Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Kare Rysunki

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Kare Rysunki Empty
PisanieTemat: Kare Rysunki   Kare Rysunki I_icon_minipostPią Gru 13, 2013 3:18 am

Od razu mówię że nie rysuję długo, chociaż tablet dostałam na Święta w zeszłym roku. Znaczy, długo mi zajmuje żeby się tak pięknie nauczyć rysować na tablecie no tak jakoś...nie jestem po prostu mistrzem takim jakim bym chciała być. Oto moje ostatnie prace:
Spoiler:
Spoiler:
Proszę o szczerą ocenę i może jakieś rady...

PS Mój Tablet to Wacom Bamboo Pen&Touch. O taki:
Spoiler:
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

Kare Rysunki Empty
PisanieTemat: Re: Kare Rysunki   Kare Rysunki I_icon_minipostPią Gru 13, 2013 6:03 am

Chyba używasz za grubego pędzla. 
Koń nie może mieć zlanej grzywy jak czekoladowa polewa Wink A co do dziewczyny, wróżki, strzygi czy co to tam... Jest troszkę nieanatomiczna, ma dziwne ręce, skrzydła jej włażą na ręce, a jedno to w ogóle ją zasłania Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
Gość
Gość
Anonymous

Kare Rysunki Empty
PisanieTemat: Re: Kare Rysunki   Kare Rysunki I_icon_minipostPią Gru 13, 2013 7:55 am

Mrs Kopytko to nie żadna wróżka ani księżniczka - Kare Rysunki Katniss_wedding_dress_mocking_jay_dress_animated_by_twilightlover865-d6hg07b 
Poza tym, dzięki za opinię.
Powrót do góry Go down
Pani_Snow
W skromnych progach Zagrody
Pani_Snow

Nick w grze : Kokoni5
Liczba postów : 375

Kare Rysunki Empty
PisanieTemat: Re: Kare Rysunki   Kare Rysunki I_icon_minipostSob Gru 14, 2013 6:19 am

Prace dobre jak na początki, postaraj się używać delikatniejszego pędzla i najważniejsze: pracuj na wielu warstwach.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=538357
Sponsored content

Kare Rysunki Empty
PisanieTemat: Re: Kare Rysunki   Kare Rysunki I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Kare Rysunki
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Kare rysunki
» Me rysunki
» Szkice, rysunki ołówkiem i nie tylko... prace wykonane przez Natusia:) . Zapraszam!!!
» Rysunki
» Moje rysunki

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: