Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zmiany na ZM | |
|
+8gwiazda2002 Kirara LadyArvena Ayashi anna i wiki EveDallas Dżemik Estelle 12 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Zmiany na ZM Pią Sty 31, 2014 3:04 am | |
| Dobra kochani moi, koniec lenistwa, czas do roboty! Jak niektórzy z was zauważyli ZM coś ostatnio zrobiło się jakieś takie... bo ja wiem... puste? Jakby czegoś brakowało? Czuję, że czegoś mi tu brak, ale tak do końca nie wiem czego... oprócz tego że czas na zmiany! Dlatego też powstaje ten wątek, w którym to możecie szczerze, bez ogródek, wypowiadać się na temat zmian. Co byście zmienili, a co usunęli? Co wam się podoba, a co już nie za bardzo? Zagroda to przede wszystkim wy, moi drodzy użytkownicy, tak więc liczę na duuużo wypowiedzi w tym wątku. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany na ZM Pią Sty 31, 2014 3:29 am | |
| Mi tam wszystko pasuje XD |
| | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Zmiany na ZM Pią Sty 31, 2014 3:31 am | |
| Jak jest dział Inne Pogawędki i tam jest ta Szkoła, Kobieca Strona Życia ITD. to można by tam dodac jeszcze Zwierzaki, a w tym Psy, Koty, Króliki, Ptaki, Gryzonie i Inne zwierzaki. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany na ZM Pią Sty 31, 2014 3:38 am | |
| mi tam większość pasuje. Oprócz tego, że dla mnie forum jest takie "mało przejrzyste", ale w sumie jestem nowa... |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany na ZM Pią Sty 31, 2014 5:47 am | |
| - JadeXDD napisał:
- Jak jest dział Inne Pogawędki i tam jest ta Szkoła, Kobieca Strona Życia ITD. to można by tam dodac jeszcze Zwierzaki, a w tym Psy, Koty, Króliki, Ptaki, Gryzonie i Inne zwierzaki.
Fajny pomysł. Ja od siebie dodam że przydałoby się wreszcie coś zrobić z tą czarną i białą listą. Edit: można jeszcze dodać odznaczenie "Pomocny" jak ktoś nagminnie pożycza konie do zadań/ogólnie pomaga w zadaniach i jest sprawdzony jeśli chodzi o pomaganie na czyimś koncie. Bardzo by się przydało. |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Zmiany na ZM Pią Sty 31, 2014 5:56 am | |
| Co do dzialu - tak ogolnie zwierzaki moze? Co do rangi - jest przyjaciel i zagrodzianin, to mowi samo przez sie Ale pomyslimy. | |
| | | anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: Zmiany na ZM Pią Sty 31, 2014 6:18 am | |
| Dla mnie wszystko jest w porządku...no może oprócz czarno białej listy. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany na ZM Pią Sty 31, 2014 7:46 am | |
| - EveDallas napisał:
- Co do dzialu - tak ogolnie zwierzaki moze?
Co do rangi - jest przyjaciel i zagrodzianin, to mowi samo przez sie Ale pomyslimy. Niby tak, ale liczba postów na ZM oraz grupa do której można dołączyć nie zawsze mówi "wszystko". Dobra by była ikonka pod nickiem którą przyznaje only administracja, po spełnieniu jakiś tam warunków. Coś takiego jak "Zaufany Gracz". Pomogłoby to np tym którzy zostali kiedyś oszukani i nie są pewni co do jakiegoś gracza, zamiast pisać pw do wszystkich z zapytaniem, zerknie tylko na profil i już. Tak jak na allegro hahah |
| | | Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Zmiany na ZM Pią Sty 31, 2014 8:16 am | |
| "Zaufany gracz", to jak dla mnie "Zagrodzianin" - maję je osoby, które na to zasłużyły i myślę, że to powinno wystarczyć, naprawdę. Nawet tę rangę przydzielano po uprzednim głosowaniu zawsze | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Zmiany na ZM Pią Sty 31, 2014 8:20 am | |
| - Soporific napisał:
- EveDallas napisał:
- Co do dzialu - tak ogolnie zwierzaki moze?
Co do rangi - jest przyjaciel i zagrodzianin, to mowi samo przez sie Ale pomyslimy. Niby tak, ale liczba postów na ZM oraz grupa do której można dołączyć nie zawsze mówi "wszystko". Dobra by była ikonka pod nickiem którą przyznaje only administracja, po spełnieniu jakiś tam warunków. Coś takiego jak "Zaufany Gracz". Pomogłoby to np tym którzy zostali kiedyś oszukani i nie są pewni co do jakiegoś gracza, zamiast pisać pw do wszystkich z zapytaniem, zerknie tylko na profil i już. Tak jak na allegro hahah "Zagrodzianin" jest taką rangą :)Czyli przyznawaną odgórnie najbardziej zaufanym osobom. Więcej info:KLIK "Przyjaciel Zagrody" także nie jest przyznawany z automatu. Można go dostać po 50 postach, a można nie mieć przy tysiącu. To ktoś, kto trochę się już po forum przewija, jest już "znanym ludkiem" i ma dostęp do działu z prywatnymi zdjęciami graczy Tu jednak nie jest patrzone na zaufanie, a raczej zachowanie gracza w stosunku do innych. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany na ZM Pią Sty 31, 2014 9:02 am | |
| - Cytat :
"Zagrodzianin" jest taką rangą :)Czyli przyznawaną odgórnie najbardziej zaufanym osobom. Więcej info:KLIK
"Przyjaciel Zagrody" także nie jest przyznawany z automatu. Można go dostać po 50 postach, a można nie mieć przy tysiącu. To ktoś, kto trochę się już po forum przewija, jest już "znanym ludkiem" i ma dostęp do działu z prywatnymi zdjęciami graczy Tu jednak nie jest patrzone na zaufanie, a raczej zachowanie gracza w stosunku do innych. A widzisz, nie wiedziałam. Może powinnam częściej do Archiwum zaglądać |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Zmiany na ZM Nie Mar 02, 2014 12:13 am | |
| Może by tak stworzyć również dział o muzyce? Ludzie będą mogli popisać razem o ulubionych zespołach (również o danym gatunku), znaleźć ludzi o podobnym guście muzycznym. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany na ZM Nie Mar 02, 2014 1:03 am | |
| - Unbridle napisał:
- Może by tak stworzyć również dział o muzyce? Ludzie będą mogli popisać razem o ulubionych zespołach (również o danym gatunku), znaleźć ludzi o podobnym guście muzycznym.
Tylko proszę, załóżcie mi kaganiec, jak pojawi się coś o Bieberze. (: |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany na ZM Nie Mar 02, 2014 1:59 am | |
| Bez sensu dział o muzyce. I tak każdy zakłada takowe tematy to po co jeszcze się rozdrabniać? |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Zmiany na ZM Nie Mar 02, 2014 4:03 am | |
| Przynajmniej tematy będą w jednym dziale i każdy będzie mógł łatwiej je odnaleźć. I uważam, że użytkownicy chętnie będą się w takowym dziale wypowiadać. | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Zmiany na ZM Nie Mar 02, 2014 4:13 am | |
| - LadyArvena napisał:
- "Zagrodzianin" jest taką rangą :)Czyli przyznawaną odgórnie najbardziej zaufanym osobom.
"Przyjaciel Zagrody" także nie jest przyznawany z automatu. Można go dostać po 50 postach, a można nie mieć przy tysiącu. To ktoś, kto trochę się już po forum przewija, jest już "znanym ludkiem" i ma dostęp do działu z prywatnymi zdjęciami graczy Tu jednak nie jest patrzone na zaufanie, a raczej zachowanie gracza w stosunku do innych. Czyli, że umiem się zachować, jestem ''znanym ludkiem'', ale nie jestem godna zaufania ? ;w; | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Zmiany na ZM Nie Mar 02, 2014 7:06 am | |
| A ja popieram Gretę. To forum o Howrse, nie o muzyce I tak jest dużo offtopu i działów wychodzących poza tematykę gry, więc nie ma sensu robić kolejnego działu tego typu. | |
| Temat: Re: Zmiany na ZM Nie Mar 02, 2014 8:56 am | |
| Ja mam propozycję, co można by zmienić. Strona profilowa gracza jest trochę... Jakby to powiedzieć...Trochę ,,nieczytelna''. Czy tylko ja odnoszę takie wrażenie ? Chodzi o to że wg mnie jest trochę niezrozumiale. | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Zmiany na ZM Nie Mar 02, 2014 9:02 am | |
| - gwiazda2002 napisał:
- Ja mam propozycję, co można by zmienić. Strona profilowa gracza jest trochę... Jakby to powiedzieć...Trochę ,,nieczytelna''. Czy tylko ja odnoszę takie wrażenie ? Chodzi o to że wg mnie jest trochę niezrozumiale.
Nie wiem, co mogłoby być niezrozumiałe. Poza tym, taki już urok forumpolisha iż admini ZM niewiele mogą tu zdziałać. Konkretniej - nic. | |
| Temat: Re: Zmiany na ZM Nie Mar 02, 2014 9:35 am | |
| Ejli, coś tam się zdziała zawsze, tylko... Co jest nieczytelne? C: | |
| Temat: Re: Zmiany na ZM Nie Mar 02, 2014 9:41 am | |
| Może to tylko ja nie rozumiem (jestem głupia i niedomyślna xD) ale nie wiem co znaczy : [size=10.909090995788574][2% z całości / 5.33 postów dziennie][/size][size=16.363636016845703] [/size] I ogólnie coś mi w tym nie pasuje.. Jakoś po prostu według mnie to jest trochę niepoukładane. | |
| Temat: Re: Zmiany na ZM Nie Mar 02, 2014 9:56 am | |
| 2% z całości, znaczy że posty tego użytkownika stanowią 2 procent z wszystkich postów na stronie. a to 5.33 posty dziennie, to średnia, ilość postów a ilosć dni Powiedz co niepoukładane, niektóre rzeczy mozna poprzesuwać. | |
| Temat: Re: Zmiany na ZM Nie Mar 02, 2014 10:49 am | |
| - EveDallas napisał:
- 2% z całości, znaczy że posty tego użytkownika stanowią 2 procent z wszystkich postów na stronie.
a to 5.33 posty dziennie, to średnia, ilość postów a ilosć dni
Powiedz co niepoukładane, niektóre rzeczy mozna poprzesuwać. No ok, ale moim zdaniem jest to zbędne bo nwm czy kogoś interesuje ile % ze wszystkich postów pisze dana osoba.. Eve, nie wiem co niepoukładane ale jakoś tak chaotycznie to wygląda. | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Zmiany na ZM Sob Kwi 26, 2014 3:43 pm | |
| Nie czytałam tematu, więc wybaczcie jeśli się powtarzam. Ja się strasznie, ale to strasznie gubię w tych wszystkich działach. I to mnie na maksa zniechęca do zaglądania na forum, naprawdę. Wszystko jest małe i strasznie dużo. Mogłoby to być bardziej przejrzyste? Najlepiej jakby te główne działy (na zielonym tle bodajże) były "na wierzchu", a to co jest pod nimi wyświetlało się po kliknięciu. Bo nie wiem jak inni, ale ja nie mogę tak żyć! Dla porównania - na revolcie są 4 działy i wszystko działa, i jest fajnie i ja się nie gubię. A tu jest cała wielka lista no | |
| | | Poziomek W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : RedQueen Liczba postów : 424 Dołączył : 03/12/2013
| Temat: Re: Zmiany na ZM Sob Kwi 26, 2014 11:45 pm | |
| Dla mnie tez profil jest taki nie czytelny. Powinno się powiększyć preferencje, podpis itd. i bardziej je wyróżnić, np. kolorem zielonym. Wszystko, w zakładce ,,Profil'' jest takie, za małe (przynajmniej dla mnie). Najlepiej by było też, jakby zamieniono wszystkie angielskie słowa na polskie. Wyróżnić się też powinno wszystkie zakładki na górze, np. zrobić ramkę. Tak samo na forum można byłoby, najważniejsze tematy wyróżnić. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zmiany na ZM | |
| |
| | | | Zmiany na ZM | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|