Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Wycofana maść | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Wycofana maść Czw Wrz 01, 2011 9:29 am | |
| Właśnie dowiedziałam się, że maść, którą użyłam na swoim koniu została wycofana. Do tej pory spotykałam się z czymś takim, jak wygasła maść na koniu, który miał w itemach szare (lub srebrne, jak kto woli) jabłko. Otrzymałam złote jabłko w ramach rekompensaty za jej usunięcie. I tu mam pytanie, czy zawsze tak było? Spotykam się często z końmi, których maści nie są już dostępne do wyboru, a jednak te konie ją zachowały, więc dlaczego z mojego konia zdjęto wycofaną maść? | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Wycofana maść Czw Wrz 01, 2011 9:50 am | |
| zdaje mi się że konie które mają srebrne jabłka mają je jeszcze zanim wprowadzono przestrzeń twórczą i teraz po usunięciu maści dostajemy rekompensatę, ale to tylko moje domysły | |
| | | DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: Wycofana maść Czw Wrz 01, 2011 10:40 am | |
| Ja mam konia (startowego xD) ze Złotym Jabłkiem i pisze na nim: Stracone Złote Jabłko (zostało xx kopii). Nie wiem dlaczego Ci usunęli maść, bo na moim koniu jest ona jedna z pierwszych dostępnych na Polskim howrse. Może jakiś błąd? | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wycofana maść Czw Wrz 01, 2011 12:41 pm | |
| Może jest tak, jak pisze Gwiazdka... Wprowadzają ciągle jakieś zmiany, przez które można się trochę pogubić, ale cóż... mówi się "trudno"... | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Wycofana maść Pią Wrz 02, 2011 7:14 am | |
| Ja też tak niedawno miałam Tylko zabrali maść koniowi, który już w niebie był XD Nic więc nie straciłam, a zyskałam jabłko... | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wycofana maść Pią Wrz 02, 2011 7:46 am | |
| Musieli wprowadzić to całkiem niedawno. Widziałam dzisiaj trakena z wygasłym złotym jabłkiem, więc nie mogli wprowadzić tej zmiany wraz z przestrzenią twórczą. Szkoda no.... | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Wycofana maść Pią Wrz 02, 2011 12:10 pm | |
| U mnie to była maść konie, która już jakiś czas temu straciła konto.Może takie maści kasują? Których właścicieli już jakiś czas nie ma? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Wycofana maść | |
| |
| | | | Wycofana maść | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|