Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Jak dorwać konia... | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Jak dorwać konia... Sob Sty 25, 2014 10:17 am | |
| Cześć, w sumie to dość dziwne ale nie umiem sobie poradzić z tym problemem, może ktoś miał podobny i uzyskał pomoc, więc proszę o sprawdzoną metodę.
Graczka Sal_ly nie loguje się na swoje konto od 90 dni. Pożyczyłam jej konia do zadania za 500 eq (Koń z 0um). Chciałabym go odzykać jednak nie wiem jak.Piszę do niej codziennie i sprawdzam ale w sumie jej staż się nie zmienia co znaczy że faktycznie nie wchodzi. Nie mam wiadomości z naszej umowy ponieważ howrse usuwa stare wiadomości samo... Jedynym dowodem jest to że koń jest urodzony u mnie. W sumie pisałam na ZM że pożyczę tego konia więc jako tako to też jest dowód że nie został sprzedany na stałe.
Nie powiem że nie chciała go oddać, bo po 10 dniach wystawiła go, ale ja dostałam bana na 30 dni, i po tym czasie koń zniknął ze sprzedaży. Teraz graczka nie daje znaków życia.
Graczka: Sal_ly Koń: Pożyczę do zadania |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Jak dorwać konia... Sob Sty 25, 2014 11:13 am | |
| Chyba innej opcji niż czekanie aż się zaloguje do gry nie ma. Bo jak porozumieć się z kimś, kto nie gra? | |
| | | Mikaa Już coś wie
Nick w grze : Mikaa12 Liczba postów : 191 Dołączył : 16/10/2013
| Temat: Re: Jak dorwać konia... Sob Sty 25, 2014 11:20 am | |
| " konta nieaktywne przez okres dłuższy niż 90 dni, będą automatycznie kasowane " Według jej ostatniej wizyty było w grze ostatni raz 2 miesiące 7 dni czyli około 67 dni. Jeśli nie wejdzie to za 23 dni skasują jej konto. | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Jak dorwać konia... Sob Sty 25, 2014 11:50 am | |
| Hmm... a skoro przez ZM się umawiałyście, to może jest inna droga kontaktu? (Mogła udostępnić e-mail, gg...) Chyba że źle zrozumiałam. | |
| | | Mikaa Już coś wie
Nick w grze : Mikaa12 Liczba postów : 191 Dołączył : 16/10/2013
| Temat: Re: Jak dorwać konia... Sob Sty 25, 2014 11:54 am | |
| - Kemishi napisał:
- Hmm... a skoro przez ZM się umawiałyście, to może jest inna droga kontaktu? (Mogła udostępnić e-mail, gg...) Chyba że źle zrozumiałam.
Chyba chodzi, że ona pisała na ZM, że pożycza takiego konia do tego dokonania, a ta osoba napisała do niej na howrse w tej sprawie. | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Jak dorwać konia... Sob Sty 25, 2014 12:05 pm | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Jak dorwać konia... Sob Sty 25, 2014 5:57 pm | |
| Dzięki Kemishi. Dzięki Tobie przypomniałam sobie że raz pisała do mnie na GG |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Jak dorwać konia... Wto Sty 28, 2014 5:51 am | |
| Jeszcze raz dziękuję- koń odzyskany Napisałam jej na gadu gadu. Nie pomyślałam o tym wcześniej. |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Jak dorwać konia... Sob Kwi 05, 2014 1:12 am | |
| W takim razie wątek można już zamknąć. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jak dorwać konia... | |
| |
| | | | Jak dorwać konia... | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach