Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Avatary i prezentacje u Koralika | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Koralikowa. Już coś wie
Liczba postów : 181 Dołączył : 25/02/2011
| Temat: Avatary i prezentacje u Koralika Nie Mar 13, 2011 5:39 am | |
| Witam! ^^ Wykonuję na zamówienie avatary i prezentacje, poniżej znajduje się wszystko co potrzebne do złożenia zamówienia. INFORMACJE Przeczytaj, zanim zamówisz. 1. Zamówienia nie złożone według formularza NIE BĘDĄ BRANE POD UWAGĘ. Będę je po prostu ignorowała. 2. Nie pytaj się czy zrobię Ci avek lub prezentację tylko po prostu zamów [oczywiście stosując się do statusu]. 3. Proszę nie komentować cen avków, pisać, że ktoś tam robi taniej. Każdy ma ustaloną swoją cenę i to jest jego sprawa. 4. Nie dam się przekupić - nie "wyjmę" Cię z kolejki, nie zrobię prezki szybciej za dodatkową opłatą itp. 5. NIE uczę HTML'a i grafiki, NIE powiem Ci jak się robi prezentacje, avki itp. (czyli nie dam Ci żadnego kodu, nie powiem Ci jak się robi to i tamto, nie powiem skąd wziąć to i to - nawet jak będziesz mi oferował/a coś za zapłatę). Nie umiesz to się za to nie zabieraj - proste. 6. Gdy cos zamówisz i powiem, że będzie w dany dzień nie wypytuj o to. Gdy zrobię - wyślę. Jakieś niejasności? Proszę pytać. ^^ AVATARY Przykłady:- zwykłe: http://fmix.pl/album/71266/avatary-zwykle-na/1 - ozdobne: http://fmix.pl/album/71267/avatary-ozdobne/1 - ruchome: http://fmix.pl/album/73147/avatary-ruchome/1 - wycinane: http://fmix.pl/album/76579/avatary-wycinane/1 Jeśli chcesz zamówić avatar napisz mi prywatną wiadomość na Howrse i uzupełnij poniższy formularz. Status: OTWARTE Formularz zamawiania:Tytuł wiadomości: Avatar. Informacje o avku:1. Rodzaj avatara: - zwykły (zdjęcie + napis) - ozdobny (zdjęcie + napis + textura (ozdoby)) - ruchomy (ruszające się napisy lub zmieniające obrazki) - wycinany (sama postać z wyciętym tłem + napis). 2. Co ma być na nim napisane - twój nick, może inne napisy. 3. Podaj mi link do zdjęcia - najlepiej daj mi średnie lub duże zdjęcia (jeśli będą małe avek raczej będzie brzydki). Ja nie szukam zdjęć! 4. Avek zwykły i ozdobny: opisz swoją wizję. Chyba, że dajesz się na mnie. ^^ Avek ruchomy: opisz go dokładnie (ile ma być klatek - max. 5, co na nich, jak to ogółem ma wyglądać). Avek wycinany: opisz jaką część zdjęcia mam pozostawić/wyciąć. 5. Jeśli chcesz podaj mi kolorystykę avka lub ulubione kolory (albo których nie lubisz). 6. Podaj czym mi zapłacisz. ! PRZYKŁADOWE, PRAWIDŁOWO ZŁOŻONE ZAMÓWIENIE Cena:* zwykły - , , , Konik Morski, zebra. * ozdobny, ruchomy i wycinany - przedmiot z CR (dowolny, z tańszych najlepiej Lonża Boreasza, Chmurka, uzda lub siodło Posejdona), , , , pingwin. * Możemy też ustalić inną cenę lub formę płatności - napisz, a się dogadamy (nie przyjmuję płatności w equusach!), ale cen na pewno nie zniżę! Płatność Z GÓRY, po zaakceptowaniu prze ze mnie zamówienia - ty wysyłasz zapłatę, potem ja wysyłam link do avatara.
Ostatnio zmieniony przez Koralikowa. dnia Sob Sty 21, 2012 2:43 pm, w całości zmieniany 53 razy | |
| | | Koralikowa. Już coś wie
| Temat: Prezentacje Nie Mar 13, 2011 5:55 am | |
| PREZENTACJE - nieaktualne, nowy formularz na mojej prezentacji Przykłady:- zwykłe: klik. - ozdobne: klik. Jeśli chcesz zamówić prezentację napisz mi prywatną wiadomość na Howrse i uzupełnij poniższy formularz. Status: ZAMKNIĘTE Formularz zamawiania:Tytuł wiadomości: Prezentacja. Informacje o prezentacji:1. Rodzaj prezentacji: - zwykła (tło: zdjęcie/a + ramki; HTML) - ozdobna (tło: zdjęcia + ramki + brushe (ozdoby); HTML). 2. Rodzaj kodu HTML: - dopasowany - ramka do pisania jest idealnie dopasowana do tła KLIK - "na oko" - ramka do pisania jest dopasowywana "na oko" KLIK Różnica między nimi: "na oko" będzie szybciej, jednak dopasowany jest ładniejszy (okiem grafika). Jeżeli i tak nie widzisz różnicy, będziesz przemieszczać ramki, zmieniać ich wymiary to nie marnuj mojego czasu i zamów kod "na oko". 3. Ilość i tytuły ramek. 4. Podaj mi link do zdjęcia - najlepiej daj mi średnie lub duże zdjęcia. Ja nie szukam zdjęć! 5. Jeśli chcesz podaj mi kolorystykę prezentacji lub ulubione kolory (albo których nie lubisz). 6. Plus specjalne życzenia, inne opisy wyglądu. 7. Podaj czym mi zapłacisz. ! PRZYKŁADOWE, PRAWIDŁOWO ZŁOŻONE ZAMÓWIENIE Cena:* Cała prezentacja (tło + kod HTML):- zwykła: przedmiot z CR, TYLKO: , , , , , , , , , pies, 1 kupon. Innych przedmiotów NIE przyjmuję (chyba, że droższe (: ). - ozdobna: , , , , , , , gryf, 1 kupon. * Samo tło (zwykłe): rzecz z CR (do uzgodnienia). * Samo tło (ozdobne): cena jak prezentacja zwykła. * Sam dopasowany kod HTML (ale nie do mojego tła!): rzecz z CR (do uzgodnienia). * Sam kod HTML "na oko" (ale nie do mojego tła!): rzecz z CR (do uzgodnienia). * Prezentacja obrazkowa (obrazek, na nim napisy nie do edycji): rzecz z CR (do uzgodnienia). * Możemy też ustalić inną cenę lub formę płatności - napisz, a się dogadamy (nie przyjmuję płatności w equusach!), ale cen na pewno nie zniżę! Płatność Z GÓRY, po zaakceptowaniu prze ze mnie zamówienia - ty wysyłasz zapłatę, potem ja wysyłam prezentację. Jak wygląda robienie, przesłanie mi prezentacji?1. Robię tło, pokazuje Ci je. 2. Jeśli Ci się podoba robię kod HTML. 3. Wysyłam wszystko przez wiadomość prywatną. Przy odbiorze zamówienia dostajesz:1. Równy, idealnie dopasowany (co do piksela) kod HTML > DOWÓD lub kod "na oko". 2. Instrukcję jak go wstawić, wskazówki co zrobić, aby ładnie wyglądała. Proszę nie komentować cen prezentacji, pisać, że ktoś tam robi taniej. Każdy ma ustaloną swoją cenę i to jest jego sprawa. Jakieś niejasności, pytania? Proszę pisać. ^^ Zastrzegam sobie prawo do zmiany formularzy. Zakaz kopiowania formularzy zamawiania!
Ostatnio zmieniony przez Koralikowa. dnia Czw Sty 05, 2012 2:25 pm, w całości zmieniany 14 razy | |
| | | Koralikowa. Już coś wie
| Temat: Re: Avatary i prezentacje u Koralika Pon Sie 15, 2011 12:52 pm | |
| PREZENTACJE Z PODSTRONAMI - nieaktualne Informacje:UWAGA! W wyniku zmian na Howrse podstrony już nie otwierają się na prezentacji, tylko w nowej karcie! Pamiętaj o tym składając zamówienie.1. WSZYSTKIE podstrony są do edycji przez zamawiającego. Wiąże się to z założeniem konta w serwisie Mylog.pl (szczegóły jak to wygląda na priv). 2. Kod w takiej prezentacji jest dopasowany (KLIK). Tak moi drodzy - taka prezentacja wymaga już dokładności i od Was. ^,^ Tło ma zawsze jedną ramkę (chyba, że masz inną wizję - wtedy napisz) oraz ramkę na podstrony. 3. Dopiero gdy wyślesz zamówienie ustalamy cenę. Jest tak, dlatego że muszę ustalić ile pracy poświęcę na zrealizowanie zamówienia. 4. Jak wygląda zamawianie? Najpierw zakładasz konto w serwisie Mylog.pl - w razie wątpliwości dostaniesz szczegóły jak to będzie wyglądało na priv. Następnie robię tło, pokazuję Ci je. Jeśli Ci się podoba robię kod, podstrony. Na koniec pokazuję Ci jak edytować podstrony. Przykłady:Klik, klik, klik, klik*, klik, klik*. * Treść jest nieistotna, zapewne przedawniona - prezentacja jest tylko do ukazania tła. Jeśli chcesz zamówić prezentację napisz mi prywatną wiadomość na Howrse i uzupełnij poniższy formularz (uzupełniasz poszczególne punkty). Status: ZAMKNIĘTE Formularz zamawiania:Tytuł wiadomości: Prezentacja z podstronami. Informacje o prezentacji:1. Rodzaj tła: - zwykłe (zdjęcie/a + ramka). - ozdobne [zdjęcie/a + ramka + brushe (ozdoby)]. - gotowe (do kupienia, takie tła znajdują się na mojej prezentacji w dziale Gotowe prezentacje). 2. Ilość i tytuły podstron. 3. Wygląd przekierowania na podstrony: - pisany. - obrazkowy (tak jak ja mam, to Menu). 4. Link do zdjęcia/gotowego tła. Ja NIE szukam zdjęć! Jeżeli zdjęcie jest foto manipulacją lub gotowym tłem ozdób nie dodaję. 5. Rodzaj strony startowej: - strona "wejdź". - ramka do pisania (strona główna), taka jaką ja mam. 6. Jeśli chcesz podaj mi kolorystykę prezentacji lub ulubione kolory (albo których nie lubisz). 7. Podkład muzyczny: TAK (+ link do muzyki na YouTube) / NIE. 8. Plus specjalne życzenia, inne opisy wyglądu - czyli twoja wizja. Jeśli jej nie masz napisz, że zdajesz się na mnie, jednak wtedy nie ma większych możliwości poprawek. Istnieje możliwość wyboru czcionki - napisz mi jej tytuł (jest pogrubiony) - klik. Cena:Jak policzyć cenę? Dodajemy cenę tła do ceny podstron. Tło (w cenę tła wlicza się strona główna oraz kod)Zwykłe/gotowe: 1 kupon Tło ozdobne: 2 kupony Podstrony zwykłe, pisane1-3 podstrony: 1 kupon 4-5 podstron: 2 kupony 6-7 podstron: 3 kupony 8-9 podstron: 4 kupony; itd. Podstrony obrazkowe1-3 podstrony: 2 kupony 4-5 podstron: 3 kupony 6-7 podstron: 4 kupony 8-9 podstron: 5 kuponów; itd. InnePodkład muzyczny: gratis! Inne życzenia: ustalane indywidualnie. UWAGA! Istnieje możliwość zamienienia kuponów na rzeczy z CR takie jak: Objęcia Morfeusza, Zestaw Nyks, Róg Obfitości, Kamień Filozoficzny, Zestaw Posejdona, Zestaw Hery, Zestaw Harmonii, Łzy Afrodyty, Krew Meduzy, Pies (1 kupon), Gryf, Smok (3 kupony) - każdy z nich obniża cenę o swoją rynkową wartość w kuponach. Na chwilę obecną nic innego nie przyjmuję. Chcesz zapłacić w equusach? Ok, 1 kupon = 50 000 eq. Koni nie przyjmuję (chyba, że jest to źrebak, z um. wrodzonymi ponad 150 i jednym z lepszych PG)! Płaci się Z GÓRY, przy składaniu zamówienia. I jak kiepsko czytasz ze zrozumieniem to chcę powiedzieć, że najtańsza prezentacja kosztuje już 2 kupony, które możesz zastąpić rzeczami z CR lub 100 000 equus. Jeżeli są jakieś pytania - proszę pisać. Rozumiem, że mogłam napisać niezrozumiale, więc zwracajcie się do mnie również z wszelkimi wątpliwościami. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Avatary i prezentacje u Koralika | |
| |
| | | | Avatary i prezentacje u Koralika | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|