| Wyszperane grafiki | |
|
+4Lionette Lierre. MrsKopytko Nevarra 8 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Wyszperane grafiki Czw Gru 12, 2013 7:01 am | |
| Coś podpisane jako "Błyszczące jabłko". Czyżby zamiennik DJ? Kij z tym, że paskud, ale arab cremello? Czy znów jakieś przymiarki do nowej rasy? | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Wyszperane grafiki Czw Gru 12, 2013 7:05 am | |
| Mmmm.... Arab Cremello. Zapowiada się ciekawie ;_; | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wyszperane grafiki Czw Gru 12, 2013 7:42 am | |
| I coś więcej o jabcu: Zamienia grafikę konia na fotkę. Wytrzymałość: +5 Prędkość: 5 Ujeżdżenie: 5 Galop : +5 Kłus : +5 Skok : 5 Zespół zastrzega sobie prawo do usunięcia fotografii z gry , jeśli nie spełnia kryteriów Nie podlega wymianie . Koń, który posiada BJ nie może zostać sprzedany. Jeśli podasz inny przedmiot do personalizacji wyglądu wówczas BJ znika. Nie można go podać boskim, specjalnym i młodszym niż 1,5 roku. Na stronie konia zostanie dodany w lewym górnym rogu moduł, który pozwala określić na ile kocham tego konia (?) i dzielić się na portalach społecznościowych i e-mail. Ranking pozwala poznać popularność konia w porównaniu do innych koni. Prawdopodobny system "lajków" u koni offline (?). Istnieją ograniczenia , aby zapobiec nadużyciom i oszustwom. W trybie zalogowania "nie lubię" nie jest dostępny.
Dajemy prezenty na podstawie liczby Likes otrzymanych przez konia : • 1 PD za 10 lajków (w promieniu 100 mi się podoba ) • 1 złote jabłko za 100. • 1 złote jabłko za 1000 • I tak dalej dla każdego czynnika 10
Uwaga, Twoja fotografia musi spełniać następujące warunki : - jeden koń na zdjęciu - brak podpisu / tekstu na zdjęciu - musisz być autorem tego zdjęcia - nikt nie może się pojawić na fotografii - format: 2000 KB , tylko JPG i PNG są dozwolone
Prawdopodobna cena 3 kupony
eh, fejsbóg wszędzie, Orwell miał rację. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wyszperane grafiki Czw Gru 12, 2013 8:25 am | |
| http://www.zagroda-mgly.com/t13912-blyszczace-jablko?highlight=B%C5%82yszcz%C4%85ce+jab%C5%82ko |
|
| |
Lierre. Już coś wie
Nick w grze : Lierre. Liczba postów : 141 Dołączył : 29/10/2012
| Temat: Re: Wyszperane grafiki Czw Gru 12, 2013 10:01 am | |
| Beznadziejny pomysł. Tak,fanie dostawać złote jabłko,każdy każdemu będzie klikał te 'lajki' itp. Gorzej jak ktoś nie ma na kompie zdjęć koni swojego autorstwa bo np mieszka w mieście i nie jeździ do żadnej stadniny. Pewnie walną jeszcze trofeum odnośnie błyszczącego jabłka itp. No i znowu bonusy, więc koń do czołówki GP będzie musiał mieć błyszczące jabłko. Zdjęć koni w grze zamiast grafiki jakoś sobie nie wyobrażam. Nie podoba mi się ten pomysł. | |
|
| |
Lionette Raczkujący
Nick w grze : Lionette Liczba postów : 86 Dołączył : 09/05/2013
| Temat: Re: Wyszperane grafiki Czw Gru 12, 2013 11:29 am | |
| Yhyh, a po przeczytaniu pierwszego wpisu już się cieszyłam, że powraca DJ ;_; Rozczarowanko. A wilczyca1000 w wątku podesłanym przez Ogier12 słusznie zauważyła, że po wejściu BJ najpewniej zacznie się "nielegalny" handel zdjęciami koni. :3 | |
|
| |
_pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: Wyszperane grafiki Czw Gru 12, 2013 11:19 pm | |
| "musisz być autorem tego zdjęcia" - już się cieszyłam, że moje fryzki będą jak prawdziwe.... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wyszperane grafiki Pią Gru 13, 2013 1:40 am | |
| Z tego co wiem z OT to BJ będzie tylko przez kilka dni w ekwipunku, a potem zniknie. - Ośrodek Tłumaczeń:
Dobrze
| Witaj {:login},Właśnie podarowaliśmy Ci Błyszczące Jabłko. Możesz go użyć, aby zastąpić rysunek swojego konia, prawdziwym zdjęciem.Wybierz konia, wybierz swoje ulubione zdjęcie i działaj!Podziel się swoim pomysłem na Facebooku, aby wygrać punkty dorastania i {t:link1}Złote Jabłko{:t}, które pozwoli Ci upiększyć kolejne konie!{t:link2}Użyj go teraz{:t}Pospiesz się, ten przedmiot zostanie w Twoich zapasach tylko przez {:number} dni.Wyjątkowo, wszyscy, których zaprosisz do gry do {:date} także otrzymają Błyszczące Jabłko!Udanej zabawy!Załoga {:site} | Ukryj ten tekst |
|
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Wyszperane grafiki Pią Gru 13, 2013 12:10 pm | |
| Widzę, że Owlient to coraz bardziej komercyjny się robi. Miesiąc takiego 'bonusu' i posypie się tyle pozwów o prawa autorskie że sobie nie wyobrażacie. Poza tym jak nie potrafią robić grafiki to niech nie robią gry a nie robią jakieś głupie bonusy gdzie wstawia się zdjęcia. | |
|
| |
Creamy Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Creamy Liczba postów : 515 Dołączył : 08/09/2013
| Temat: Re: Wyszperane grafiki Nie Gru 15, 2013 12:13 pm | |
| No tak, trzeba być autorem zdjęcia, a w mojej okolicy nie ma żadnego konia ;_; | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wyszperane grafiki Nie Gru 15, 2013 1:48 pm | |
| Ja i tak bym nie skorzystała, nawet o foto nie chodzi bo z tym jakby się uparł to by się dało ominąć (wystarczy mieć znajomego, który takie fotki porobił i ładnie poprosić), ale raczej o sam fakt jak to będzie paskudnie wyglądać w howrse, szczególnie jak wejdzie to powiększenie tła po raz kolejny. | |
|
| |
Creamy Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Wyszperane grafiki Nie Gru 15, 2013 11:28 pm | |
| Po prostu kolejne idiotyczne zmiany w Howrse. I po co komu te Błyszczące Jabłko? No rzeczywiście, później będzie taki koń droższy, ale brzydszy. | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Wyszperane grafiki Pon Gru 16, 2013 7:47 am | |
| Van, konia z Błszczącym jabłkiem nie można sprzedać. | |
|
| |
Creamy Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Wyszperane grafiki Pon Gru 16, 2013 8:55 am | |
| MrsKopytko - fakt, jakaś roztrzepana dziś jestem XD No, ale będzie na pewno więcej włamań - każdy gracz chce mieć konto z BJ :/ | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wyszperane grafiki Pon Gru 16, 2013 9:00 am | |
| - Vanilliowa napisał:
- ale będzie na pewno więcej włamań - każdy gracz chce mieć konto z BJ :/
Każdy też chce mieć konto z boskim, a najczęściej włamują się tym co ich nie posiadają, więc wątpię w to że będzie ich więcej |
|
| |
Creamy Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Wyszperane grafiki Pon Gru 16, 2013 9:02 am | |
| Ogier12 - no więcej nie, ale gracze będą próbowali coś kombinować i wpisywać hasła. A jak się wpisze ileś tam razy złe hasło to niestety ban na konto na parę godzin | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wyszperane grafiki Pon Gru 16, 2013 9:29 am | |
| Mimo to nadal wolę ładne estetyczne ZJ niż nieostre, fatalnie wykadrowane zdjęcie. Nawet jakby do BJ dawali w ilościach hurtowych i za darmo. | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Wyszperane grafiki Pon Gru 16, 2013 10:34 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wyszperane grafiki | |
| |
|