzenie strony internetowej. Dla mnie jest to żałośnie proste, nauczyłam się tego tworząc blogi na mylogu w wieku 11 lat, więc nie może to być skomplikowane. Tyle, że mam umysł dość matematyczny, więc może dlatego mi prościej. W html ważny jest jakotaki angielski i myślenie techniczne. Jeśli nie lubisz matematyki, w ogóle się za to nie bierz;)
Poradniki darmowe są na forum howrse, tu chyba gdzieś też... jeżeli nie rozumiesz z nich niczego, to musisz poprosić kogoś, żeby posiedział z Tobą i wytłumaczył, czy to przez gg, czy to realnie. Ja sama osobom, które uczyłam, dałam mój plik z podstawowym kodem i wspólnie krok po kroku go uzupełnialiśmy do pierwszej podstrony. Następne dana osoba potrafiła już zrobić sama bez problemu;) Chociaż miałam 2 przypadki, że jak grochem o ścianę, można było tłumaczyć a tu nic.
WIX nie jest trudne, WIX jest po angielsku;) | |
| | | milandra Nowy
| Temat: Re: Prezka z Podstronami Pon Sie 29, 2011 9:01 am | |
| Lubię matmę, fajna jest, tyle że ja nie kapuję o co z tym WIX chodzi. Nie mogę się połapać w opcjach. | |
| | | amru3 Raczkujący
Liczba postów : 95 Dołączył : 14/07/2011
| Temat: Re: Prezka z Podstronami Pon Sie 29, 2011 9:15 am | |
| To może po prostu zamów sobie prezentację z podstronami. Nie są powalająco drogie, a przynajmniej Ty zaoszczędzisz czas i nerwy, skoro Ci to nie idzie:) | |
| | | milandra Nowy
| Temat: Re: Prezka z Podstronami Pon Sie 29, 2011 9:31 am | |
| Nie są drogie!? Za kupony chodzą! A ja nie mam ani jednego! | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Prezka z Podstronami Pon Sie 29, 2011 10:42 am | |
| Droga milandro, może tutaj poszukaj. | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Prezka z Podstronami Wto Sie 30, 2011 9:49 am | |
| niekoniecznie za kupony - ja robię za equus/jednorozce/przedmioty z CR/konie... | |
| | | milandra Nowy
| Temat: Re: Prezka z Podstronami Wto Sie 30, 2011 12:49 pm | |
| Ok. Mam prezię od amru3. Amru, jeszcze raz dzięki! (Hmmm...który to już raz? XD) | |
| | | poziomka22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : poziomka22 Liczba postów : 2369 Dołączył : 31/07/2011
| Temat: :) Sro Sie 31, 2011 9:33 am | |
| Masz dokładną instrukcję na i-love-howrse.blogspot.com | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prezka z Podstronami | |
| |
| | | | Prezka z Podstronami | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |