| Loża Szyderców | |
|
+19Ejli mikerowave nightinmare Aeona. kim* Kemishi Vi. Kisia_12 Vastaya Sakura Kirara Ayashi Tiamat Evelynek Athi ebonita Rooda anna i wiki Broszka 23 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Loża Szyderców Nie Sty 12, 2014 2:40 am | |
| Żeby nie zaśmiecać wątku o CP w którym mogłoby się znaleźć kilka naprawdę pięknych prac, postanowiłam założyć osobną Lożę Szyderców, w której możemy się pośmiać z prac graczy którzy się tak starali że aż przesadzili, bądź... nie pomyśleli że z zewnątrz ich prace mogą wyglądać nadzwyczaj śmiesznie.
Wiem że nie każdy jest artystą, ale pomyślcie sami, czy widząc taką pracę, wydalibyście ten kupon bądź jabłko z zapasów (lub ZH , kto co ma!) żeby właśnie taką maść wybrać?
Dodam też taki mini konkurs na najgorszą CP Miesiąca. Dodajemy nie mniej, nie więcej niż 3 prace które naszym zdaniem są najgorsze. Numerujemy je #1 #2 #3 (Żeby wygodniej się komentowało)! Gdy skończy się Głosowanie na Howrse, zagłosujemy tutaj na umieszczone CP. Mamy jeden głos na każdą z 3 prac w poście oczywiście. Zobaczymy która jest naaajgorsza. Autor który ją wklei otrzyma mały gratis. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Loża Szyderców Nie Sty 12, 2014 2:43 am | |
| |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Loża Szyderców Nie Sty 12, 2014 5:41 am | |
| 1# 2# 3# A to tylko z dzisiejszego głosowania, no po prostu się załamałam. Miałam ochotę wkleić 10 prac, ale ograniczenie do 3 ;c | |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: Loża Szyderców Nie Sty 12, 2014 8:31 am | |
| #2 U mnie numer 1. | |
|
| |
Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Loża Szyderców Nie Sty 12, 2014 12:05 pm | |
| | |
|
| |
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Loża Szyderców Pon Sty 13, 2014 12:56 am | |
| nie widać w ogóle głowy! a mogło być tak pięknie ... och ... po 1 zaraz się przewróci , po drugie jakby go mocno prąd kopnął ... ohydne tło - pójście na łatwiznę - zero wysiłku czy pomysłu ;/ | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Loża Szyderców Pon Sty 13, 2014 7:14 am | |
| |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Loża Szyderców Pon Sty 13, 2014 11:55 am | |
| | |
|
| |
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Loża Szyderców Pon Sty 13, 2014 1:28 pm | |
| #1 http://creation.howrse.com.s3.amazonaws.com/100125994-normal.jpg" Wow, ale się człowiek namęczył... #2 http://creation.howrse.com.s3.amazonaws.com/100124108-presentation.jpg" Czyżby zdjęcie? #3 http://creation.howrse.com.s3.amazonaws.com/100122921-normal.jpg" Zdjęcie x2 ??? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Loża Szyderców Wto Sty 14, 2014 6:11 am | |
| |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Loża Szyderców Wto Sty 14, 2014 10:16 am | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Loża Szyderców Nie Sty 26, 2014 6:09 pm | |
| Okej, obiecany konkurs.
Każdy z nas głosuje na jedną z prac w poście! Wynik zostanie ogłoszony za 10 dni. Autor (Wklejacz) maści która wygra dostanie jakiś tam gratis. (Nie wyobrażajcie sobie drzewka ze złotych jabłek Q.Q)
Oto moje typowania: 3 2 2 3 3 1 1 3 1 |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Loża Szyderców Pią Lut 07, 2014 6:46 am | |
| Konkurs nie wypalił, no trudno. Kolejne "śmiechu warte" maści: i z poprzedniej edycji: |
|
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Loża Szyderców Sob Lut 08, 2014 7:42 am | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Loża Szyderców Sob Lut 08, 2014 8:30 am | |
| |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Loża Szyderców Sob Lut 08, 2014 9:40 am | |
| Soporific, skoro już stworzyłaś dział, gdzie można wrzucać prace, hm, poniżej poziomu - tak delikatnie mówiąc - to narzucony limit 3 prac jest bez sensu ;)Z drugiej strony od dawien dawna to wątku o Przestrzeni Twórczej się wrzucało takie perełki, więc dobrze, aby zrobić z tym porządek i nie wrzucać tego samego do kilku tematów. Taka moja drobna uwaga | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Loża Szyderców Sob Lut 08, 2014 10:11 am | |
| - Ayashi napisał:
- Soporific, skoro już stworzyłaś dział, gdzie można wrzucać prace, hm, poniżej poziomu - tak delikatnie mówiąc - to narzucony limit 3 prac jest bez sensu ;)Z drugiej strony od dawien dawna to wątku o Przestrzeni Twórczej się wrzucało takie perełki, więc dobrze, aby zrobić z tym porządek i nie wrzucać tego samego do kilku tematów. Taka moja drobna uwaga
Jest limit ponieważ gdybyśmy miel wrzucać wszystkie to 1.długo by się przeglądało, 2. nie byłoby tego uroku. "NAJ"gorszych prac. Poza tym ten temat był też żeby zrobić konkurs:) |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Loża Szyderców Sob Lut 08, 2014 10:26 am | |
| E tam, myślę, że nikt nie będzie wrzucał nie-wiadomo-ile prac, bo wszystkie były najgorsze. Po prostu wrzuci tyle, ile uważa za słuszne. Np. ja dziś nie miałam co pokazywać, bo nawet miałam niezłe prace i żadna nie nadawała się do szuflady: "paskuda!" A, no to inna sprawa, jak konkurs - to mi umknęło. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Loża Szyderców Sob Lut 08, 2014 10:31 am | |
| - Ayashi napisał:
- E tam, myślę, że nikt nie będzie wrzucał nie-wiadomo-ile prac, bo wszystkie były najgorsze. Po prostu wrzuci tyle, ile uważa za słuszne. Np. ja dziś nie miałam co pokazywać, bo nawet miałam niezłe prace i żadna nie nadawała się do szuflady: "paskuda!"
