Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL)

Go down 
+8
DusiaKoniara
nevinowa
Ayashi
eloite
Malto
MC Ola
Lubelak
Aki
12 posters
AutorWiadomość
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) Empty
PisanieTemat: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL)   Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) I_icon_minipostPią Wrz 02, 2011 5:20 am

Podaruj swojemu zwierzęciu moc Żywiołów!

Od 2-go września 2011, godziny 12:00 do 5-go września 2011, godziny 11:59 można znaleźć 5-ty Żywioł w Rogach Obfitości.

5-ty Żywioł jest przedmiotem specjalnym, nadającym zwierzęciu wyjątkową maść.
Występuje w pięciu odmianach, a każda z nich nadaje inną maść, odpowiednią dla żywiołu, który reprezentuje:
- wodę
- ogień
- powietrze
- ziemię
- metal

Każdy z żywiołów dodaje też bonus do umiejętności konia.

Życzymy miłych poszukiwań,
Zespół Howrse

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

PisanieTemat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL)   Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) I_icon_minipostPią Wrz 02, 2011 6:07 am

Ja nawet nie próbuje, przy moim szczęściu wygram dwa żywioły na raz, ziemia i woda, a właściwie to ich mieszaninę czyli błoto Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
MC Ola
Nowy
MC Ola

Liczba postów : 16

PisanieTemat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL)   Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) I_icon_minipostPią Wrz 02, 2011 7:00 am

Mi jest szkoda RO i kuponów. Założę się, że będzie toteż w kalendarzu jako nagroda, więc poczekam.
Życzę powodzenia próbującym Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) 669040150
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL)   Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) I_icon_minipostPią Wrz 02, 2011 9:50 am

Dołączam się do osób, które nie mają zamiaru otwierać RO dla Żywiołu - chociaż nie ukrywam, bonus do GP by się przydał, a i trzy kupony są (dzisiejsza sprzedaż ciężarnej klaczki Connemara).
Swoją drogą, nie uważacie, że cena Żywiołu na rynku wtórnym jest nieco wygórowana? Smile Przecież to ledwie bonus +3 do umiejętności. Jasne, unikatowość robi swoje, ale żeby wołać za przedmiot 2xObjęcia czy Nyks...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL)   Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) I_icon_minipostPią Wrz 02, 2011 9:52 am

ZJ już lepiej się opłaca ;p więcej daje
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL)   Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) I_icon_minipostPią Wrz 02, 2011 10:01 am

Nawet wzgardzony przez większość Konik Morski więcej daje (jeśli chodzi o ujeżdżenie) Very Happy
Cóż, szał na nowość i rzecz nieosiągalną za kupony - tak ja to widzę Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL)   Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) I_icon_minipostPią Wrz 02, 2011 10:03 am

O to to to;p Ja rozumiem, jakby przywileje hestii za tyle szły, ale żywioł?O.O ludzie po prostu są głupi i dają się nabierać. Kiedyś wymieniłam RO na NYX!!
Powrót do góry Go down
eloite
Przyjaciel Zagrody
eloite

Liczba postów : 170

PisanieTemat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL)   Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) I_icon_minipostPią Wrz 02, 2011 11:12 am

Ja również nie mam zamiaru otwierać RO.
5ci żywioł to rzeczywiście radość dla oka-ale w praktyce mało z niego pożytku..

Póki co mam trzy żywiołowe konie +3x 5żywioł na zapas (po puzzlach)

Swoją drogą jak spożytkowaliście żywioły po puzzlach?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=917152
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL)   Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) I_icon_minipostPią Wrz 02, 2011 11:46 am

Akurat tę promocję z RO zamierzam sobie odpuścić. Starczą mi te 3 5-żywioły, które dostałam z puzzli Smile

eloite, moje sobie leżą w magazynie;D
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
nevinowa
Przyjaciel Zagrody
nevinowa

Nick w grze : nevinowa
Liczba postów : 1105

PisanieTemat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL)   Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) I_icon_minipostPią Wrz 02, 2011 11:59 am

szkoda mi na to kuponów. ale życze powodzenia innym !Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5205240
DusiaKoniara
W skromnych progach Zagrody
DusiaKoniara

Liczba postów : 301

PisanieTemat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL)   Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) I_icon_minipostPią Wrz 02, 2011 12:09 pm

No nie... Żywioły w RO, ja je sobie odpuszczam. Udało mi się z puzzlami, więc mi to wystarczy. Smile
Powrót do góry Go down
Sulfur
Nowy
Sulfur

Liczba postów : 23

PisanieTemat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL)   Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) I_icon_minipostPią Wrz 02, 2011 2:05 pm

W sumie to otworzyłabym RO, ale nie wiem jaka jest szansa, i szkoda mi kuponu z ciężko uciułanych diamentów... (wreszcie nie sprzedałam ich szybciej niż mi Rubin wyprodukował!)
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL)   Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) I_icon_minipostSob Wrz 03, 2011 12:48 am

Otwierać nie zamierzam. Mam pełen komplet żywiołaków (i ciut ponadto) i wystarczy.

Cytat :
wreszcie nie sprzedałam ich szybciej niż mi Rubin wyprodukował!
A ja tam diamenty w Szafirki inwestuję. Może i tracę na rzeczch z CR,a le chociaż trochę kasy wpada za wygrane. A że więcej w szybkości niż 290 podbić nie mogę (Nie możesz w tej chwili zwiększyć umiejętności, ponieważ ten koń przegoniłby najlepszego konia w grze. - jakoś nieszczególnie bym się za to obraziła) to sobie troszkę poodkładam "na zaś"
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

Nick w grze : Sheila86
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL)   Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) I_icon_minipostSob Wrz 03, 2011 3:03 am

Ja otworzyłam 2rogi ale same smieci Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1084664
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL)   Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) I_icon_minipostNie Wrz 04, 2011 8:59 am

A ja jednak spróbuję xD
W przyszlości 1 element będzie wart 10 kuponów xD
Oplaca się ;P
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL)   Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Piąty żywioł w rogach obfitości! (server PL)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: