Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Tak sobie bazgram .. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Vi. Już coś wie
Nick w grze : Wioletta9992 Liczba postów : 128 Dołączył : 09/12/2013
| Temat: Tak sobie bazgram .. Sob Gru 28, 2013 11:25 am | |
| W sumie już nie ważne, rezygnuję. Ta cała anatomia mnie zabija.
Ostatnio zmieniony przez Vi. dnia Sob Gru 28, 2013 1:57 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Tak sobie bazgram .. Sob Gru 28, 2013 11:53 am | |
| Sądzę że wszelkie zmiany powinnaś dopiero wprowadzić gdy naszkicujesz całą pozę konia. Wtedy będzie można patrzeć jak powinien być dostosowany pysk do reszty ciała. Bo poprawisz pyszczek najpierw a później okaże się że nie pasuje do całej koncepcji. Także, moim zdaniem, powinnaś naszkicować w podobny sposób, lekko niedokładnie, resztę |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| | | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Tak sobie bazgram .. Sob Gru 28, 2013 1:17 pm | |
| Nic odkrywczego nie napiszę. W tej chwili nawet tego łba prawie nie widać. Nie wiadomo, jak wyglądają oczy, ganasz ledwo zarysowany, ale już widzę, że chyba ma złe położenie. Nie chyba, a na pewno. Koń nie ma tak wielkiego polika, o ile ganasz można w ten sposób nazwać. Narysuj najpierw zarys konia (nie koloruj go, zanim nie poprawisz anatomii), później damy Ci kilka rad. W tej chwili niewiele możemy w tym kierunku uczynić . Powodzenia . | |
| | | Vi. Już coś wie
Nick w grze : Wioletta9992 Liczba postów : 128 Dołączył : 09/12/2013
| Temat: Re: Tak sobie bazgram .. Sob Gru 28, 2013 1:27 pm | |
| Up - Narysowałam całego konika. Tyle, że delikatnie pisząc, wprowadziłam tyle poprawek, że wyszło co wyszło. Dosłownie jeden wielki kleks. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Tak sobie bazgram .. | |
| |
| | | | Tak sobie bazgram .. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|