Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Siwek | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Alcesta Już coś wie
Nick w grze : Alcesta Liczba postów : 179 Dołączył : 02/08/2012
| Temat: Siwek Wto Gru 31, 2013 6:34 am | |
| Otóż, wracam Zaczęłam sobie maziać kolejnego konia, właściwie nie miał być na PT, ale (jeśli go zechcę skończyć...) zapewne się tam znajdzie, może nawet w tym miesiącu. Wiem, spaprałam chód, bo galop to nie jest na pewno. W każdym razie nie będę tego zmieniać, myślę że nie rzuca się to aż tak w oczy. Ale może wyłapiecie jakieś błędy w anatomii? Może coś zmienić? Jakieś porady dot. cieniowania (usunąć te 'ciapki' z głowy i szyi?)? Jakby ktoś miał jakiś tutorial jak zrobić grzywę i ogon, to byłabym baaardzo wdzięczna. Kiedyś mi to szło, teraz za Chiny nie narysuję ładnych kudłów... Koń ma zrobiony łeb, szyję, przednie nogi (i drugoplanową tylną) i w połowie klatkę piersiową. Reszta to tylko szkic, do celów wyłącznie orientacyjnych. | |
| | | Alex147656 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alex147656 Liczba postów : 715 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: Siwek Nie Sty 05, 2014 12:11 pm | |
| Dokończ kopyta, zrób ogon i grzywę i usuń lineart, a masz mój głos ^^ A co do rysowania grzywy i ogonów to poszperaj w necie :> | |
| | | Alcesta Już coś wie
Nick w grze : Alcesta Liczba postów : 179 Dołączył : 02/08/2012
| Temat: Re: Siwek Nie Sty 05, 2014 3:42 pm | |
| Dzięki Alex Koń już zrobiony, zaraz zrobię wątek w "Pracach ukończonych". Z kudłami na całe szczęście się uporałam jakoś | |
| | | Alex147656 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alex147656 Liczba postów : 715 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: Siwek Pon Sty 06, 2014 2:36 am | |
| Spoko *pomoc gracza, który nie umie prosto narysować kółka ani linii* | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Siwek | |
| |
| | | | Siwek | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach