Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Temat niekoniecznie dla dzieci.. Polecam go ludziom myślącym. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Labamba Już coś wie
Nick w grze : Labamba Liczba postów : 150 Dołączył : 30/06/2013
| Temat: Temat niekoniecznie dla dzieci.. Polecam go ludziom myślącym. Nie Gru 08, 2013 6:13 am | |
| Temat kontrowersyjny - Iluminaci w przemyśle muzycznym. Doskonałym przykładem jest wielbiona dziś przez rzeszę młodych fanów na całym świecie Rihanna. Chciałabym wymienić się z Wami poglądami po obejrzeniu tego filmu. Składa się z 11 części dlatego trzeba poświęcić nieco czasu na obejrzenie go. Nie ma w nim materiałów o niedozwolonej treści, ale są to wiadomości nie dla dzieci. Dla dorastającej młodzieży, która powinna starannie dobierać swoich idoli. https://www.youtube.com/watch?v=em-5kpTUHqU | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Temat niekoniecznie dla dzieci.. Polecam go ludziom myślącym. Nie Gru 08, 2013 6:32 am | |
| Oglądaliśmy to na religii, ludzie juz nie maja sie czego czepiac :d wątpię, zeby któryś z nich zawarł "pakt z diabłem". Ale dobrze, ze sie metalowych zespołów tak nie uczepili (and the rain'll kill us all....)
Ostatnio zmieniony przez Szarusia16 dnia Nie Gru 08, 2013 11:27 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Temat niekoniecznie dla dzieci.. Polecam go ludziom myślącym. Nie Gru 08, 2013 7:01 am | |
| (...if we throw ourselves against the wall...)Jakoś nie sądzę, żeby iluminaci zawładnęli przemysłem muzycznym. Teoretycznie wszystkiemu można przypisać ich "działanie" i wszędzie można znaleźć znaki, które po przekręceniu, przycięciu, obróceniu można uznać za znaki iluminatów. Później oglądnę cały film, bo aktualnie średnio mam czas i chęci. Ale to, co napisałam, opieram na kilku minutach oglądania i na doświadczeniu, bo już wiele podobnych filmików widziałam i sporo artykułów czytałam. Ludzie próbują dojrzeć spisek we wszystkim. Niedługo będą mówić, że kształt chmur i godziny nadawania wiadomości są ściśle związane z iluminatami, masonami i tym podobnymi | |
| | | Labamba Już coś wie
Nick w grze : Labamba Liczba postów : 150 Dołączył : 30/06/2013
| Temat: Re: Temat niekoniecznie dla dzieci.. Polecam go ludziom myślącym. Nie Gru 08, 2013 3:03 pm | |
| hanka1998 oczywiście masz sporo racji w tym co piszesz, ale jak znajdziesz czas i cheć to polecam obejrzeć do końca. Michael Jacson był ofiarą, która się z tego (połowicznie) zdołała wyzwolić. Połowicznie ponieważ, jak wiemy, dziś już nie żyje. Chyba najbardziej naszpikowany symbolami a nawet stwierdzeniami wprost (księżniczka ilumiantów) jest teledysk do piosenki S&M Rihanny. Zresztą jej zachowanie jest dalekie od poprawnego. Media starają się nam wmówić , że ludzka seksualność jest szczytem człowieczeństwa i tego co w życiu najważniejsze. Z tych wszystkich informacji należy oczywiście odróżniać kłamstwa od ziaren prawdy. Przez ostatni czas bardziej zainteresowałam się tym tematem i znalazłam różne rzeczy. Rzeczy, po których taki szary człowiek po prostu pada na kolana z niemocy. Myślę, że na pewno są ludzie, którzy rządzą światem z ukrycia. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Temat niekoniecznie dla dzieci.. Polecam go ludziom myślącym. Nie Gru 08, 2013 3:40 pm | |
| A co jeśli...my też jesteśmy iluminati? I pisząc ten post zostałaś pokierowana przez iluminatów?
Nie będę się wypowiadać na tematy które nie znam, ale po prostu śmiać mi się chce na to jak wszyscy trąbią o nich. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Temat niekoniecznie dla dzieci.. Polecam go ludziom myślącym. | |
| |
| | | | Temat niekoniecznie dla dzieci.. Polecam go ludziom myślącym. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|