| New coats and tacks to come | |
|
+12EveDallas Sakura MrsKopytko Keplie _pati201_ Temperance tapetka Creamy kam55 Nevarra Suzan Estelle 16 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: New coats and tacks to come Pon Gru 16, 2013 4:14 am | |
| Wielu ludziom podobał się wygląd koni z zabawy ,,Parada koni" i prosiło nałogowo OW o wprowadzenie tego do normalnej, codziennej gry. Jak się okazuje, załoga Howrse postanowiła sprostać zadaniu, zakasała rękawy i wzięła się do roboty! Póki co dostajemy dwie fotki, oraz kilka informacji na ten temat. Dodatki będą w różnych kolorach oraz wzorach. Czaprak, który oczywiście również będzie dodany, stanie się niezbędnym elementem do zawodów! Za to podkowy, których na obrazku konia po prostu nie widać, znikają z obowiązkowego ekwipunku, jednakże pozostaną, jako dodatek ośrodka jeździeckiego, czyli po prostu bonus. Nowe przedmioty konia również będą dawały bonus do umiejętności. Jeśli wszystko, co będzie miał na sobie będzie w jednakowym kolorze, zdobędzie on dodatkowy bonus. Oczywiście wszystko, co koń będzie nosił, będzie wyświetlone bezpośrednio na naszym koniu. A oto przykład: - Spoiler:
Oczywiście załoga informuje nas również o tym, że na koniach boskich, lub też tych ze Złotym jabłkiem (prawdopodobnie również z Krwią Meduzy) nie będzie póki co możliwości, by rzeczy te były widoczne na koniu. Jednocześnie informuje nas, że pracują nad rozwiązaniem jakiegoś wyjścia z tej sytuacji, by i u nich było to widoczne. A oto maści koni, które mają być dostosowane do zmian: - Spoiler:
Cała informacja dotycząca tych zmian dostępna jest na blogu howrse. Zapraszam do zapoznania się w całości, pomimo języka angielskiego Oczywiście piszcie tu również, co uważacie o tych zmianach. Podobają się wam, czy może jest to zbędne? | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: New coats and tacks to come Pon Gru 16, 2013 5:57 am | |
| Mam nadzieję że będzie można wyłączyć widok tego ekwipunku albo będą one zakładane tylko do zawodów ;o | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: New coats and tacks to come Pon Gru 16, 2013 6:36 am | |
| Z jednej stroni wcale niegłupie, przynajmniej nie muszę zjeżdżać na dół strony, by wiedzieć jakie siodło ma koń (czy u staruszka muszę już wymieniać na ten z OJ, czy nadal w kupnym może jeszcze polatać na zawody) Ale angliki to spaskudzili strasznie. Jednak takie "żebrowane" bardziej mi przypadły do gustu. | |
|
| |
kam55 Już coś wie
Nick w grze : luctl Liczba postów : 105 Dołączył : 05/07/2013
| Temat: Re: New coats and tacks to come Pon Gru 16, 2013 6:53 am | |
| Nie wiem jak innym, ale mi te konie wogóle się nie podobają, jeszcze ten ekwipunek.. Grr :/ | |
|
| |
Creamy Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Creamy Liczba postów : 515 Dołączył : 08/09/2013
| Temat: Re: New coats and tacks to come Pon Gru 16, 2013 7:06 am | |
| Ekwipunek - dobra rzecz. Chyba jedyna od wielu dni (miesięcy, lat?) | |
|
| |
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| Temat: Re: New coats and tacks to come Pon Gru 16, 2013 8:58 am | |
| No dobra ekwipunek fajna rzecz ale co z końmi które maja złote jabłko, albo boskimi u nich raczej takie coś nie ma szans. Sama zmiana wyglądu koni cieszy mnie bardzo bo niektóre wyglądają jak zmutowane osły, ale pomysł z ekwipunkiem i powiększaniem tła jak dla mnie wydaje się zbędne. Potem będzie tak jak z towarzyszami, wprowadzili coś ciekawego dali nam się pobawić z wymyślaniem im specjalnych wyglądów a potem nam to zabrali. | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: New coats and tacks to come Pon Gru 16, 2013 12:42 pm | |
| O tych grafikach to rzeknę - z deszczu pod rynnę. A co do ekwipunku - to już przesadzają... takie robienie wszystkiego na siłę... i co, teraz artyści ze złotych jabłek nagle będą mogli uwzględniać ekwipunki i to wszystko? Ach, coraz mniej mi się to podoba. | |
|
| |
_pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: New coats and tacks to come Pon Gru 16, 2013 11:09 pm | |
| Ja też mam nadzieję że będzie można wyłączyć widok ekwipunku, bo na niektórych koniach (mówię tu m. in. o fryzyjczykach) to będzie kiepsko wyglądać. No ale nareszcie nie będę musiała oglądać wystających żeber anglików...wyglądały jakby były głodzone... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: New coats and tacks to come Sro Gru 18, 2013 5:09 am | |
| Uważam, że to zbędne. Nie podobają mi się "ubrane". Również mam nadzieję, że będzie można to wyłączyć. A co do maści-to podobają mi się :> |
|
| |
Keplie Raczkujący
Liczba postów : 98 Dołączył : 07/06/2012
| Temat: Re: New coats and tacks to come Sro Gru 18, 2013 6:03 am | |
| Te nowe angliki są tak okropne ... że aż mnie wzdryga jak sobie wyobraże że będę zmuszona na nie patrzeć po kilka razy dziennie ;(
Czy to pewne że one wchodzą ? | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: New coats and tacks to come Sro Gru 18, 2013 6:32 am | |
| A mi się nawet podobają ;3 | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: New coats and tacks to come Sro Gru 18, 2013 7:35 am | |
| Jestem jak najbardziej za zmianą wyglądu większości koni. Obecnie wyglądają, jakby rysowało je dziecko z podstawówki, a nie zawodowi graficy, którym z pewnością OwSoft płacą krocie.
Jeżeli wszystkie koniki będą wyglądały, jak te na obrazku, chętnie zacznę hodować każdą rasę. Na razie unikam holsztynów i hanoverów, gdyż wyglądają okropnie. | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: New coats and tacks to come Sro Gru 18, 2013 8:57 am | |
| :O Znaczy powiem tak, sdoło, uzda, czaprak tak, ale owijki i te inne takie... poco? I mam nadzieję że na ZJ nie będzie NIGDY mozliwości pokazywaia siodła, chyba że zaczną przyjować maści z uzdą i siodłem też na przykład. Spaskudzą mi moją kolekcję :-; | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: New coats and tacks to come Sro Gru 18, 2013 10:16 am | |
| - Cytat :
- Znaczy powiem tak, sdoło, uzda, czaprak tak, ale owijki i te inne takie... poco?
I mam nadzieję że na ZJ nie będzie NIGDY mozliwości pokazywaia siodła, chyba że zaczną przyjować maści z uzdą i siodłem też na przykład. Spaskudzą mi moją kolekcję :-; Raczej podejrzewam, ze Owlient się wycwani i każe przesyłać maści bez ekwipunku i z ekwipunkiem jednocześnie (i będą się one automatycznie zmieniać w zależności czy koń siodło i uzdę posiada). | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: New coats and tacks to come Pią Gru 20, 2013 5:23 am | |
| "No ale nareszcie nie będę musiała oglądać wystających żeber anglików...wyglądały jakby były głodzone..."
No angliki po dłuższym treningu mają wystające żebra... | |
|
| |
Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: New coats and tacks to come Pią Gru 20, 2013 5:53 am | |
| Trochę bez sensu że dodają ekwipunek, a ten nowy wygląd koni jest całkiem całkiem.... | |
|
| |
uszatkowa Nowy
Liczba postów : 24 Dołączył : 25/09/2011
| Temat: Re: New coats and tacks to come Nie Gru 22, 2013 11:00 am | |
| Zastanawiam się co z końmi z DJ? Ich wygląd się nie zmieni? | |
|
| |
Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: New coats and tacks to come Nie Gru 22, 2013 11:05 am | |
| - uszatkowa napisał:
- Zastanawiam się co z końmi z DJ? Ich wygląd się nie zmieni?
Też mnie to martwi. By nie było, że DJ się usuną czy coś... | |
|
| |
rosolowa Nowy
Nick w grze : rosolowa Liczba postów : 43 Dołączył : 21/07/2013
| Temat: Re: New coats and tacks to come Nie Gru 22, 2013 6:02 pm | |
| konie z DJ nie będą się zmieniać pewnie, tak samo jak boskie i z ZJ jestem za zmianą koni, ale jakoś tak dziwnie z tym ekwipunkiem będzie, w sumie mnie to nie rusza, bo nie zajmuję się końmi gram by zdobywać kolejne boskie | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: New coats and tacks to come | |
| |
|
| |
| New coats and tacks to come | |
|