Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)! Wto Sie 30, 2011 12:51 pm | |
| Jak w temacie - przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix z mojej hodowli "Impure Champions" (wyspecjalizowane kombinacje rasowe).
Oferuję źrebięta po matce So Beautiful oraz ojcu Lunaticu. Oboje rodzice w pełni wyblupowani, wszystkie umiejętności pogrubione, matka źrebiąt jest koniem do Grand Prix. Źrebięta osiągną PG ponad 530 (niezwykle dużo jak na rasę achał-tekińska), umiejętności wrodzone sięgać będą: bez Łez - ponad 100, po podaniu Łez- ponad 165. Ich specjalizacja to przełaje i skoki.
Cena wałacha to 500 Equus i 2 kupony (w zamian za kupony jestem skłonna przyjąć niektóre rzeczy z Czarnego Rynku).
Osoby zainteresowane ofertą oraz pragnące dowiedzieć się więcej proszę o pisanie na pw (konto, jak i tutaj, Malto). | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)! Pią Wrz 16, 2011 10:51 am | |
| Oferta zamieszczona w poście powyżej wciąż aktualna! Aktualnie mam na sprzedaż dwa wałachy (bliźniaki) po Łzach:
Wałach numer jeden
Wałach numer dwa
Polecam, dobrze wytrenowane konie ulokują się w pierwszej piętnastce konkursu skoków Grand Prix.
Już wkrótce wystawię na sprzedaż wałacha po Łzach o PG 541.56 - KLIK.
| |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)! Pią Wrz 16, 2011 1:03 pm | |
| - Malto napisał:
- Oferta zamieszczona w poście powyżej wciąż aktualna!
Aktualnie mam na sprzedaż dwa wałachy (bliźniaki) po Łzach:
Wałach numer jeden
Wałach numer dwa
Polecam, dobrze wytrenowane konie ulokują się w pierwszej piętnastce konkursu skoków Grand Prix.
Już wkrótce wystawię na sprzedaż wałacha po Łzach o PG 541.56 - KLIK.
Mam pytanie - a mianowicie, czy któryś z tych koni ma szansę zająć miejsce w fontannie w GP? Jeśli tak to w jakiej? | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)! Pią Wrz 16, 2011 2:47 pm | |
| mycha805, Fontannę otrzymujesz wtedy, gdy Ty, jako gracz, zajmiesz miejsce w pierwszej setce w tygodniowym rankingu graczy biorących udział w Grand Prix Niemniej tak, z wałachami spod linków zadanie masz bardzo ułatwione. Wytrenowany odpowiednik miksów, Troublemaker, zajmuje mi ósme - dwunaste miejsce w biegu przełajowym GP oraz około setnego w konkursie skoków GP. Do pozostałych zawodów go nie wystawiam, korzystam z innych koni (również mieszanek). Od kiedy wystawiam w Grand Prix kombinacje rasowe, co tydzień mam dostęp do Fontanny, udało mi się nawet wcisnąć w pierwszą dziesiątkę graczy (odznaczenia na profilu howrse - klik). | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)! Sob Wrz 17, 2011 3:08 am | |
| - Malto napisał:
- mycha805, Fontannę otrzymujesz wtedy, gdy Ty, jako gracz, zajmiesz miejsce w pierwszej setce w tygodniowym rankingu graczy biorących udział w Grand Prix
Niemniej tak, z wałachami spod linków zadanie masz bardzo ułatwione. Wytrenowany odpowiednik miksów, Troublemaker, zajmuje mi ósme - dwunaste miejsce w biegu przełajowym GP oraz około setnego w konkursie skoków GP. Do pozostałych zawodów go nie wystawiam, korzystam z innych koni (również mieszanek). Od kiedy wystawiam w Grand Prix kombinacje rasowe, co tydzień mam dostęp do Fontanny, udało mi się nawet wcisnąć w pierwszą dziesiątkę graczy (odznaczenia na profilu howrse - klik). Jak możesz, zostaw dla mnie jednego konika Jak uzbieram kupony to kupię | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)! Sob Wrz 17, 2011 4:26 am | |
| | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)! Czw Gru 22, 2011 2:09 am | |
| Jestem zainteresowana. Zaraz napiszę do Ciebie na pw na howrse. Ale najpierw, proszę powiedz mi czy w zamian za 2 kupony przyjmiesz Klepsydrę. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)! | |
| |
| | | | Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|