Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Moja nakrapiana wyobraźnia

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Calaxy
Nowy
Calaxy

Nick w grze : Calaxy
Liczba postów : 5

Moja nakrapiana wyobraźnia Empty
PisanieTemat: Moja nakrapiana wyobraźnia   Moja nakrapiana wyobraźnia I_icon_minipostNie Gru 01, 2013 12:31 am

Omg, ten tytuł... a starałam się tylko wymyślić coś bardziej oryginalnego niż "Grafiki Calaxy" ;__;

No dobrze... może powiem kilka słów na temat mojego zainteresowania grafiką.
Tworzę od około 5 lat, może 4, moją przyszłość wiążę z grafiką (niestety w Polsce nie wykształcił się jeszcze dobrze kierunek grafiki artystycznej).

Moja (srlsly) pierwsza praca wykonana na tablecie graficznym. Nie śmiejcie się ze mnie xD

Moja nakrapiana wyobraźnia Horse_and_mountains_by_TheEmonka

Aktualnie interesuję się "Doktorem Who" i rysuję komiksy dla angielskojęzycznej publiczności. Nie zmienia to faktu, że wraz lubię machnąć konia od czasu do czasu ;-)

Taki creepy trochę, natchnęła mnie jedna postać z serii "Gone" (tak, to macka)
Moja nakrapiana wyobraźnia Drake_as_horse_by_fonora-d6ufgkn

Nieco starsze prace, sprzed około pół roku:
Moja nakrapiana wyobraźnia In_the_blue_by_fonora-d6er0du
Moja nakrapiana wyobraźnia Summer_s_guardian_by_fonora-d6g7fn7

I prace, które wysłałam na CP w grudniu
:
Moja nakrapiana wyobraźnia Another_horses_by_fonora-d6vzac5

Mój nick to "Fonora" na DeviantArt. Wink Zapraszam do zapoznania się na tej stronie.
Powrót do góry Go down
Kirara
Uzależniony
Kirara

Nick w grze : OJT (skrót)
Liczba postów : 2239

PisanieTemat: Re: Moja nakrapiana wyobraźnia   Moja nakrapiana wyobraźnia I_icon_minipostNie Gru 01, 2013 12:46 am

Wow. o.O Naprawdę Twoje prace są prześliczne! Szkoda, że ja tak nie umiem. :c
Powrót do góry Go down
Pani_Snow
W skromnych progach Zagrody
Pani_Snow

Nick w grze : Kokoni5
Liczba postów : 375

PisanieTemat: Re: Moja nakrapiana wyobraźnia   Moja nakrapiana wyobraźnia I_icon_minipostNie Gru 01, 2013 4:27 am

Twoje prace są cudowne! Uwielbiam twój styl Very Happy W jakim programie rysujesz?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=538357
Calaxy
Nowy
Calaxy

Nick w grze : Calaxy
Liczba postów : 5

PisanieTemat: Re: Moja nakrapiana wyobraźnia   Moja nakrapiana wyobraźnia I_icon_minipostNie Gru 01, 2013 5:51 am

Paint Tool Sai, i ostatnio częściej Photoshop Smile Miałam duży zastój ^^
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Moja nakrapiana wyobraźnia   Moja nakrapiana wyobraźnia I_icon_minipostNie Gru 01, 2013 10:39 am

Bardziej podobają mi się prace sprzed pół roku Smile. Te koniki, które ostatnio wykonałaś są trochę za bardzo rozmyte, a raczej 'wysmużone' Smile.

Ja też miałam baaaaardzo długi zastój, ogólnie w rysowaniu, nie mówiąc już o tym, że digital artów wykonałam tylko kilka w przeciągu pół roku, więc dopiero teraz zabrałam się za szlifowanie umiejętności Smile. Oczywiście na samym początku muszę porywać się z motyka na słońce i rysować ludzi, zamiast przechodzić przez wszystko kroczek po kroczku Razz.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Moja nakrapiana wyobraźnia   Moja nakrapiana wyobraźnia I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Moja nakrapiana wyobraźnia
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: