Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zmiany na ZM

Go down 
+8
gwiazda2002
Kirara
LadyArvena
Ayashi
anna i wiki
EveDallas
Dżemik
Estelle
12 posters
AutorWiadomość
Estelle
ZAGRODZIANIN
Estelle

Nick w grze : Estelle
Liczba postów : 642

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 3:04 am

Zmiany na ZM Tumblr_mvq0zkQeZZ1s77ndto3_500
Dobra kochani moi, koniec lenistwa, czas do roboty! Jak niektórzy z was zauważyli ZM coś ostatnio zrobiło się jakieś takie... bo ja wiem... puste? Jakby czegoś brakowało? Czuję, że czegoś mi tu brak, ale tak do końca nie wiem czego... oprócz tego że czas na zmiany!
Dlatego też powstaje ten wątek, w którym to możecie szczerze, bez ogródek, wypowiadać się na temat zmian. Co byście zmienili, a co usunęli? Co wam się podoba, a co już nie za bardzo?
Zagroda to przede wszystkim wy, moi drodzy użytkownicy, tak więc liczę na duuużo wypowiedzi w tym wątku.
Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=181364
Gość
Gość
Anonymous

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 3:29 am

Mi tam wszystko pasuje XD
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

Nick w grze : JadeXDD
Liczba postów : 2112

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 3:31 am

Jak jest dział Inne Pogawędki i tam jest ta Szkoła, Kobieca Strona Życia ITD. to można by tam dodac jeszcze Zwierzaki, a w tym Psy, Koty, Króliki, Ptaki, Gryzonie i Inne zwierzaki. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976
Gość
Gość
Anonymous

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 3:38 am

mi tam większość pasuje. Oprócz tego, że dla mnie forum jest takie "mało przejrzyste", ale w sumie jestem nowa...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 5:47 am

JadeXDD napisał:
Jak jest dział Inne Pogawędki i tam jest ta Szkoła, Kobieca Strona Życia ITD. to można by tam dodac jeszcze Zwierzaki, a w tym Psy, Koty, Króliki, Ptaki, Gryzonie i Inne zwierzaki. Smile

Fajny pomysł.

Ja od siebie dodam że przydałoby się wreszcie coś zrobić z tą czarną i białą listą.

Edit: można jeszcze dodać odznaczenie "Pomocny" jak ktoś nagminnie pożycza konie do zadań/ogólnie pomaga w zadaniach i jest sprawdzony jeśli chodzi o pomaganie na czyimś koncie. Bardzo by się przydało.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 5:56 am

Co do dzialu - tak ogolnie zwierzaki moze?
Co do rangi - jest przyjaciel i zagrodzianin, to mowi samo przez sie Wink
Ale pomyslimy.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
anna i wiki
W skromnych progach Zagrody
anna i wiki

Nick w grze : anna i wiki
Liczba postów : 447

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 6:18 am

Dla mnie wszystko jest w porządku...no może oprócz czarno białej listy. Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1067839
Gość
Gość
Anonymous

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 7:46 am

EveDallas napisał:
Ale pomyslimy.

Niby tak, ale liczba postów na ZM oraz grupa do której można dołączyć nie zawsze mówi "wszystko". 
Dobra by była ikonka pod nickiem którą przyznaje only administracja, po spełnieniu jakiś tam warunków. Coś takiego jak "Zaufany Gracz". Pomogłoby to np tym którzy zostali kiedyś oszukani i nie są pewni co do jakiegoś gracza, zamiast pisać pw do wszystkich z zapytaniem, zerknie tylko na profil i już. Tak jak na allegro hahah Very Happy
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 8:16 am

"Zaufany gracz", to jak dla mnie "Zagrodzianin" - maję je osoby, które na to zasłużyły i myślę, że to powinno wystarczyć, naprawdę. Nawet tę rangę przydzielano po uprzednim głosowaniu zawsze Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 8:20 am

Soporific napisał:
EveDallas napisał:
Ale pomyslimy.

Niby tak, ale liczba postów na ZM oraz grupa do której można dołączyć nie zawsze mówi "wszystko". 
Dobra by była ikonka pod nickiem którą przyznaje only administracja, po spełnieniu jakiś tam warunków. Coś takiego jak "Zaufany Gracz". Pomogłoby to np tym którzy zostali kiedyś oszukani i nie są pewni co do jakiegoś gracza, zamiast pisać pw do wszystkich z zapytaniem, zerknie tylko na profil i już. Tak jak na allegro hahah Very Happy

"Zagrodzianin" jest taką rangą :)Czyli przyznawaną odgórnie najbardziej zaufanym osobom.
Więcej info:KLIK

"Przyjaciel Zagrody" także nie jest przyznawany z automatu. Można go dostać po 50 postach, a można nie mieć przy tysiącu. To ktoś, kto trochę się już po forum przewija, jest już "znanym ludkiem" i ma dostęp do działu z prywatnymi zdjęciami graczy Wink
Tu jednak nie jest patrzone na zaufanie, a raczej zachowanie gracza w stosunku do innych.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Gość
Gość
Anonymous

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 9:02 am

Cytat :

"Zagrodzianin" jest taką rangą :)Czyli przyznawaną odgórnie najbardziej zaufanym osobom.
Więcej info:KLIK

"Przyjaciel Zagrody" także nie jest przyznawany z automatu. Można go dostać po 50 postach, a można nie mieć przy tysiącu. To ktoś, kto trochę się już po forum przewija, jest już "znanym ludkiem" i ma dostęp do działu z prywatnymi zdjęciami graczy Wink
Tu jednak nie jest patrzone na zaufanie, a raczej zachowanie gracza w stosunku do innych.

A widzisz, nie wiedziałam.
Może powinnam częściej do Archiwum zaglądać Wink
Powrót do góry Go down
Kirara
Uzależniony
Kirara

Nick w grze : OJT (skrót)
Liczba postów : 2239

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostNie Mar 02, 2014 12:13 am

Może by tak stworzyć również dział o muzyce? Ludzie będą mogli popisać razem o ulubionych zespołach (również o danym gatunku), znaleźć ludzi o podobnym guście muzycznym.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostNie Mar 02, 2014 1:03 am

Unbridle napisał:
Może by tak stworzyć również dział o muzyce? Ludzie będą mogli popisać razem o ulubionych zespołach (również o danym gatunku), znaleźć ludzi o podobnym guście muzycznym.

Tylko proszę, załóżcie mi kaganiec, jak pojawi się coś o Bieberze. (:
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostNie Mar 02, 2014 1:59 am

Bez sensu dział o muzyce. I tak każdy zakłada takowe tematy to po co jeszcze się rozdrabniać?
Powrót do góry Go down
Kirara
Uzależniony
Kirara

Nick w grze : OJT (skrót)
Liczba postów : 2239

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostNie Mar 02, 2014 4:03 am

Przynajmniej tematy będą w jednym dziale i każdy będzie mógł łatwiej je odnaleźć. I uważam, że użytkownicy chętnie będą się w takowym dziale wypowiadać.
Powrót do góry Go down
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

Nick w grze : gwiazda2002
Liczba postów : 1473

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostNie Mar 02, 2014 4:13 am

LadyArvena napisał:

Czyli, że umiem się zachować, jestem ''znanym ludkiem'', ale nie jestem godna zaufania ? ;w;
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostNie Mar 02, 2014 7:06 am

A ja popieram Gretę. To forum o Howrse, nie o muzyce Wink I tak jest dużo offtopu i działów wychodzących poza tematykę gry, więc nie ma sensu robić kolejnego działu tego typu.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostNie Mar 02, 2014 8:56 am

Ja mam propozycję, co można by zmienić. Strona profilowa gracza jest trochę... Jakby to powiedzieć...Trochę ,,nieczytelna''. Czy tylko ja odnoszę takie wrażenie ? Chodzi o to że wg mnie jest trochę niezrozumiale.
Powrót do góry Go down
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostNie Mar 02, 2014 9:02 am

gwiazda2002 napisał:
Ja mam propozycję, co można by zmienić. Strona profilowa gracza jest trochę... Jakby to powiedzieć...Trochę ,,nieczytelna''. Czy tylko ja odnoszę takie wrażenie ? Chodzi o to że wg mnie jest trochę niezrozumiale.

Nie wiem, co mogłoby być niezrozumiałe. Poza tym, taki już urok forumpolisha iż admini ZM niewiele mogą tu zdziałać. Konkretniej - nic.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
EveDallas
Moderator
EveDallas

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostNie Mar 02, 2014 9:35 am

Ejli, coś tam się zdziała zawsze, tylko... Co jest nieczytelne? C:
Powrót do góry Go down
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostNie Mar 02, 2014 9:41 am

Może to tylko ja nie rozumiem (jestem głupia i niedomyślna xD) ale nie wiem co znaczy : 
[size=10.909090995788574][2% z całości / 5.33 postów dziennie][/size][size=16.363636016845703] [/size]
I ogólnie coś mi w tym nie pasuje.. Jakoś po prostu według mnie to jest trochę niepoukładane.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostNie Mar 02, 2014 9:56 am

2% z całości, znaczy że posty tego użytkownika stanowią 2 procent z wszystkich postów na stronie.
a to 5.33 posty dziennie, to średnia, ilość postów a ilosć dni Wink

Powiedz co niepoukładane, niektóre rzeczy mozna poprzesuwać.
Powrót do góry Go down
gwiazda2002
Przyjaciel Zagrody
gwiazda2002

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostNie Mar 02, 2014 10:49 am

EveDallas napisał:
2% z całości, znaczy że posty tego użytkownika stanowią 2 procent z wszystkich postów na stronie.
a to 5.33 posty dziennie, to średnia, ilość postów a ilosć dni Wink

Powiedz co niepoukładane, niektóre rzeczy mozna poprzesuwać.
No ok, ale moim zdaniem jest to zbędne bo nwm czy kogoś interesuje ile % ze wszystkich postów pisze dana osoba..

Eve, nie wiem co niepoukładane ale jakoś tak chaotycznie to wygląda.
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostSob Kwi 26, 2014 3:43 pm

Nie czytałam tematu, więc wybaczcie jeśli się powtarzam.
Ja się strasznie, ale to strasznie gubię w tych wszystkich działach. I to mnie na maksa zniechęca do zaglądania na forum, naprawdę. Wszystko jest małe i strasznie dużo. Mogłoby to być bardziej przejrzyste? Najlepiej jakby te główne działy (na zielonym tle bodajże) były "na wierzchu", a to co jest pod nimi wyświetlało się po kliknięciu. Bo nie wiem jak inni, ale ja nie mogę tak żyć! Very Happy
Dla porównania - na revolcie są 4 działy i wszystko działa, i jest fajnie i ja się nie gubię. A tu jest cała wielka lista no Razz
Powrót do góry Go down
Poziomek
W skromnych progach Zagrody
Poziomek

Nick w grze : RedQueen
Liczba postów : 424

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipostSob Kwi 26, 2014 11:45 pm

Dla mnie tez profil jest taki nie czytelny.
Powinno się powiększyć preferencje, podpis itd. i bardziej je wyróżnić, np. kolorem zielonym.
Wszystko, w zakładce ,,Profil'' jest takie, za małe (przynajmniej dla mnie). Najlepiej by było też, jakby zamieniono wszystkie  angielskie słowa na polskie. Wyróżnić się też powinno wszystkie zakładki na górze, np. zrobić ramkę. Tak samo na forum można byłoby, najważniejsze tematy wyróżnić.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Zmiany na ZM Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany na ZM   Zmiany na ZM I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Zmiany na ZM
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: WAŻNE :: Błędy, propozycje, sugestie-
Skocz do: