Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Kejtusiowa Fotografia :3

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Kejtusiowa Fotografia :3 Empty
PisanieTemat: Kejtusiowa Fotografia :3   Kejtusiowa Fotografia :3 I_icon_minipostNie Sty 26, 2014 5:31 am

Kejt nie za bardzo potrafi fotografować, ale trudno - wrzucę to co mam. Każde zdjęcie ma wersję kolorową oraz czarno-białą.

Kejtusiowa Fotografia :3 5a90           Kejtusiowa Fotografia :3 Bzek

Kejtusiowa Fotografia :3 DumtKejtusiowa Fotografia :3 C444

Proszę o komentarze oraz krytykę.
~Jeżeli komuś spodobają się moje zdjęcia, to zachęci mnie do robienia kolejnych Smile

--------------------------------------------------------------------------------------------

Po Waszych poradach postanowiłam je "podrasować".

Kejtusiowa Fotografia :3 Nwcd  Kejtusiowa Fotografia :3 9qvd

Kejtusiowa Fotografia :3 R78r   Kejtusiowa Fotografia :3 Gr1z

Ostatnio zmieniony przez Kejtusia dnia Nie Sty 26, 2014 2:16 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Kejtusiowa Fotografia :3   Kejtusiowa Fotografia :3 I_icon_minipostNie Sty 26, 2014 7:21 am

Ja wprost uwielbiam fotografie czarno-biala, wiec tylko na te zdjecia patrze XD
Dla mnie ciut za maly kontrast, ale i tak sa fajne Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kejtusiowa Fotografia :3   Kejtusiowa Fotografia :3 I_icon_minipostNie Sty 26, 2014 7:27 am

Dziękuję Eve Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kejtusiowa Fotografia :3   Kejtusiowa Fotografia :3 I_icon_minipostNie Sty 26, 2014 7:54 am

Wersje kolorowe mi się nie podobają, pierwsza fota moim zdaniem o wiele lepsza niż druga Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kejtusiowa Fotografia :3   Kejtusiowa Fotografia :3 I_icon_minipostNie Sty 26, 2014 7:55 am

Dziękuję Reso Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kejtusiowa Fotografia :3   Kejtusiowa Fotografia :3 I_icon_minipostNie Sty 26, 2014 7:58 am

Nie ucinaj a) uszu, b) zdjęć do nienaturalnych rozmiarów, to raz. Dwa, staraj się nie pozwalać wchodzić niepożądanym obiektom w kadr. Razz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kejtusiowa Fotografia :3   Kejtusiowa Fotografia :3 I_icon_minipostNie Sty 26, 2014 8:04 am

Dzięki, postaram się to poprawić przy wykonywaniu kolejnych zdjęć.
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Kejtusiowa Fotografia :3   Kejtusiowa Fotografia :3 I_icon_minipostNie Sty 26, 2014 8:50 am

W tym przypadku preferuję zdjęcia w kolorze. Ogółem tematyka świetna moim zdaniem, pobawiłam bym się jeszcze kolorami i efektami, i tak jak verni, redukowałabym te niepożądane obiekty. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kejtusiowa Fotografia :3   Kejtusiowa Fotografia :3 I_icon_minipostNie Sty 26, 2014 8:52 am

Dzięki avrilko - zastosuję się do porad :3
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

PisanieTemat: Re: Kejtusiowa Fotografia :3   Kejtusiowa Fotografia :3 I_icon_minipostNie Sty 26, 2014 11:18 am

Wersje czarno-białe naprawdę bardzo dobre c;
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kejtusiowa Fotografia :3   Kejtusiowa Fotografia :3 I_icon_minipostNie Sty 26, 2014 11:33 am

Dzięki Kopyt Very Happy
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Kejtusiowa Fotografia :3   Kejtusiowa Fotografia :3 I_icon_minipostNie Sty 26, 2014 1:35 pm

Jeżeli chodzi o oba zdjątka, to pierwsze podoba mi się w odcieniach szarości drugie w kolorze Smile. Możesz pobawić się podkręceniem kolorów, żeby jeszcze bardziej wyeksponować fotografowany obiekt i żeby tło nie było takie wyblakłe Smile.

Tak na marginesie, kocurek super Very Happy.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kejtusiowa Fotografia :3   Kejtusiowa Fotografia :3 I_icon_minipostNie Sty 26, 2014 1:48 pm

Sakuro, jak ja zaczynam się bawić to zawsze coś przekombinuję w kolorach, więc wolę Wam tego oszczędzić Very Happy.

Kocurek dziękuje.
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Kejtusiowa Fotografia :3   Kejtusiowa Fotografia :3 I_icon_minipostNie Sty 26, 2014 2:31 pm

Myślę, że wystarczyłoby tylko delikatnie podkręcić nasycenie i zdjątko zyskałoby żywsze kolory Smile.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

Nick w grze : JadeXDD
Liczba postów : 2112

PisanieTemat: Re: Kejtusiowa Fotografia :3   Kejtusiowa Fotografia :3 I_icon_minipostPon Sty 27, 2014 10:39 am

Śliczne, ale lepsze te czarno-białe.

Ostatnio zmieniony przez JadeXDD dnia Sro Lut 26, 2014 7:40 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kejtusiowa Fotografia :3   Kejtusiowa Fotografia :3 I_icon_minipostPon Sty 27, 2014 2:50 pm

A jakiego aparateła używasz?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Kejtusiowa Fotografia :3   Kejtusiowa Fotografia :3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Kejtusiowa Fotografia :3
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Fotografia
» Amatorska fotografia mani

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: