Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!

Go down 
+7
rosolowa
EveDallas
Szron
Siedmiokropka
Kisia_12
Nevarra
anna i wiki
11 posters
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Empty
PisanieTemat: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 5:22 am

Z okazji Roku Konia, w Wyzwaniu Tytanów przez krótki czasu możemy zdobyć nowego Dzikiego Konia.
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Rj3t42
Także z tej okazji dostajemy dodatkowe puzzle za pierwsze logowanie się do gry!
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Jmvy87

Ja postanowiłam użyć jednego WT.
Jednak po Zdobyciu 4 poziomu na którym nie znalazłam Dzikusa, zrezygnowałam. Obecne nagrody w sumie w zupełności mi wystarczą. Ale wiadomo, kto nie ryzykuje, ten nie ma!
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Dx8ei4

Ostatnio zmieniony przez Soporific dnia Pią Sty 31, 2014 5:25 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
anna i wiki
W skromnych progach Zagrody
anna i wiki

Nick w grze : anna i wiki
Liczba postów : 447

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 5:23 am

Mam dwa dzikie,zużyłam 4 wyzwania.
Podsumowując nie jest źle... Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1067839
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 5:31 am

anna i wiki napisał:

Nieźle. Na którym poziomie wygrane?Smile
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 5:58 am

U mnie 4 WT (w tym jedno znalezione w WT) ale nawet śladu kopyta. Za to mam Nyksa, ZB, 2xRO, 2x FK, Uzdę i Siodłao Posejdona i Zestaw Posejdona
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
anna i wiki
anna i wiki

Nick w grze : anna i wiki
Liczba postów : 447

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 6:12 am

Soporific napisał:
anna i wiki napisał:

Nieźle. Na którym poziomie wygrane?Smile
Pierwsze wyzwanie- 3 poziom.(Dzikus)
Drugi wyzwanie-7 poziom.
Trzecie wyzwanie- poległam na 2 poziomie
Czwarte wyzwanie-trzeci poziom(2 Dzikus)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1067839
Kisia_12
Kisia_12

Nick w grze : Kisia_12
Liczba postów : 329

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 7:03 am

Pierwsze WT (z zapasów): zrezygnowałam na 5 poziomie, Żywioł, 2x FK, KM, PA, zwój, 15tys i drobiazgi
Drugie WT (za kupony):  przegrałam na 4, wpadło SP
Trzecie WT (za kupony): jak wyżej, tyle że kaloszki -.-
Czwarte WT (za kupony): mogłam zrezygnować na 5 i mieć żywioł, a tak tylko kaloszki   Crying or Very sad
Piąte WT (za kupony): znów kaloszki. Już mogliby dać np CO albo PH...

Ostatnio zmieniony przez Kisia_12 dnia Pią Sty 31, 2014 9:23 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=327758
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 7:20 am

Pokusiłam się o WT, przy trzeciej próbie wpadł dziki, wcześniej śmieci i śmieci Wink
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! F2d32e0b001d4aac52ebaf84
Powrót do góry Go down
Siedmiokropka
Już coś wie
Siedmiokropka

Nick w grze : Siedmiokropka
Liczba postów : 109

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 7:42 am

Osobiście spróbowałam. Doszłam do 3 poziomu, jednak nie wygrałam dzikusa, więc zrezygnowałam. Zawsze jak coś jest na np. 4 poziomie to jak wejdę wyżej to przegrywam, więc tym razem zrezygnowałam i wygrałam Uzdę Posejdona, 90 rzep, 5PD, PP i RO, z czego jestem zadowolona Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3174209
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 7:43 am

Gratuluję tym co wygrali Dzikuska!

Zazdroszczę Smile
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

Liczba postów : 1598

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 9:21 am

Zawsze tak się zdarza, że jak dają jakąś promocję z WT, to akurat mogę kupić kupon za fundusze. Nie żebym na to narzekał, taka, ot ciekawostka. :PDrugi kupon miałem w zapasach, więc spróbuję... Na wiele nie liczę, bylebym nie wrócił z Czarną Orchideą, Puszką Pandory albo Muśnięciem Filotes. ;_;

No serio? ;_;
Spoiler:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2419216
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 9:55 am

Szron napisał:

No serio? ;_;
Spoiler:

*Oklaski*  Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! 1234489951
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 10:35 am

Szron napisał:
Zawsze tak się zdarza, że jak dają jakąś promocję z WT, to akurat mogę kupić kupon za fundusze. Nie żebym na to narzekał, taka, ot ciekawostka. :PDrugi kupon miałem w zapasach, więc spróbuję... Na wiele nie liczę, bylebym nie wrócił z Czarną Orchideą, Puszką Pandory albo Muśnięciem Filotes. ;_;

No serio? ;_;
Spoiler:

Rozumiem nie wejść na trzeci poziom, ale na drugi?
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 11:01 am

WT z zapasow, na pierwszym poziomie RO, na czwartym 1600 punktow do rankingu, wyzej nie szlam, bo spoko jest, chociaz dzikusek by sie przydal.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 11:19 am

Resa napisał:
Szron napisał:
Nie znalazłeś niczego na poziomie 2!
Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...

•  Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Eperons Ostrogi
  •  Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Vieillissement 3 punkty dorastania
  •  Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Navet 80 rzep
  • [/spoiler]

Rozumiem nie wejść na trzeci poziom, ale na drugi?

Często tak miałam.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 11:58 am

Szkoda...
Nie znalazłeś niczego na poziomie 4!
Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...

•  Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Corne-abondance Róg Obfitości
  •  Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Vieillissement 3 punkty dorastania
  •  Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Navet 70 rzep

Dziwię się, że to nie kaloszki O.o
Powrót do góry Go down
rosolowa
Nowy
rosolowa

Nick w grze : rosolowa
Liczba postów : 43

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 2:51 pm

Wygrywasz!
Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 3...
Poziom 1   
 Pięta Achillesa
 3 punkty dorastania
 70 rzep
Poziom 2   
 Róg Obfitości
Poziom 3   
   Dziki koń z gatunku Koń Nangchen, który zostanie dodany do twojego konta za kilka minut!

Wygrywasz!
Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 4...
Poziom 1   
 10 000 Equus
 3 punkty dorastania
 90 rzep
Poziom 2   
 Woda Młodości
Poziom 3   
 Złote Jabłko
Poziom 4   
 Wyzwanie Tytanów

Wygrywasz!
Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 6...
Poziom 1   
 Łzy Afrodyty
 5 punktów dorastania
 70 rzep
Poziom 2   
 Woda Młodości
Poziom 3   
 20 000 Equus
Poziom 4   
 Fortuna Krezusa
Poziom 5   
 Skrzydlata Laska Hermesa
Poziom 6   
 500 000 Equus

Szkoda...
 Chmurka
 5 punktów dorastania
 80 rzep

Szkoda...
Nie znalazłeś niczego na poziomie 3!

•  Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Sang-meduse Krew Meduzy

•  Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Vieillissement 6 punktów dorastania

•  Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Navet 100 rzep

Powrót do góry Go down
rosolowa
Nowy
rosolowa

Nick w grze : rosolowa
Liczba postów : 43

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 2:53 pm

i jeszcze

Szkoda...
Nie znalazłeś niczego na poziomie 5!
 Zwój Plutona
 5 punktów dorastania
 70 rzep

( na 3 poziomie miałam 13 pkt dorastania, na 4 promien heliosa) - ale sie wysilili... 

Szkoda...
 Czarna Orchidea
 4 punkty dorastania
 70 rzep

na 3 poziomie 11 pkt dorastania...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostPią Sty 31, 2014 3:52 pm

Miałam dwa od Lipsa no i sobie użyłam..
Jedno bardzo zepsułam bo doszłam do 4 poziomu i miałam już 2 złote jabłka, no i straciłam na rzecz uzdy.
Za drugim razem doszłam do 4 czy tam 5 i odeszłam z laską hermesa : )
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostSob Lut 01, 2014 1:44 am

Nie znalazłeś niczego na poziomie 3 !
Nie odejdziesz z pustymi rękami,ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
Puszka Pandory
3 punkty dorastania
80 rzep

Really ? -,-
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostSob Lut 01, 2014 3:02 am

Ja nawet nie próbuję (bo mię mam za co xD) Szczerze mówiąc nic ciejawego nigdy nie wygrałam w WT ;p
Najbardziej zazdroszczę tym którzy w WT mielo więcej WT lub SS   Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! 4074547142
Powrót do góry Go down
Amstaff
Amstaff

Nick w grze : Amstaff
Liczba postów : 331

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostSob Lut 01, 2014 5:42 am

12 WT i... (oprócz tego mam jeszcze dzikusa, którego straciłem, bo kliknąłem graj dalej czy coś tam zamiast weź nagrody Very Happy Jednego dzikusa tylko zdobyłem który jest na moim koncie ^^ ) 

[th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th][th][/th]
Czarna Orchidea+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:35:12
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Parchemin-ploutosZwój Plutona+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:35:12
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Pactole-cresusFortuna Krezusa+2runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:35:12
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! 5th-element5-ty Żywioł+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:35:12
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Hermes-wandSkrzydlata Laska Hermesa+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:34:42
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Pierre-philosophaleKamień Filozoficzny+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:34:42
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! EperonsOstrogi+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:34:42
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Pactole-cresusFortuna Krezusa+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:34:42
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Fer-poseidonPodkowy Posejdona+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:34:12
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Sang-meduseKrew Meduzy+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:33:56
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Boite-pandorePuszka Pandory+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:33:56
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! 5th-element5-ty Żywioł+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:33:56
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Talon-achillePięta Achillesa+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:33:56
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Fragment-nuageChmurka+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:33:11
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! LongeLonża+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:28:43
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Pactole-cresusFortuna Krezusa+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:28:18
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Fer-poseidonPodkowy Posejdona+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:26:04
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Fragment-nuageChmurka+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:25:39
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Pactole-cresusFortuna Krezusa+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:25:21
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Fragment-nuageChmurka+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:24:45

[th][/th][th][/th]
Woda Młodości+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:17:00
 Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! Pactole-cresusFortuna Krezusa+1runda Wyzwania Tytana01.02.2014, 13:17:00
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3029810
decisia
Nowy
decisia

Liczba postów : 11

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostSob Lut 01, 2014 2:23 pm

Mam dzikusa KLIK

Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! A3903f9c001ef85552eba04d
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostSob Lut 01, 2014 2:24 pm

Amstaff błagam popraw post xD

Gratuluję kolejnym osóbkom które mają dzikusa.
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

Liczba postów : 1598

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostNie Lut 02, 2014 7:29 am

Niezłe zdobycze Amstaff! Very Happy
Gratuluję wszystkim, którym się poszczęściło! Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2419216
VCarinn
VCarinn

Nick w grze : Karinn
Liczba postów : 462

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipostPią Lut 14, 2014 12:40 am

Nawet nie próbowałam bo kuponów nie miałam D:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3735517
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!    Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów! I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Koń Nangchen w Wyzwaniu Tytanów!
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: