| Kalendarz wrześniowy. | |
|
+39rozowa.Deskorolka Calma annrem Dominika77 Clue Kotersiow Aglyss Shelle Etna Presence Philipek Hella Krysia1 KristenS60 Wilcuraska Ola Koniara Star-x3 eloite mina stirit1 nevinowa ZetkaEmka Vensis Lubelak Pati...xd amru3 Destin Sakti Casablanka DusiaKoniara MC Ola Ayashi Sulfur amorkowa Sakura LadyArvena Sheila86 Aki Nevarra Malto 43 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Kalendarz wrześniowy. Sro Sie 31, 2011 4:21 pm | |
| - Cytat :
- KALENDARZ WRZEŚNIOWY
Każdego dnia, zaczynając od: 1 wrzesień 2011 aż do: 30 wrzesień 2011, otwieraj okienka kalendarza, aby wygrać wspaniałe nagrody. Taka atrakcja na cały miesiąc. Wspomnę, że pierwszym zadaniem jest podarowanie koniom innych graczy pięciu jabłek, a nagrodą jest Zwój Plutona. Tylko czekać na "Otwórz Rogi Obfitości" Edit: I parę słów od Ow: - Cytat :
- Witajcie!
Nie wiem jak u Was, ale u mnie za oknem zieleń powoli żółknie i czekam z utęsknieniem na babie lato Czas na świętowanie wczesnej jesieni!
Od 1-go września do 30-go września każdego dnia możecie wygrać wyjątkowe nagrody w naszym wrześniowym kalendarzu.
Wystarczy tylko: - zalogować się danego dnia w Howrse - wypełnić zadanie (to nic trudnego!) - otworzyć okienko - cieszyć się z nagrody
Okienko kolejnego dnia jest dostępne krótko po północy (nawet 15-20 minut po północy), więc jeśli nie możecie doczekać się kolejnych zadań i nagród, uzbroicie się w cierpliwość i dajcie serwerowi trochę czasu.
UWAGA: Okienko z danego dnia może zostać otworzone tylko tego dnia - ani wcześniej, ani później, więc jeśli nie zalogujecie się codziennie, stracicie nagrody!
Nagrody są różne, czasem zależne od szczęścia, więc nie wszyscy wygrają zawsze to samo. Uchylę jednak rąbka tajemnicy i zdradzę, że niektóre były bardzo wyczekiwane i wielokrotnie o nie prosiliście Chcecie się przekonać o co chodzi? Zapraszam do zabawy i sprawdzania kalendarza każdego dnia!
Pozdrawiam jesiennie! Ow | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Sro Sie 31, 2011 10:12 pm | |
| Cos miedzy puzlami a kalendarzem bożonarodzeniowym. Wtedy były boskie Ciekawe czy teraz są. 1. Zwój plutona, a wy? Wiem co tu też może być ;p Może Zestawy Nyx, OM, KF, Przywilej Hestii? O Przywilej wręcz błagalismy. Następujące okienko będzie otwarte pomiędzy 00:00 i 00:05 (czasu gry). To znaczy, że między tymi godzinami tylko zdobedziemy koejną nagrodę? |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Czw Wrz 01, 2011 1:17 am | |
| Też Zwój. - Cytat :
- Cos miedzy puzlami a kalendarzem bożonarodzeniowym. Wtedy były boskie Wink Ciekawe czy teraz są.
Może właśnie teraz dadzą tą nową boską kobyłę? - Cytat :
- To znaczy, że między tymi godzinami tylko zdobedziemy koejną nagrodę?
Nie, ale wtedy zaktualizują grę i już będzie można otworzyć okienko kolejnego dnia (coby nie czekać do aktualizacji serwera do 4 rano) | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Czw Wrz 01, 2011 1:17 am | |
| - Cytat :
- Następujące okienko będzie otwarte pomiędzy 00:00 i 00:05 (czasu gry).
Moim skromnym zdaniem twórcy gry znów mają problem z jasnym przekazem informacji. Wygląda to tak, jakby dane okienko było otwarte jedynie przez pięć minut, od północy do pięciu minut po. Chodzi jednak o to, że gracz ma 24 godziny i pięć minut na wypełnienie zadania. Mogli napisać "Następujące okienko będzie otwarte pomiędzy 00:00 i 00:05 dnia następnego (czasu gry).", a wszystko byłoby klarowne. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Czw Wrz 01, 2011 1:22 am | |
| Może ktoś napisze na kontakt i zapyta? OW napisał że bd to o co tyle prosiliśmy;p A tu brechta boska Ruffian;p |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Czw Wrz 01, 2011 2:07 am | |
| też dostałam zwój | |
|
| |
Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Czw Wrz 01, 2011 4:44 am | |
| Ja i koleżanka z hodowli Sakti, również dostałyśmy zwój plutona. Cholek na pewno nie odpiszę w tym temacie więc zdradzę, iż on również więc tu nagroda jest chyba taka sama dla wszystkich graczy. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Czw Wrz 01, 2011 4:54 am | |
| pewnie będzie jak z kalendarzem adwentowym - tam przez większość dni było to samo. Tylko jednego dnia było tak, że część dostałą 5-ty żywioł (mniej osób) a część coś innego (większość). Może teraz też tak będzie.
Nawiasem mówiąc, wygrałam wtedy ten żywioł i jak głupia shandlowałam go za KF który dałam początkowemu ogierowi Oo Jak to czasem człowiek nie wie co robi... | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Czw Wrz 01, 2011 5:00 am | |
| I won Zwój Plutona, więc myślę, że początkowe nagrody są chyba dla wszystkich takie same na zachętę. Później mogą zacząć się nagrody losowe... | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Czw Wrz 01, 2011 5:02 am | |
| Ale zwój też nie jest zły można wymienić na coś , np. 2x zwój na OM | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| |
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Czw Wrz 01, 2011 5:06 am | |
| Może się i znajdzie taki | |
|
| |
Sulfur Nowy
Liczba postów : 23 Dołączył : 31/05/2011
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Czw Wrz 01, 2011 5:18 am | |
| Początek wygląda fajnie, ale znając zdzierstwo tej gry event zepsuje się zapewne w połowie zabawy. Yay! | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Czw Wrz 01, 2011 6:46 am | |
| Może nie będzie tak źle, jakby na to nie patrzył i będzie jakaś równa szansa ^^" Boję się tylko, że dadzą w końcu takie zadanie, że będzie ciężko sobie z nim poradzić czy cuś. o.O
Ja kiedyś ZP wymieniłam na KF xD | |
|
| |
MC Ola Nowy
Liczba postów : 16 Dołączył : 15/08/2011
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Czw Wrz 01, 2011 9:10 am | |
| Zauważyliście, że każda z tych promocji ma drugie dno zapewne przy 15 ( podaje przykład) będzie otwórz RO albo posiadaj x nieśmiertelnych koni i Owlient zarobi kase na kuponach. Zawsze tak jest. | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Czw Wrz 01, 2011 9:23 am | |
| W takim razie poprzestanę na tym, co zdobyłam. Nie chce mi się i nie mam czasu na rozmóżdżanie się, skąd zdobyć kupony lub rzeczy potrzebne do wykonania zadań. Poprzednia promocja była pełna nieścisłości, chociażby w przypadku otwierania RO. Szkoda mi kasy na takie zabawy. | |
|
| |
DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Czw Wrz 01, 2011 10:20 am | |
| Pomyśleć, że wczoraj skończyłam puzzle xD. A co do kalendarza to nawet fajny pomysł, tylko mam nadzieję, że nie będą żerować na naszym portfelu... W pierwszym okienku miałam Zwój | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Czw Wrz 01, 2011 10:54 am | |
| Właśnie się tego obawiam, że w pewnym momencie zabawę z kalendarza będą miały osoby, które mogą sobie wydawać kasę na kupony ^^" a to mi się nie widzi, jak i wydawanie moich ciężko zdobytych kuponów... Liczę, że dadzą się człowiekowi troszkę pobawić | |
|
| |
Casablanka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 598 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Czw Wrz 01, 2011 11:47 am | |
| Myślę że nie bd tak tragicznie : D W razie cuś mam 3 Ro w poczekaniu znaczy sie 2 kupony i 10 diamentów : P No i może cudem znajdzie się i 1 i drugi kuponik także mam max 5 RO ? Heh u mnie w okienku też był Zwój i u truskaweczki też był Zwój ; DD | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Czw Wrz 01, 2011 3:48 pm | |
| - Cytat :
- Następujące okienko będzie otwarte pomiędzy 00:00 i 00:05 (czasu gry).
Ow wyjaśniła tę kwestię, cytuję: "Już wyjaśniam: "Następujące okienko będzie otwarte pomiędzy 00:00 i 00:05 (czasu gry)" -> to niedokładne tłumaczenie tekstu Chodzi o to, że okienko kolejnego dnia aktywuje się pomiędzy 00:00 i 00:05 (chociaż może to zająć nawet kilka minut więcej). Wcześniej nie będzie można go otworzyć. A okienko danego dnia można otwierać o każdej porze! Rano, w południe, wieczorem Kiedy macie czas." ... pozostawię to bez komentarza, nie nadążam za logiką Administracji gry | |
|
| |
Casablanka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 598 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Czw Wrz 01, 2011 11:00 pm | |
| CO mieliście w dzisiejszym okienku ? Ja SSNM ;D | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Pią Wrz 02, 2011 2:29 am | |
| Chyba ponownie wszyscy dostaną SSNM, bo i ja je dostałam | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Pią Wrz 02, 2011 10:08 am | |
| Kto ma konto w grze na serverze brazylijskim? Skoro jest różnica czasu to i wczesniej się dowiemy co jest w każdym dniu kalendarza. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Pią Wrz 02, 2011 4:32 pm | |
| |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Sob Wrz 03, 2011 12:44 am | |
| | |
|
| |
Sakti Raczkujący
Liczba postów : 66 Dołączył : 21/08/2011
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Sob Wrz 03, 2011 1:28 am | |
| Podobną są osiołki, ja niestety tylko żaba :/ | |
|
| |
Destin Raczkujący
Nick w grze : Destin Liczba postów : 90 Dołączył : 19/08/2011
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Sob Wrz 03, 2011 2:31 am | |
| U mnie też żaba. Ja mam konto na serwerze brazylijskim, ale i tutaj jest teraz 3 okienko. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Sob Wrz 03, 2011 4:11 pm | |
| |
|
| |
MC Ola Nowy
Liczba postów : 16 Dołączył : 15/08/2011
| Temat: Re: Kalendarz wrześniowy. Nie Wrz 04, 2011 12:32 am | |
| wczoraj miałam żabę ( liczyłam na osiołka) o dzisiaj podkowy posejdona | |
|