| Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) | |
|
+8DusiaKoniara nevinowa Ayashi eloite Malto MC Ola Lubelak Aki 12 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) Pią Wrz 02, 2011 5:20 am | |
| Podaruj swojemu zwierzęciu moc Żywiołów! Od 2-go września 2011, godziny 12:00 do 5-go września 2011, godziny 11:59 można znaleźć 5-ty Żywioł w Rogach Obfitości. 5-ty Żywioł jest przedmiotem specjalnym, nadającym zwierzęciu wyjątkową maść. Występuje w pięciu odmianach, a każda z nich nadaje inną maść, odpowiednią dla żywiołu, który reprezentuje: - wodę - ogień - powietrze - ziemię - metal Każdy z żywiołów dodaje też bonus do umiejętności konia. Życzymy miłych poszukiwań, Zespół Howrse
| |
|
| |
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) Pią Wrz 02, 2011 6:07 am | |
| Ja nawet nie próbuje, przy moim szczęściu wygram dwa żywioły na raz, ziemia i woda, a właściwie to ich mieszaninę czyli błoto | |
|
| |
MC Ola Nowy
Liczba postów : 16 Dołączył : 15/08/2011
| Temat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) Pią Wrz 02, 2011 7:00 am | |
| Mi jest szkoda RO i kuponów. Założę się, że będzie toteż w kalendarzu jako nagroda, więc poczekam. Życzę powodzenia próbującym | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) Pią Wrz 02, 2011 9:50 am | |
| Dołączam się do osób, które nie mają zamiaru otwierać RO dla Żywiołu - chociaż nie ukrywam, bonus do GP by się przydał, a i trzy kupony są (dzisiejsza sprzedaż ciężarnej klaczki Connemara). Swoją drogą, nie uważacie, że cena Żywiołu na rynku wtórnym jest nieco wygórowana? Przecież to ledwie bonus +3 do umiejętności. Jasne, unikatowość robi swoje, ale żeby wołać za przedmiot 2xObjęcia czy Nyks... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) Pią Wrz 02, 2011 9:52 am | |
| ZJ już lepiej się opłaca ;p więcej daje |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) Pią Wrz 02, 2011 10:01 am | |
| Nawet wzgardzony przez większość Konik Morski więcej daje (jeśli chodzi o ujeżdżenie) Cóż, szał na nowość i rzecz nieosiągalną za kupony - tak ja to widzę | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) Pią Wrz 02, 2011 10:03 am | |
| O to to to;p Ja rozumiem, jakby przywileje hestii za tyle szły, ale żywioł?O.O ludzie po prostu są głupi i dają się nabierać. Kiedyś wymieniłam RO na NYX!! |
|
| |
eloite Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 170 Dołączył : 05/08/2011
| Temat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) Pią Wrz 02, 2011 11:12 am | |
| Ja również nie mam zamiaru otwierać RO. 5ci żywioł to rzeczywiście radość dla oka-ale w praktyce mało z niego pożytku..
Póki co mam trzy żywiołowe konie +3x 5żywioł na zapas (po puzzlach)
Swoją drogą jak spożytkowaliście żywioły po puzzlach? | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) Pią Wrz 02, 2011 11:46 am | |
| Akurat tę promocję z RO zamierzam sobie odpuścić. Starczą mi te 3 5-żywioły, które dostałam z puzzli eloite, moje sobie leżą w magazynie;D | |
|
| |
nevinowa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : nevinowa Liczba postów : 1105 Dołączył : 23/06/2011
| Temat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) Pią Wrz 02, 2011 11:59 am | |
| szkoda mi na to kuponów. ale życze powodzenia innym ! | |
|
| |
DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) Pią Wrz 02, 2011 12:09 pm | |
| No nie... Żywioły w RO, ja je sobie odpuszczam. Udało mi się z puzzlami, więc mi to wystarczy. | |
|
| |
Sulfur Nowy
Liczba postów : 23 Dołączył : 31/05/2011
| Temat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) Pią Wrz 02, 2011 2:05 pm | |
| W sumie to otworzyłabym RO, ale nie wiem jaka jest szansa, i szkoda mi kuponu z ciężko uciułanych diamentów... (wreszcie nie sprzedałam ich szybciej niż mi Rubin wyprodukował!) | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) Sob Wrz 03, 2011 12:48 am | |
| Otwierać nie zamierzam. Mam pełen komplet żywiołaków (i ciut ponadto) i wystarczy. - Cytat :
- wreszcie nie sprzedałam ich szybciej niż mi Rubin wyprodukował!
A ja tam diamenty w Szafirki inwestuję. Może i tracę na rzeczch z CR,a le chociaż trochę kasy wpada za wygrane. A że więcej w szybkości niż 290 podbić nie mogę ( Nie możesz w tej chwili zwiększyć umiejętności, ponieważ ten koń przegoniłby najlepszego konia w grze. - jakoś nieszczególnie bym się za to obraziła) to sobie troszkę poodkładam "na zaś" | |
|
| |
Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) Sob Wrz 03, 2011 3:03 am | |
| Ja otworzyłam 2rogi ale same smieci | |
|
| |
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) Nie Wrz 04, 2011 8:59 am | |
| A ja jednak spróbuję xD W przyszlości 1 element będzie wart 10 kuponów xD Oplaca się ;P | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) | |
| |
|
| |
| Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) | |
|