Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Najwięcej błędów na prezetacji | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
nati2332 Już coś wie
Nick w grze : nati2332 Liczba postów : 107 Dołączył : 25/11/2013
| Temat: Najwięcej błędów na prezetacji Sob Sty 11, 2014 1:52 am | |
| Więc kto popełnił najwięcej błędów na prezentacji ? Zgłaszajcie tutaj takie osoby,a potem odbędą się głosy na tą,która ma najwięcej błędów !
Zapisy osób trwają do 14.01.2014.r
A głosowanie od 14.01.2014r do 20.01.204.r
Ostatnio zmieniony przez Nemmip dnia Czw Kwi 24, 2014 6:16 am, w całości zmieniany 2 razy (Reason for editing : Poprawiłam błędy w temacie.Pozdrawiam, Nemmip) | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Najwięcej błędów na prezetacji Sob Sty 11, 2014 12:41 pm | |
| Na początek to popraw błędy w temacie ^^. | |
| | | blaze the cat Już coś wie
Nick w grze : blaze the cat Liczba postów : 128 Dołączył : 23/02/2013
| Temat: Re: Najwięcej błędów na prezetacji Czw Lut 27, 2014 1:30 am | |
| htu123 Treść: Cześć mam na imię Amelka.Moje zainteresowanie to psy i konie .Mój ulubiony kolor to fioletowy lubie go tak bardzoe że koniabym przemalowała Cześćie na ten kolor mam kolerzanke kturej login to oluniaq1q2q3 chodzimy razem do klasy i bardzo ją lubię . To fszystko jerzeli czegoś nie wiesz o tej grze to zgłoś się do mnie to ci potpowiem pare wskazuwek. No to narazie mozemy razem pogadać na tej stronie papa wasza Amelka. o i prosiłabym o gratulacje ja się odwcięcze nie krempujcie się naprawdę Uwaga konkurs kto mi pszysle najfajniejszy wierszyk z okazji urodzin wygra pegaza ostateczny termi 2 3 2014 rok zapraszam do wziecia udziału czesc Jerzeli chcesz oddac konia do schroniska zglos sie do mnie ja go przygarne za minimalną cene 500 equus zapraszam ! Miała za małą prezentację. Dodatkowo: spacja nie po, a przed znakiem int. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Najwięcej błędów na prezetacji Czw Kwi 24, 2014 12:32 am | |
| Blaze the cat - tego się nie da przeczytać xD |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Najwięcej błędów na prezetacji Czw Kwi 24, 2014 3:32 am | |
| Piszemy o błędach na prezentacji, a w temacie jak nic prezętacja. Możemy się śmiać, w końcu Firefox podkreśla błędy, ale to tak samo, jakbym ja się nabijała z osoby, która ma login Cat, że ma śmieszny login bo to kot. A jeśli już, to wątpię, żeby ktoś chciał tu zobaczyć swój login. Zagroda będzie kojarzona z wyśmiewaniem. Napiszcie tej osobie na PW sugestię, jak nie poprawi to już jej problem. To nie wasza prezentacja, idźcie być grammar nazi gdzie indziej, bo nawet nie umiecie. Niby ja też poprawiam co poniektórych, ale nie robię tego "hahahaha napisałeś wziąść looooool", bo to żałosne. Koniec mojej litanii, temat nie ma sensu. |
| | | Nemmip Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nemmip Liczba postów : 428 Dołączył : 08/03/2014
| Temat: Re: Najwięcej błędów na prezetacji Czw Kwi 24, 2014 6:41 am | |
| Wątek podbiega pod wyśmiewanie graczy. Odpowiedzi zaczęły odbiegać od ogólnego postanowienia autora.Zamykam ~Nemmip | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Najwięcej błędów na prezetacji | |
| |
| | | | Najwięcej błędów na prezetacji | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|