Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Pią Sty 24, 2014 11:56 am | |
| Miałam napisać ze zleceniem do któregoś z grafików, ale może lepiej dać szansę większej grupie Dwie znajome prowadzą pewną stronę na FB ( KLIK ). I zastanawiają się nad zmianą loga. Czyli coś innego niż standardowe prezentacje i konie ZadanieStworzenie loga, które pasowałoby do hasła "Legnica kreatywnie i aktywnie" WskazówkiJest jeden pomysł - człowieczek, który zajmuje się jednocześnie czymś kreatywnym (np. maska teatralna) i aktywnym (np. piłka). Jest to jednak tylko luźny pomysł, którym nie trzeba się sugerować. Można wysłać kilka prac. Prace należy wysyłać na PW do mnie w grze. Tytuł wiadomości: konkurs na logo. NagrodyNawet jeśli żadna z prac nie trafi w gust i nie zostanie umieszczona na FB, to nagrody zostaną przyznane Miejsce 1: lub (do wyboru) miejsce 2: lub (do wyboru) miejsce 3: lub (do wyboru) miejsce 4: lub (zależy co wybierze osoba z miejsca 3. Więc to co zostanie) miejsce 5: 1 miejsce 6: lub lub (do wyboru) miejsce 7: lub lub (do wyboru) Jeśli będzie więcej osób biorących udział, to pozostałe osoby wezmą udział w losowaniu, gdzie nagrodami będą: TerminyZgłaszanie prac: do 3 lutego 2014 (z możliwością przedłużenia o tydzień) do 10 lutego 2014 Wyłonienie zwycięzców: w ciągu tygodnia od zakończenia przyjmowania zgłoszeń. Czyli wstępnie do 10 lutego do 17 lutego. Przekazanie nagród: zgodnie z limitem tygodniowych wymian - od pierwszego miejsca w dół. InneJeśli ktoś wyśle kilka prac, to i tak zajmie tylko jedno miejsce. To najwyższe. Czyli np. zamiast zająć miejsce 2, 3 i 4 otrzyma tylko 2. 3 i 4 zajmą inne osoby. Ma to zapobiec zgarnięciu całej puli przez jedną osobę.
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Nie Lut 02, 2014 11:36 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Pią Sty 24, 2014 12:10 pm | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Pon Sty 27, 2014 3:31 pm | |
| No to zabieram sje do roboty c: |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Pon Sty 27, 2014 5:18 pm | |
| http://scr.hu/0wxl/f82px moja chora propozycja. |
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Wto Sty 28, 2014 9:07 am | |
| Praca nie uznana. Powód: KLIK
--- Aktualnie wstępnie zgłoszona jest tylko jedna praca. A pozostał niecały tydzień ;)Więc szanse na wygraną są spore | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Wto Sty 28, 2014 11:41 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Praca nie uznana. Powód: KLIK
--- Aktualnie wstępnie zgłoszona jest tylko jedna praca. A pozostał niecały tydzień ;)Więc szanse na wygraną są spore Przecież logo które macie aktualnie na stronie, też nie jest przez kogoś wymyślone specjalnie dla strony tylko egzystowało. To co podałam jest w kilku drobnych szczegółach zmienione, i jeżeli nie służy do reklamacji większego przedsięwzięcia nie ma przeciwwskazań by go nie używać. Poza tym nie ma też informacji że to nie może być przeróbka czegoś innego, gdyby była, nawet bym tego tutaj nie wrzucała Chciałam zaproponować proste rozwiązanie, i całkiem pasujące. Wystarczy spojrzeć na logo Supermena, ile korporacji się nim sugeruje (zwłaszcza gamerskich!). |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Czw Sty 30, 2014 9:31 am | |
| Logo się tworzy.bardzo powoli, ale się tworzy. Do której mozna przesyłać? Bo takim tempem to siąde do tego na serio dopiero w niedziele w nocy .-. | |
| | | Vi. Już coś wie
Nick w grze : Wioletta9992 Liczba postów : 128 Dołączył : 09/12/2013
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Czw Sty 30, 2014 11:35 am | |
| Bardzo chętnie wezmę udział. Logo myślę, że będzie na jutro. | |
| | | Grajka11 Nowy
Nick w grze : Grajka11 Liczba postów : 1 Dołączył : 31/01/2014
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Pią Sty 31, 2014 7:07 am | |
| Ja też się zgłaszam | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Sob Lut 01, 2014 8:38 am | |
| Moja niby pomalowana piłka: |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Nie Lut 02, 2014 9:28 am | |
| |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Nie Lut 02, 2014 11:08 am | |
| Biorę się do roboty | |
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Nie Lut 02, 2014 11:42 am | |
| - Soporific napisał:
- LadyArvena napisał:
- Praca nie uznana. Powód: KLIK
--- Aktualnie wstępnie zgłoszona jest tylko jedna praca. A pozostał niecały tydzień ;)Więc szanse na wygraną są spore Przecież logo które macie aktualnie na stronie, też nie jest przez kogoś wymyślone specjalnie dla strony tylko egzystowało.
To co podałam jest w kilku drobnych szczegółach zmienione, i jeżeli nie służy do reklamacji większego przedsięwzięcia nie ma przeciwwskazań by go nie używać.
Poza tym nie ma też informacji że to nie może być przeróbka czegoś innego, gdyby była, nawet bym tego tutaj nie wrzucała Chciałam zaproponować proste rozwiązanie, i całkiem pasujące. Wystarczy spojrzeć na logo Supermena, ile korporacji się nim sugeruje (zwłaszcza gamerskich!). Przeróbka przeróbką, ale tu niestety tylko dwa elementy zostały zmienione. Termin zgodnie z regulaminem przedłużony o tydzień - do 10 lutego do godziny 23:00 Aktualnie udział w konkursie biorą:
- Grajka11
- Aqua1234
- DanonekxD
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Nie Lut 02, 2014 12:31 pm | |
| Biorę udział Link: https://2img.net/r/ihimg/a/img822/4480/zhwc.png |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Pon Lut 03, 2014 6:08 am | |
| Wysłane, trochę większe, ale jak zmniejszałam to psuło się i tyle XD | |
| | | VCarinn W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Karinn Liczba postów : 462 Dołączył : 16/09/2013
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Nie Lut 09, 2014 1:38 pm | |
| | |
| | | VCarinn W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Karinn Liczba postów : 462 Dołączył : 16/09/2013
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Nie Lut 09, 2014 2:38 pm | |
| Moje coś ; http://pl.tinypic.com/view.php?pic=314upg6&s=8#.Uvf1QPl5NSs | |
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Pią Lut 14, 2014 8:37 am | |
| Ok, czas na podsumowanie W konkursie wzięły udział:
- Grajka11
- Aqua1234
- DanonekxD
- Domi love hourse
- EveDallas
- Afofo
----------- W związku z tym przyznane zostanie także tylko 6 miejsc Miejsce 1: lub (do wyboru) ---- Grajka11 miejsce 2: lub (do wyboru) ------ EveDallas miejsce 3: lub (do wyboru) ------- Domi love hourse miejsce 4: lub (do wyboru) ------ Aqua1234 miejsce 5: 1 ------- DanonekxD miejsce 6: lub lub (do wyboru) ---- Afofo Proszę wszystkie osoby o informację co wybierają. Jeśli jest to UH - o wystawienie roga, któremu mam podać i ksywkę osoby której go przekazać (czy komuś z hodowli czy z powrotem właścicielowi). DanonekxD - wystaw kiepskiego konia za kupon | |
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Pią Lut 14, 2014 8:43 am | |
| PW poszło Prawdopodobne terminy przekazania nagród: miejsca 1-3 - ten tydzień (dziś lub jutro) kupon - dziś lub jutro miejsce 4 i 6 - przyszły tydzień z powodu limitu wymian | |
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Pią Lut 14, 2014 10:42 am | |
| Hmm, ja też się zgłaszałam. (przez PW) tutaj dowód zgłoszenia w terminie: http://s4.ifotos.pl/img/emnemenem_ehneaeh.png | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Pią Lut 14, 2014 1:55 pm | |
| - Julietta35 napisał:
- Hmm, ja też się zgłaszałam. (przez PW)
tutaj dowód zgłoszenia w terminie: http://s4.ifotos.pl/img/emnemenem_ehneaeh.png Pomysł wydaje mi się być znajomy ;d No nic, gratuluję wygranych. |
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Sob Lut 15, 2014 3:03 am | |
| Nie wiem, nie robiłam wzorując się na czymś. Ale wiadomo świat jest wielki i możliwe że ktoś miał podobne Tak czy siak, gratuluję wszystkim | |
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Nie Lut 16, 2014 10:33 am | |
| Aj, rzeczywiście :(Nie wiem jak to przegapiłam. Nagroda pomimo wszystko wystawiona Co do reszty: dla Grajka11 ---- będzie odebrane w najbliższych dniach. Oczekuje na roga dla EveDallas --- róg już czeka na powrót lub (do wyboru) dla Domi love hourse - wciąż czekam na decyzję lub (do wyboru) dla Aqua1234 - wciąż czekam na decyzję 1 dla DanonekxD -- przekazany lub lub (do wyboru) dla Afofo - wciąż czekam na decyzję | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania Nie Lut 16, 2014 11:44 am | |
| Na wiadomość odpisałam już Jak miłooo jeeej |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania | |
| |
| | | | Konkurs na logo - nyx, hestia, kupon i inne do wygrania | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|