Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| UWAGA! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: UWAGA! Nie Lut 23, 2014 3:12 am | |
| Gra widzę się spodobała, jest duże zainteresowanie-super, cieszę się bardzo, ale proszę Was, są reguły i przestrzegajcie ich, oczywiście nie wszyscy je łamią. Zasada o którą mi chodzi to ta: na raz można mieć otwarte jedno zadanie. Niektórzy zapisują się do dwóch-to byłam w stanie przeboleć, Ale ludzie, wchodzę wczoraj i co widzę? Ktoś se postanowił olać zasady i zapisać się do wszystkich-a tak se być słag i yolo. Od teraz każdy, ale to każdy kto zgłosi się na raz do więcej niż 1 zadania zostaje ZDYSKWALIFIKOWANY i tyle. Dziękuje, Dano. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UWAGA! Nie Lut 23, 2014 4:27 am | |
| Ja zgłosiłam się do ostatniego zadania, wykonałam je ale nie dostałam karty z pieczątką od wszystkich którzy mi zaliczyli ^^ Więc generalnie wygląda to tak jakbym zgłosiła się do kilku na raz. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UWAGA! Nie Lut 23, 2014 4:54 am | |
| Sopo, nie chodzi o to że ktoś ma zaliczona zadania i się zgłasza do nastębnego bo to jest zezwolone, chodzi osytuacje że ktoś na raz piszę we wszystkich wątkach ze otwiera zadanie |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: UWAGA! Nie Lut 23, 2014 5:01 am | |
| - DanonekxD napisał:
- Sopo, nie chodzi o to że ktoś ma zaliczona zadania i się zgłasza do nastębnego bo to jest zezwolone, chodzi osytuacje że ktoś na raz piszę we wszystkich wątkach ze otwiera zadanie
Aaaaaa... To chyba nie muszę się bać że nie dostaniesz moich makabrycznych straszolaurek. |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: UWAGA! Nie Lut 23, 2014 5:20 am | |
| No, raz popełniłam ten błąd, bo byłam nieświadoma : Miałam wysłane już zadanie dla Danona i czekałam też na zaliczenie kreatiwa. Ale już wiem że nie można | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: UWAGA! | |
| |
| | | | UWAGA! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|