| The Travel Cards INT | |
|
+5Szron Lierre. kim* KaVcia Strawberii 9 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: The Travel Cards INT Pon Lis 18, 2013 9:46 am | |
| Jeszcze jestem więc jeszcze napiszę Karty już na INT! Karty do podróży w czasie ! - 18 listopada 2013 Podróżuj w czasie historii i odkryj osiągnięcia ludzkości ! Powitajcie "Karty Podróży w czasie" na Howrse aż do 05.12.2013 13:00 ! 35 z tych kart oferująe prezenty bezpośrednio kiedy je aktywujesz. Możesz mieć szczęście i dostać prezenty, takie jak Róg Obfitości obfitości, Punkty dorastania, Equus, Zestaw Harmonii, a nawet Zestaw Hery! A może nawet...nowy dziki koń Banker! Pozostałe karty przydadzą Ci się do ukończenia wszystkich Siedmiu kolekcji Kart Podróży w czasie! Po skompletowaniu całej kolekcji, otrzymasz odpowiedni prezent. Nagrody które uzyskasz po ukończeniu poszczególnych kolekcji: Różdżka Płodności Przywilej Piramidy Łzy Afrodyty Złote Jabłko Zestaw Nyks Wyzwanie Tytanów 5-ty Żywioł Dzięki kilku bardzo rzadkim kartą można również dostać w swoje ręce: Przywilej Kroosa Pozwala on dać Klepsydrę Kronosa za darmo dla wszystkich koni, wyhodowanych przez Ciebie na okres 10-ciu dni. Przywilej Plutona (Przywilej Zwoju) : Daje jeden Zwój Plutona dziennie przez okres dwudziestu dni. Jeśli ukończysz wszystkie kolekcje, wygrasz nowego boskiego konia, Trascaisa. Jak można wygrać w karty? Za logowanie każdego dnia. Kiedy twoje konie wygrywają zawody (ograniczone do 2 kart na dzień) w Sprzedażach Błyskawicznych By karty kolekcjonerskie masz dwa razy ( 1 razy dziennie na koszt 5 diamentów )I być może z nieco więcej pomocy podczas konkursu ... - Nie umiem tego przetłumaczyć :/ Aby uzyskać więcej informacji, nie wahaj się, aby sprawdzić stronę promocji, Kart podróży w czasie! Drużyna Howrse. ------------------------- Kara |
|
| |
Strawberii Już coś wie
Nick w grze : Profesjonalistka Liczba postów : 236 Dołączył : 27/09/2013
| Temat: Re: The Travel Cards INT Wto Lis 19, 2013 6:29 am | |
| Uwielbiam karty Przed chwilą weszłam na INT i wygrałam zestaw Posejdona Mam nadzieję, że na polskim serwie też będzie mi dobrze szło | |
|
| |
KaVcia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : KaVcia Liczba postów : 731 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: The Travel Cards INT Wto Lis 19, 2013 7:08 am | |
| - Kara 17 napisał:
- Jak można wygrać w karty?
Za logowanie każdego dnia. Kiedy twoje konie wygrywają zawody (ograniczone do 2 kart na dzień) w Sprzedażach Błyskawicznych By karty kolekcjonerskie masz dwa razy ( 1 razy dziennie na koszt 5 diamentów ) I być może z nieco więcej pomocy podczas konkursu ... - Nie umiem tego przetłumaczyć :/ Aby uzyskać więcej informacji, nie wahaj się, aby sprawdzić stronę promocji, Kart podróży w czasie!
Wymieniając karty, które masz podwójne (nie umiem znaleźć słowa, ale chodzi o powtórki) - 1 raz dziennie, koszt 5 diamentówI być może z małą pomocą podczas konkursu (RO, co? zestawy kart)Wydaje mi się, że ta promocja może wejść nawet jutro, a właściwie zdziwię się, jeśli tak nie będzie. Postaram się o boskiego, bo KK nie pogardzę. No i mi się bardzo podoba
Ostatnio zmieniony przez KaVcia dnia Wto Lis 19, 2013 8:33 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: The Travel Cards INT Wto Lis 19, 2013 8:17 am | |
| Ta "pomoc" to zestawy kart na CR. Przynajmniej ostatnio tak było. Tak jak dynamity w piaskach - za 1 kupon można kupić zestaw kart (chyba 5), w Sztuk Pieknych było pewne, że będzie 1 złota albo diamentowa, i przynajmniej jedna której jeszcze nie mamy...? Jakoś tak. | |
|
| |
KaVcia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : KaVcia Liczba postów : 731 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: The Travel Cards INT Wto Lis 19, 2013 8:30 am | |
| - kim* napisał:
- Ta "pomoc" to zestawy kart na CR. Przynajmniej ostatnio tak było. Tak jak dynamity w piaskach - za 1 kupon można kupić zestaw kart (chyba 5), w Sztuk Pieknych było pewne, że będzie 1 złota albo diamentowa, i przynajmniej jedna której jeszcze nie mamy...? Jakoś tak.
O, właśnie. Tak to się nazywało. Zestawy Kart. Dzięki. | |
|
| |
Strawberii Już coś wie
| Temat: Re: The Travel Cards INT Wto Lis 19, 2013 10:21 am | |
| Czy karty będzie można kupić za kupony na czarnym rynku? | |
|
| |
Lierre. Już coś wie
Nick w grze : Lierre. Liczba postów : 141 Dołączył : 29/10/2012
| Temat: Re: The Travel Cards INT Wto Lis 19, 2013 10:31 am | |
| - Profesjonalistka napisał:
- Czy karty będzie można kupić za kupony na czarnym rynku?
Tak, za 1 kupon do tej pory był zestaw 5 kart. | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: The Travel Cards INT Wto Lis 19, 2013 11:52 am | |
| - kim* napisał:
- było pewne, że będzie 1 złota albo diamentowa, i przynajmniej jedna której jeszcze nie mamy...? Jakoś tak.
A to nie było tak, że jedna będzie "rzadsza", np. srebrna. Bo ja jak kupowałem Zestawy, to miałem np. 3 brązowe i 2 srebrne. :/ | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: The Travel Cards INT Sro Lis 20, 2013 12:03 am | |
| 3 brązowe i 2 rzadkie - złota, diamentowa lub srebrna. ;3 | |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: The Travel Cards INT Sro Lis 20, 2013 3:03 am | |
| Chyba mi się pomyliło i było tak, jak pisze Mrs | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Travel Cards INT Sro Lis 20, 2013 5:59 am | |
| Nie lubię kart. To bardzo kuponożerna promocj ;x |
|
| |
| Temat: Re: The Travel Cards INT Sro Lis 20, 2013 6:00 am | |
| Ja lubię XD Zawsze coś ciekawego wpadnie ;3 A jak ktoś liczy na prezenty z diamentowych to tak, to kuponożerna promocja ;3 | |
|
| |
Strawberii Już coś wie
| Temat: Re: The Travel Cards INT Sro Lis 20, 2013 7:40 am | |
| Jeśli będzie można kupić karty na CR za 1 kupon to czy jak będę mieć 10 diamentów to będę mogła je kupić? | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: The Travel Cards INT Sro Lis 20, 2013 10:28 am | |
| Tak, będziesz mogła kupić zestaw za 10 diamentów, ani teraz, ani w najbliższej przyszłości (mówię o grudniowych zmianach) taka forma zakupu nie będzie wycofana. | |
|
| |
Strawberii Już coś wie
| Temat: Re: The Travel Cards INT Sro Lis 20, 2013 10:35 am | |
| - erreo napisał:
- Tak, będziesz mogła kupić zestaw za 10 diamentów, ani teraz, ani w najbliższej przyszłości (mówię o grudniowych zmianach) taka forma zakupu nie będzie wycofana.
Dzięki za odpowiedź. Mam 1 diament, ale w grudniu mają być te zmiany, a dzięki temu będę mieć 10 diamentów a i wiem, że nie będzie ta forma wycofana, ale myślałam, że karty można kupić tylko za kupon. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: The Travel Cards INT Sro Lis 20, 2013 2:07 pm | |
| Nie, spokojnie, zestaw kart jest na Czarnym Rynku, a wszystko z CR ma opcję wyboru kupon/diamenty. | |
|
| |
| Temat: Re: The Travel Cards INT Sro Lis 20, 2013 11:36 pm | |
| Czy tylko ja mam odblokowane 5 kart a 6 to powtórka? No masakra ;_; | |
|
| |
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| Temat: Re: The Travel Cards INT Pią Lis 22, 2013 5:03 am | |
| Poświeciłam 36 kuponów ale kolekcja już jest prawie pełna, czekają mnie jeszcze cztery wymiany kart ale teraz już na spokojnie poczekam na kolejne dwa boskie i dzikusa ^^ W sumie jakby przeliczyć koszt: ostatnio boskie z kolekcji wiatru były po 20 kuponów i dzikusy są za 12, to w sumie nie przepłaciłam aż tak dużo bo po drodze wpadło mi kilka wartościowych rzeczy z czarnego rynku (3 karty z objęciami morfeusza, 3 z kamieniem filozoficznym, 6 z zestawem Hery, 3 zestawy Posejdona i 6 zestawów Harmonii plus pomniejsze śmieci) | |
|
| |
| Temat: Re: The Travel Cards INT Pią Lis 22, 2013 6:53 am | |
| Boże, 36 kuponów? Ja kupiłam 2 zestawy za diamenty XD | |
|
| |
Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: The Travel Cards INT Pią Lis 22, 2013 7:14 am | |
| tapetka - a nie lepiej było poczekać, aż wpadną ci jeszcze jakieś karty i dopiero pod koniec kupować zestawy na CR? Bo z tego co pamiętam, to wrzucali je chyba po dwa razy - początkiem i w ostatnie dni. | |
|
| |
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| Temat: Re: The Travel Cards INT Pią Lis 22, 2013 8:44 am | |
| Szansa na diamentowe karty jest bardzo mała, a kupony i tak miałam przeznaczone na tę promocję Bez obaw nie kupuje ich za realne pieniądze, we wtorek dostanę 60 kuponów bo dwie moje prace przeszły głosowanie w przestrzeni twórczej. Bardzo mi zależało na zdobyciu wszystkich wiatrowych koni ^^ | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: The Travel Cards INT | |
| |
|
| |
| The Travel Cards INT | |
|