A, no to inna sprawa, jak konkurs - to mi umknęło. O konkursie jest napisane pogrubieniem, podkreśleniem, pochyleniem xD Wystarczy czytać co pisze na początku ._. |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Loża Szyderców Sob Lut 08, 2014 10:56 am | |
| Ta... teraz widzę :PDobra, koniec Offtopu | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Loża Szyderców Sob Lut 08, 2014 5:18 pm | |
| |
|
| |
Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Loża Szyderców Nie Lut 09, 2014 3:22 am | |
| Patrzcie na te idealne kreski: Czarne tło dodaje tylko mHroczności: Przeciwieństwo czarnego zawsze spoko: Zamiast konia dostajemy... Wilka z kopytami? Teraz prawdziwa BOMBA: | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Loża Szyderców Nie Lut 09, 2014 4:00 am | |
| Obecna edycja CP na pewno w jakimś stopniu podwyższyła poziom w stosunku do poprzednich. Trafiam na całe mnóstwo ładnychprac, przez co mam dylemat, na którą z nich oddać głos, ale trafiłam na kilka całkowicie godnych pożałowania prac. Pozwólcie, że i ja wyszydzę kilka z nich... Pomijam już fakt, że niektóre prace nie podobają mi się ze względu na brak dopracowania lub nieumiejętność narysowania ładnego konia, bo nie każdy ma talent do rysowania, a sporo osób po prostu chce spróbować szczęścia, ale pójście na łatwiznę i zrobienie rysunku będącego plagiatem (przewinęła mi się gdzieś nieumiejętnie skopiowana dawna praca vernille, tylko w innej kolorystyce) czy wycięcie zdjęcia, to już przegięcie. Na resztę rysunków, które miałam dzisiaj w głosowaniu nie narzekam. Większość była śliczna. | |
|
| |
Kirara Uzależniony
| Temat: Re: Loża Szyderców Nie Lut 09, 2014 11:32 am | |
| Kolejna dawka ,,śliczniutkich" konisiów: I trafiłam na takie combo: Ciasno trochę w tej ramce, prawda? Ktoś zapomniał czegoś wymazać... Kolejne z serii ,,ciasno w ramce": Tym razem bez skrzydeł: Idealnie rażące kolory i staranność szczegółów. Kolejny wilk z kopytami. Idealne kreski i ten brak grzywy. Mrrr.... <3 ,,Dłubie w nosie i jestem z tego dumny!" ,,Zjem Ci wszystkie kwiatki! BUHAHAH!" | |
|
| |
Vastaya Już coś wie
Nick w grze : vastaya Liczba postów : 153 Dołączył : 25/12/2013
| Temat: Re: Loża Szyderców Nie Lut 09, 2014 12:56 pm | |
| no to zobaczmy... @1 2 3 3 4(było ale wkleję dla efektu ) 5 | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Loża Szyderców Pon Lut 10, 2014 1:57 am | |
| 1. - znowu fan matmy :c 2. - absolutny hit! 3. - juhu... słonik! Reszta w Spoilerze skoro w temacie 3 maści - Spoiler:
- gdzieś już mówiłam, że nienawidzę takich maści, że z konia coś wyrasta, ale według kategorii to jest... pegaz oO[/img] - cóż za awangarda w sztuce. - a czy to również nie podchodzi pod marną przeróbkę zdjęcia? ;x - koniołak? kopytnyłak? Meh. - nie dość, że białe tło, to jeszcze jestem prawie pewna plagiatu... przynajmniej na to wygląda sposób wrzucenia konia ;x - znowu białe tło. No i sam koń... - gdzieś już go widziałam w temacie. - zdjęcia, prawda? x_X - ktoś zrobił chyba serię zodiaków, bo któregoś dnia widziałam dwa inne znaki. - wersja w różu! - powoli mi brakuje komentarzy :c - ojej? - takich rzeczy też nie lubię, szss...
Jednak muszę przyznać, że dzisiaj parę naprawdę ładnych prac było i jakoś zrównoważyły ten cały chłam, jaki się pojawiał. Wciąż jednak to za mało :c Owlient mógłby się wziąć do roboty, a nie :/ | |
|
| |
Kirara Uzależniony
| Temat: Re: Loża Szyderców Pon Lut 10, 2014 3:29 am | |
| Ja tam dałam więcej niż 3... Niech świat widzi te ,,cuda"! Co to ma być? o.O To w ogóle konia nie przypomina... ,,Jestem taaki pyszny" | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Loża Szyderców Pon Lut 10, 2014 6:39 am | |
| - Unbridle napisał:
Ktoś zapomniał czegoś wymazać...
A mi się podoba! |
|
| |
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Loża Szyderców Pon Lut 10, 2014 7:08 am | |