Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Ja nie kradnę, a ty? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Vi. Już coś wie
Nick w grze : Wioletta9992 Liczba postów : 128 Dołączył : 09/12/2013
| Temat: Ja nie kradnę, a ty? Sro Gru 25, 2013 1:31 pm | |
| Nie wiem czy to co piszę ma sens, bo nie mam pojęcia czy to dobry dział, ale cóż.- Wszystko, aby nie zaśmiecać:
A więc zacznę od tego, że ostatnio przypomniałam sobie stronę bodajże o prawach autorskich, która dziwnym sposobem znikła mi z pola widzenia na howrse. I jakoś tak dziwnie mnie natchnęło na robienie banerów w tym kierunku. Stworzyłam trzy banery zatytułowane - Ja nie kradnę, a ty? Są one głównie o tematyce "okradania" kogoś z jego prac. Zapewne żaden grafik, jak i osoba, która się napracowała przy rysowaniu - nie chciałaby, aby ktoś bezczelnie skopiował jej prace i przerobił bez jej zgody. Dlatego właśnie te (śliczne, o jej. <3) banery, które mają na celu uświadomić drugą osobę o tym, że sobie tego nie życzysz i wszelkie takie próby będą karane. Jeden: Drugi: Trzeci: Czwarty: Piąty: Szósty: Wstawię jeszcze parę, ale to już może później. Jeżeli ktoś chce - mogę zrobić wersję mniejszą. Zastrzegam sobie do nich prawa autorskie, nie pozwalam ich przerabiać. Natomiast pozwalam udostępniać je na swoich profilach i wszelkich stronach internetowych. Czekam na wszelkie prośby, uwagi co do banerów pod tematem.
Ostatnio zmieniony przez Vi. dnia Czw Gru 26, 2013 3:04 am, w całości zmieniany 5 razy | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Ja nie kradnę, a ty? Sro Gru 25, 2013 1:50 pm | |
| Ładne, estetyczne, proste, czytelne. Ale mały minusik - popoprawiaj i pododawaj ogonki i kreseczki przy polskich znakach (zwłaszcza to E w pierwszym kłuje w oczy) | |
| | | Vi. Już coś wie
| Temat: Re: Ja nie kradnę, a ty? Sro Gru 25, 2013 2:09 pm | |
| Niestety wiem, mam zamiar to poprawić tylko muszę znaleźć jakąś polską czcionkę, która grubością będzie pasowała do tej. Przy okazji, miło słyszeć, że są ładne. Edit. Poprawione - mam nadzieje, że już się tak nie rzuca w oczy. | |
| | | Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Ja nie kradnę, a ty? Sro Gru 25, 2013 5:48 pm | |
| Wersja stampa bardzo by mnie uszczęśliwiła, bo tylko takie wymiary (lub bardzo zbliżone) wstawiam na prezentację XD A, moim zdaniem, warto byłoby taki wstawić :3 | |
| | | Vi. Już coś wie
| Temat: Re: Ja nie kradnę, a ty? Czw Gru 26, 2013 2:44 am | |
| Karolina - Wersja zrobiona, wielkie dzięki za przypomnienie. Kompletnie o stampach zapomniałam. | |
| | | maja612 Już coś wie
Nick w grze : nianio123 Liczba postów : 291 Dołączył : 19/08/2013
| Temat: Re: Ja nie kradnę, a ty? Czw Lut 06, 2014 1:43 pm | |
| można skopiowac na prezke? bo nic takiego nie doczytałam | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Ja nie kradnę, a ty? Czw Lut 06, 2014 4:45 pm | |
| - Vi. napisał:
Zastrzegam sobie do nich prawa autorskie, nie pozwalam ich przerabiać. Natomiast pozwalam udostępniać je na swoich profilach i wszelkich stronach internetowych.
Czekam na wszelkie prośby, uwagi co do banerów pod tematem.
Jest wspomniane o tym że można wstawiać , wystarczy poczytać Bannerki ładne,wrzuciłam jednego do siebie. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Ja nie kradnę, a ty? | |
| |
| | | | Ja nie kradnę, a ty? | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|