Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Konkurs... | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
awelo W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : ... Liczba postów : 430 Dołączył : 03/04/2013
| Temat: Konkurs... Nie Sty 26, 2014 9:51 am | |
| Cześć wszystkim Taki tam sobie konkursik, nagroda jest tylko jedna więc trzeba się postarać żeby ją zdobyć Przedstaw w dowolnej formie temat "Pożegnanie". Co znaczy dowolna forma? Możesz zrobić wszystko - opowiadanie, rysunek, zdjęcie, wiersz. Wszystko zależy od Ciebie. Temat dość ogólny, ale to po to żebyście się bardziej natrudzili Prace proszę podawać w tym wątku w spoilerze do dnia 31.01.2014r. godz. 20.00. Najlepsze pracy wyłonimy głosowaniem w ankiecie tu, na ZM. Nagrodą jest moje konto - wraz z wszystkimi końmi, equusami, CR itd.. Możecie z nim zrobić co chcecie Zapraszam i powodzenia! | |
| | | tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: Konkurs... Nie Sty 26, 2014 11:07 am | |
| Proszę lub link https://2img.net/h/oi40.tinypic.com/2ls8mfr.png | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs... Nie Sty 26, 2014 11:45 am | |
| Mnie wzięło na takie wspomnienia. XD - Spoiler:
["Pożegnanie. Pożegnania bywają bolesne; szczególnie pożegnania na zawsze. Ludzie których kochamy, odchodzą. Lecz dziś, nie chcę opowiadać o aż tak bolesnej utracie. Dzisiaj, pożegnamy awelo – osobę która do czegoś w tej grze doszła. Sama z siebie, powolutku, pięła się po szczebelkach do góry. Teraz – większość zapytanych użytkowników ją zna. I chociaż teraz odchodzi, większość graczy będzie pamiętało awelo na zawsze. Każdy koniec, bywa czegoś początkiem. Początkiem czegoś lepszego. Na pewno w życiu są ważniejsze sprawy niż piksele, pewnie też dlatego odchodzisz – tak czy siak, te koniki, kupony i equus to tylko piksele – z nimi nie porozmawiamy, nie pośmiejemy się z nimi, nie wyżalimy się im w najtrudniejszych chwilach, ale wirtualne przyjaźnie i rozmowy są bezcenne. "]
|
| | | awelo W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: Konkurs... Pon Sty 27, 2014 9:10 am | |
| Wielkie dzięki ;* Zapraszam!!! | |
| | | Tysia1996 Nowy
Nick w grze : Tysia1996 Liczba postów : 26 Dołączył : 27/01/2014
| Temat: Re: Konkurs... Pon Sty 27, 2014 2:14 pm | |
| Oooo nieźle :)Obie macie talent, ale ja wolę nic nie pisać więcej. Oba teksty mi się podobają. :Pawelo masz piękne konto, ale mam już swoje ^^ Hehe więc nie biorę udziału ;)Muszę się swoim wybić ^^ Pozdrawiam i powodzenia. Naprawdę szkoda, że odchodzisz... A tak na koniec coś ode mnie, dla samej satysfakcji. _______________________________ Niech ten czas spełniony, Szczęście Ci przynosi, Abyś o nim pamiętała i najczęściej wspominała, Niech tych dni czas przeszły sprawi, Abyś uśmiechnięta była i dalej żyła, Aby te dni po jakimś czasie pokazały, Kto jest twoim przyjacielem, Żebyś żyła dalej...
Czas leci dalej, A my musimy razem z nim gnać, Musimy w życiu z wielu rzeczy zrezygnować, Lecz nie wahaj się wrócić tutaj, Wrócić do krainy pikselowych koników i graczy, którzy są uczciwi i przyjaźni...
Żegnaj, Mam nadzieję, Że do nas powrócisz po czasie niedługim... ____________________ Tak na poczekaniu XD Ani rymów nie ma ani nic, ale mam nadzieję, że się podoba. Jak coś zapraszam do pisania na PW
Ostatnio zmieniony przez Tysia1996 dnia Pon Sty 27, 2014 2:29 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs... Pon Sty 27, 2014 2:28 pm | |
| Proszę, nie żegnaj się z nami. Zostań jeszcze troszkę |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs... Pon Sty 27, 2014 3:34 pm | |
| - Kejtusia napisał:
- Mnie wzięło na takie wspomnienia. XD
- Spoiler:
["Pożegnanie. Pożegnania bywają bolesne; szczególnie pożegnania na zawsze. Ludzie których kochamy, odchodzą. Lecz dziś, nie chcę opowiadać o aż tak bolesnej utracie. Dzisiaj, pożegnamy awelo – osobę która do czegoś w tej grze doszła. Sama z siebie, powolutku, pięła się po szczebelkach do góry. Teraz – większość zapytanych użytkowników ją zna. I chociaż teraz odchodzi, większość graczy będzie pamiętało awelo na zawsze. Każdy koniec, bywa czegoś początkiem. Początkiem czegoś lepszego. Na pewno w życiu są ważniejsze sprawy niż piksele, pewnie też dlatego odchodzisz – tak czy siak, te koniki, kupony i equus to tylko piksele – z nimi nie porozmawiamy, nie pośmiejemy się z nimi, nie wyżalimy się im w najtrudniejszych chwilach, ale wirtualne przyjaźnie i rozmowy są bezcenne. "]
To brzmi trochę jak przemowa na pogrzebie ;________; |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs... Pon Sty 27, 2014 11:28 pm | |
| - DanonekxD napisał:
- Kejtusia napisał:
- Mnie wzięło na takie wspomnienia. XD
- Spoiler:
To brzmi trochę jak przemowa na pogrzebie ;________; Danonku, bo dla mnie każde pożegnania są smutne ;-; |
| Temat: Re: Konkurs... Sro Sty 29, 2014 4:28 am | |
| Na razie dopiero 3 prace. Tak mało chętnych? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs... Sro Sty 29, 2014 5:31 am | |
| - awelo napisał:
- Na razie dopiero 3 prace. Tak mało chętnych?
Tak mało, bo wszyscy chcemy żebyś została :> |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs... Sro Sty 29, 2014 10:03 am | |
| Od paru ładnych godzin nie liczyło się dla mnie kompletnie nic. Nie odczuwałam zimna czy strachu. Nie obchodziły mnie chodzące po moich rękach mrówki, przebiegające niedaleko mnie sarny. To się k o m p l e t n i e nie liczyło. Jakby ktoś mnie teraz tu zobaczył uznałby mnie wariatkę. Ale takiego zagrożenia nie było. Siedziałam na powalonym drzewie w środku lasu, w środku nocy. Walczyłam ze swoimi myślami i wyrzutami sumienia. Usiłowałam wmówić sobie, że nie to nie była moja wina. Tylko kogo ja chciałam oszukać? Ostatnia osoba, którą cokolwiek obchodziłam, nie żyje. Nie żyje, a jej ciało leży obok mnie. Na początku próbowałam ją ocucić, ale potem zrozumiałam. Zrozumiałam, że nie mogę zrobić. Mogę się tylko p o ż e g n a ć. Moje serce rozpadło się na milion kawałków. Czy tak wygląda śmierć za życia? Zdecydowałam nie brać aż tak dosłownie tego tematu i naskrobać coś co nie ma związku z usuwaniem konta na howrse |
| | | | Anakondaxxx Raczkujący
Nick w grze : Anakondaxxx Liczba postów : 78 Dołączył : 16/02/2012
| Temat: Re: Konkurs... Czw Sty 30, 2014 2:07 am | |
| Spróbuję, ale chyba nie dla konta, tylko dla własnego zadowolenia Talent się ogranicza do matematyki, ale każdy ma chyba w sobie cząstkę artystyczną - Spoiler:
Ileż było dni niemocy, gdy wiatr szargał delikatne dłonie jedyne Ileż było krwi, przemocy w jednym wspólnym dniu. Przeminie. Gdy wszystko w niwecz się zamieni, w delikatnym blasku świtu Zobaczę cię znowu. Jako senną zmorę nie dającą spokoju. Znów widzę cię taką jak kiedyś- może i bez sensu Po co przecież przypominać sobie chwile bez happy endu? Gdzie zburzone mury własnej świadomości Proszą o chwilę litości Może jedyna mnie rozumiesz, senna zmoro. Tym wzruszeniem, wzburzeniem, wspomnieniem.
| |
| Temat: Re: Konkurs... Czw Sty 30, 2014 2:36 am | |
| Macie czas do jutra do 20.00 :DByć może przedłużę termin, bo na razie tak mało osób się zgłosiło ;( Jak dotąd same teksty. Ktoś odważy się dać coś innego? | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Konkurs... Czw Sty 30, 2014 2:45 am | |
| Jesli mi sie uda, to cos narysuje na poczekaniu jak zdaze :3 Okej, nic nowego nie wymysliłam, to masz stary, oklepany szkic co go na biolce robiłam. Ilustracja do Helvellyn Phedory.Jak nie wiesz co to helvellyn i jaką historię opowiada, to zerknij tutaj - Uwaga XD:
No, to ten. Szkic generalnie powstał dlatego, ze postanowiłam zrobic takie ilustrujące zdjęcie. Ale musiałam to rozkminić i gdzie napisy i w ogóle. Na wiosnę dorwę jakąś parę w parku XD | |
| Temat: Re: Konkurs... Czw Sty 30, 2014 12:34 pm | |
| Już niecała doba nam została ;)chyba przedłużę termin... | |
| | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Konkurs... Pią Sty 31, 2014 3:28 am | |
| Fajnie by było. Najlepiej do następnej niedzieli, ponieważ dzisiaj chyba nie dam rady zrobic pracy. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs... Pią Sty 31, 2014 3:30 am | |
| - awelo napisał:
- Już niecała doba nam została ;)chyba przedłużę termin...
A mnie się ten pomysł nie podoba. Był podany termin z góry i nie były to jeden czy dwa dni. Ktoś stara się zmieścić w czasie, a potem konkurs zostaje nagle przedłużony. |
| Temat: Re: Konkurs... Pią Sty 31, 2014 4:05 am | |
| - Resa napisał:
- awelo napisał:
- Już niecała doba nam została ;)chyba przedłużę termin...
A mnie się ten pomysł nie podoba. Był podany termin z góry i nie były to jeden czy dwa dni. Ktoś stara się zmieścić w czasie, a potem konkurs zostaje nagle przedłużony. Warto jednak dać innym szansę, zwłaszcza że niektórzy wyjechali teraz na ferie i nie mają dostępu do internetu i/lub odpowiednich programów. | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Konkurs... Pią Sty 31, 2014 12:46 pm | |
| To przedłużasz? | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Konkurs... Pią Sty 31, 2014 12:55 pm | |
| Mimo wszystko jak sie daje termin, to lepiej go dotrzynac a nie przedluzac piec razy... Zgadzam sie z tym z Resa. Jakbym miala dodatkowy tydzien to moze bym siadla do grafiki, a tak to masz tylko rysunek Jak data to data i tyle... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs... Pią Sty 31, 2014 1:07 pm | |
| Bez sensu przedłużać w nieskończoność. To że ktos nie zdążył to chyba jego sprawa, prawda? Było czychać na konkursach a nie, ja tez na wiele konkursów nie zdążyłam. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Konkurs... | |
| |
| | | | Konkurs... | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|