| Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary | |
|
+22avrilka magdalenusia DieSymphonie wiki0396 Labamba Szarusia16 Lierre. rosolowa Temperance Nevarra Evelynek karina127 Ninde aurora121 MrsKopytko boniowata mierzejka erreo kim* Szron _pati201_ tapetka 26 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| Temat: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Pon Lis 25, 2013 3:51 pm | |
| Ploteczki z francuskiego serwera Kolejna gra planszowa: Boski w nagrodę to Opal - a myślałam ze dadzą coś nowego i ma być nowy dzikus ale to w trakcie szukania jeszcze jestem co i jak Edit: No to z tego co zrozumiałam do wygrania będzie Oplal, nowy dzikus (świetny na zimowym tle) i Greyfell. Co i jak pewnie dowiemy się z czasem. Ponadto będą dwa zestawy jeden za 30 kuponów i jedne za 100 - dla tych co kupują kupony za realna kasę (tu tez nowy boski się pojawi - Cascade, chyba klaczka bo w drugim zestawie wyszczególniono ze nie będzie można wybrać Geysera). Obrazki pojawią się pewnie wkrótce wiec wystarczy poczekać i się wszytko wyjaśni ^^ Więcej szczegółów na temat zestawów podam później bo muszę się trochę pobawić z tłumaczem. | |
|
| |
_pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Pon Lis 25, 2013 11:08 pm | |
| Wstaw link do strony francuskiego Opala i reszty. Muszę zobaczyć, czy na serio zatrudnili nowych grafików | |
|
| |
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| |
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Pon Lis 25, 2013 11:43 pm | |
| Mnie się tam podobała ta gra w zeszłym roku, tylko, że Euros był chyba lepszą nagrodą niż Opal. | |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Wto Lis 26, 2013 1:32 am | |
| Trochę tego nie ogarniam xd Łatwe to czy raczej nie? Ile kuponów było potrzebne w ostatniej planszy? I czy dobrze rozumiem, że do wygrania jest Opal, Grani i jeszcze jakaś klacz? No i dzikus? | |
|
| |
tapetka Już coś wie
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Wto Lis 26, 2013 1:41 am | |
| Ta klacz (tak się tylko domyślam, jeszcze nie ma obrazków i innych info), to nie będzie do wygrania tylko do zdobycia jeśli zdecydujesz się zakupić zestaw kuponów za realna kasę.
O zestawach napiszę trochę później więcej informacji.
A z gra planszową nie było aż tak łatwo bo trzeba było trafiać w odpowiednie pola żeby móc przechodzić z planszy na planszę, boski był na pierwszej ale był zablokowany i przejście do niego odblokowywało się dopiero po ukończeniu wszystkich plansz a do tego trzeba było tak rzucić kostka by trafić w końcu też i na jego pole | |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Wto Lis 26, 2013 2:22 am | |
| tapetka, ile kuponów wtedy poszło? | |
|
| |
tapetka Już coś wie
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Wto Lis 26, 2013 2:41 am | |
| Nie pamiętam dokładnie ale powyżej 25 z pewnością, bo z kupony kupowało się wtedy chyba dodatkowe rzuty kostka (albo byly w RO), ale sama gra na planszy była dość zawiła trzeba było zdobyć klucz po drodze złapać jakieś prezenty które lądowały pod choinką no i z kluczem potem trafić do drzwi, były zadania które umożliwiały dodatkowe rzuty kostką - ale jedno jest pewne bez kuponów boskiego nie dało się trafić. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Wto Lis 26, 2013 3:28 am | |
| Czekam z niecierpliwością na wieści, cóż takiego dawać będzie Opal | |
|
| |
mierzejka Raczkujący
Nick w grze : mierzejka Liczba postów : 88 Dołączył : 24/12/2012
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Wto Lis 26, 2013 5:26 am | |
| Ta klacz pewno będzie do zdobycia tak jak Mróz. Trzeba przyznać że Opal jest ładny A nowy dziki mi się nie podoba.
Ostatnio zmieniony przez mierzejka dnia Wto Lis 26, 2013 7:53 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
boniowata Już coś wie
Nick w grze : boniowata Liczba postów : 186 Dołączył : 09/07/2011
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Wto Lis 26, 2013 6:28 am | |
| Kolejna promocja w której nic konkretnego nie trafię. Nie zamierzam wydawać kuponów | |
|
| |
tapetka Już coś wie
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Wto Lis 26, 2013 6:35 am | |
| - mierzejka napisał:
- Ta klacz pewno będzie do zdobycia tak jak Mróz.
Co prawda trzeba przyznać że skubana jest ładna A nowy dziki mi się nie podoba. A masz grafikę nowej klaczy? Edit. W okrasie świat będą sprzedawane daw pakiety: 1. Pakiet Asgard - cena 30 kuponów a w nim: - jeden boski koń do wyboru: Mróz, Mgła, Śnieg i nowa klacz Cascade (Wodospad?) - 20 kuponów (czyli płacąc za 30 dostaniemy 20) - 500 000 Equus - Przywilej Hypnosa - 100 punktów starzenia 2. Pakiet Olympus - cena 100 kuponów - 1 koń boski do wyboru z całej puli boskich koni w grze z wyjątkiem kilku które dostaje się za ukończenie kolekcji i dzieci boskich klaczy - 80 kuponów - 1 milion Equus - 1 x Greyfell - 200 punktów starzenia Ja raczej wole kasę wydać na co innego a i tak pewnie potem nową klaczkę będzie można wygrać w RO lu wyzwaniu tytanów, w zeszłym roku zdobyłam moją Frost właśnie w promocji z RO. | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Wto Lis 26, 2013 7:40 am | |
| Cena 30 kuponów? Chętnie wydałabym te 30 jak ma mi się zwrócić 20, boszczak, 500.000, Przywilej i PD | |
|
| |
mierzejka Raczkujący
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Wto Lis 26, 2013 7:52 am | |
| | |
|
| |
aurora121 Już coś wie
Nick w grze : amika Liczba postów : 188 Dołączył : 13/07/2013
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Wto Lis 26, 2013 8:40 am | |
| | |
|
| |
tapetka Już coś wie
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Wto Lis 26, 2013 10:21 am | |
| MrsKopytko nie wiem czy dobrze rozumiesz - 30 kuponów kupionych za 96 zł na polskiej wersji a na International taka "przyjemność" kosztuje 144 zł i w taki zestawie za 30 kuponów ma się boskiego i bonusy. | |
|
| |
Ninde Raczkujący
Nick w grze : ninde Liczba postów : 93 Dołączył : 23/07/2013
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Wto Lis 26, 2013 10:43 am | |
| Gra planszowa to jedna z ciekawszych promocji trzeba się nagłowić żeby zebrać wszystkie klucze Opal jest uroczy ciekawa jestem co bedzie przynosił | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Wto Lis 26, 2013 11:23 am | |
| Bez sensu, wydać kasę na 30 kuponów, a dostać 20. Te bonusy w postaci boskich, equus powinny zostać jako zachęta do kupna, ale zamiast 20, powinni już dać to 30... | |
|
| |
mierzejka Raczkujący
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Wto Lis 26, 2013 11:43 am | |
| Szron ~ można powiedzieć że zrobili tak prawie wyrównawczo chyba raz. Był wtedy Exmoor na zarezerwowanej za 10(albo 12) kuponów i przy zakupie dostawało się 10 ZJ ( co prawda ZJ trzeba było zużyć chyba w ciągu tygodnia). Zawsze coś wymyślą żeby nam przypadkiem nie było za dobrze. Standard : ) | |
|
| |
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Wto Lis 26, 2013 12:05 pm | |
| Dzikusek nawet ładny,ale opal...Dziwny xd A promocja na święta identyczna jak w tamtym roku | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Wto Lis 26, 2013 12:07 pm | |
| - tapetka napisał:
- MrsKopytko nie wiem czy dobrze rozumiesz - 30 kuponów kupionych za 96 zł na polskiej wersji a na International taka "przyjemność" kosztuje 144 zł i w taki zestawie za 30 kuponów ma się boskiego i bonusy.
Eeee.... to beznadzieja ;_; | |
|
| |
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Wto Lis 26, 2013 2:16 pm | |
| Sory, ale ten Opal jest podejrzany. Te jego tekstura jest "nierealistyczna". Tak jakby ta teksturka była wzięta z jakiegoś zdjęcia. Bo to takie prawdziwe. Aż za prawdziwe. | |
|
| |
boniowata Już coś wie
Nick w grze : boniowata Liczba postów : 186 Dołączył : 09/07/2011
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Sro Lis 27, 2013 7:17 am | |
| A co to jest Greyfell właściwie? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Sro Lis 27, 2013 7:21 am | |
| - boniowata napisał:
- A co to jest Greyfell właściwie?
Grani |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Sro Lis 27, 2013 10:27 am | |
| Ble. Ble ble ble. Nie lubię planszowej. Nerwicy idzie dostać jak się człowiek tym pionkiem kręci kilka dni od przejścia. Co zbiorę to zbiorę i na tym skończę. Ciułam kupony dalej. | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Sro Lis 27, 2013 11:58 am | |
| Chcę. | |
|
| |
tapetka Już coś wie
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Sro Lis 27, 2013 11:55 pm | |
| Podczas eventu świątecznego pojawi się nowa rasa koni - Koń Islandzki, wygląda jak obecny już na serwerze International - Brumby. Nie cierpię "nowych ras ze starym wyglądem, mieli zmienić grafiki kilku rasom po paradzie ale jak zwykle trzeba czekać wrrr
link do obrazka przedstawiającego nową rasę: http://www.hostingpics.net/viewer.php?id=520767islandais.jpg | |
|
| |
rosolowa Nowy
Nick w grze : rosolowa Liczba postów : 43 Dołączył : 21/07/2013
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Czw Lis 28, 2013 3:59 am | |
| - kim* napisał:
- tapetka, ile kuponów wtedy poszło?
u mnie 40! :/ na Eurosa który nic nie daje. w tamtym roku też była akcja z kupnem 30 kuponów i dostawało się Mróz i 100 kuponów - boski do wyboru Niestety kolejna promocja kiedy trzeba użyć kuponów a nie ro :/ coś ich dużo ostatnio Zestaw Elfów na Czarnym Rynku! - 21 grudnia 2012Zdobądź prezenty pod choinkę i dodatkowy rzuty kośćmi dzięki Zestawowi Elfów na Czarnym Rynku!Aż do 24 grudnia, do godziny 10:00 czasu gry, możesz kupić Zestaw Elfów na czarnym rynku za 1 Kupon!Każdy Zestaw Elfów oferuje losowy prezent spośród 3 następujących rodzajów:-Mały prezent-Wielki prezent-Duży prezent Zestaw Elfów również zawiera 2 dodatkowe rzuty kością, które pomogą szybciej dotrzeć do Wrót Wiatru i tym samym do samego Boskiego konia Eurosa!Jest to ograniczona czasowo oferta, więc nie czekaj! | |
|
| |
Lierre. Już coś wie
Nick w grze : Lierre. Liczba postów : 141 Dołączył : 29/10/2012
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Sob Lis 30, 2013 2:13 am | |
| - tapetka napisał:
- Podczas eventu świątecznego pojawi się nowa rasa koni - Koń Islandzki, wygląda jak obecny już na serwerze International - Brumby. Nie cierpię "nowych ras ze starym wyglądem, mieli zmienić grafiki kilku rasom po paradzie ale jak zwykle trzeba czekać wrrr
link do obrazka przedstawiającego nową rasę: http://www.hostingpics.net/viewer.php?id=520767islandais.jpg brzydki. A co do promocji, to niezła zabawa jeśli nie liczy się na główną nagrodę (bo zdobyć ją jest ciężko). Ja pewnie będę kręcić się koło dużych prezentów. No i otwieranie ich dopiero na święta było super | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary Sob Lis 30, 2013 8:19 am | |
| Ładne te konie : O i tło do dzikusa też nawet, nono | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary | |
| |
|
| |
| Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary | |
|