Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Grafika od Karola211 | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Grafika od Karola211 Nie Lut 09, 2014 8:55 am | |
| Grafika od Karola211 Zamówienia przyjmuję w każdą sobotę! W pozostałe dni tygodnia proszę nie składać zamówień, i tak ich nie przyjmę.
Awatary rysowane Przykłady: Kod HTMLKod HTML do zwykłej prezentacji: 3000 EquusKod HTML do prezentacji z podstronami: 1 FORMULARZ1. Co zamawiasz. 2. Z jakim obrazkiem zamawiasz (opcjonalnie można wybrać zdjęcie z galerii podanych poniżej). 3. Ile płacisz (ceny minimalne są podane, można zapłacić więcej - dochód idzie na Sleepwalker Fundation). 4. Dodatkowe życzenia co do grafiki.
Ostatnio zmieniony przez Karolina211 dnia Nie Kwi 13, 2014 9:22 am, w całości zmieniany 4 razy | |
| | | Vi. Już coś wie
Nick w grze : Wioletta9992 Liczba postów : 128 Dołączył : 09/12/2013
| Temat: Re: Grafika od Karola211 Nie Lut 09, 2014 3:06 pm | |
| Aww, Karolu. Czemu ja nic nie wiem, że rysujesz awatary? Tak pacznęłam na Twój profil, a tu olśnienie. Trzeba było mi napisać to od razu 3 bym zamówiła. XD
A więc. 1. Zamawiam rysowany awatar. 2. Miło by było gdybyś narysowała mi kotka grubaska, takiego sweet. coś w tym stylu. 3. Stać mnie wyłącznie na Equus, więc chyba wiadomo czym zapłacę. 4. Chciałabym, abyś zaczerpnęła swojej kreatywności i zrobiła jakiegoś bardzo ładnego kotga grubaska. C: Płatne z góry? Jak tak to w każdej chwili możesz mi za spamować skrzynkę na howrse. W końcu masz mnie w znajomych. XD | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Grafika od Karola211 Nie Lut 09, 2014 3:29 pm | |
| 1. Co zamawiasz-awatar rysowany. 2. Z jakim obrazkiem zamawiasz (opcjonalnie można wybrać zdjęcie z galerii podanych poniżej)-z kotem rasy Manx 3. Ile płacisz (ceny minimalne są podane, można zapłacić więcej - dochód idzie na Sleepwalker Fundation)-equus 80tys 4. Dodatkowe życzenia co do grafiki-brak |
| | | Karolina211 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Grafika od Karola211 Pon Lut 10, 2014 11:26 am | |
| Okej, info do obu zamówień - może być obsuwa, bo zapomniałam o wyjeździe XD Ale oba będą na pewno w tym tygodniu. Przepraszam, przepraszam, przepraszam ;x | |
| | | Karolina211 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Grafika od Karola211 Sro Cze 11, 2014 6:01 am | |
| PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Grafika od Karola211 | |
| |
| | | | Grafika od Karola211 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach