| co zrobić by ktoś poszedł na taką wymianę | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gusia i Fatma Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 12/03/2011
| Temat: co zrobić by ktoś poszedł na taką wymianę Sob Mar 12, 2011 5:59 pm | |
| Kochani nie wiem czy w dobrym miejscu piszę - jesli nie to prosze o przeniesienie .. mam w zadaniu by sprzedać konia za kupon ale kurka - nikt kupić nie chce .. a ja bym ten kupon zwróciła | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Kara_fryza Liczba postów : 562 Dołączył : 21/02/2011
| Temat: Re: co zrobić by ktoś poszedł na taką wymianę Sob Mar 12, 2011 6:13 pm | |
| Mogę pomóc:) kupisz ode mnie konia za kupon (jeśli masz jakiś na stanie) i tego samego dnia ja kupię innego konia od Ciebie. 1 kupon + 500 eq byle jaki koń, żeby tylko zaliczyć zadanie. Nie ma problemu:) Ja też kilka razy prosiłam o pomoc:) | |
|
| |
Qnie055 Raczkujący
Liczba postów : 71 Dołączył : 11/03/2011
| Temat: Re: co zrobić by ktoś poszedł na taką wymianę Sob Mar 12, 2011 10:47 pm | |
| Ja też miałam problem z tym zadaniem, pomogła mi ruda_ruda. Wysłałam jej kod sms do kuponu i ona kupiła ode mnie konia za kupon. | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: co zrobić by ktoś poszedł na taką wymianę Nie Mar 13, 2011 3:03 am | |
| Ale to trzeba mieć zaufanie, żeby kody sms wysyłać. | |
|
| |
Qnie055 Raczkujący
Liczba postów : 71 Dołączył : 11/03/2011
| Temat: Re: co zrobić by ktoś poszedł na taką wymianę Nie Mar 13, 2011 4:05 am | |
| ruda_ruda to była moja współpracownica za czasów jeszcze "rajskiego grodu", dobrze ją znałam więc jej wysłałam ten kod sms. Dobrze jest mieć kogoś komu można tak ufać jak ja ufam współpracownicom z ferii i Lionnel. | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: co zrobić by ktoś poszedł na taką wymianę Nie Mar 13, 2011 4:11 am | |
| No pewnie, dużo łatwiej jest grać Wiesz, że zawsze możesz na kimś polegać, że pomożecie sobie nawzajem w potrzebie:) | |
|
| |
Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Re: co zrobić by ktoś poszedł na taką wymianę Nie Mar 13, 2011 7:28 am | |
| Ja też potrzebuje pomocy w tym zadaniu. Ale muszę poczekać 10 dni to sb kupie kupon za Equus I wtedy którąś z was poproszę | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: co zrobić by ktoś poszedł na taką wymianę Nie Mar 13, 2011 8:37 am | |
| Grenes, ja mam trochę kuponów w zapasie. Wystaw mi dziś konia za 1kupon + 500eq i puść info na PW na Howrse. Kupię go od Ciebie i będziesz miała kupon. Równolegle ja Ci wystawię innego konia za tyle samo i tego samego dnia kupon mi oddasz, a zadanie będziesz miała zaliczone. Tylko nie wyszukuj nie wiadomo jakiego konia. Ja mam jedną zakładkę "inne", w której mam właśnie takie konie do zadań i wymian. Zobacz sobie co tam jest, ew. możesz sobei wybrać jeśli któryś Cię zainteresuje choć nie sądzę Tam są tylko takie z niskim PG, albo bezrogi, wszystkie kupione za 500 eq żeby zaliczyć zadanie z ilością posiadanych koni. Ja jestem teraz i pewnei będę do wieczora więc wystawiaj | |
|
| |
Gusia i Fatma Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 12/03/2011
| |
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: co zrobić by ktoś poszedł na taką wymianę Pią Kwi 01, 2011 6:26 pm | |
| Oj tam, nie ma za co... Zadanie wykonane, więc zamykam. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: co zrobić by ktoś poszedł na taką wymianę | |
| |
|
| |
| co zrobić by ktoś poszedł na taką wymianę | |
|