Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Problem ze Star Stable, pomocy :( | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Impa Nowy
Liczba postów : 2 Dołączył : 27/02/2014
| Temat: Problem ze Star Stable, pomocy :( Czw Lut 27, 2014 4:58 am | |
| Mam taki problem z grą Star Stable (nie wiem czy z takim problemem nie związnym z howrse można się zgłaszać tutaj, jeżeli nie to najmocniej przepraszam, od razu usunę). Chodzi o to , że nie wiem czy ona jest bezpieczna, bo przy instalacji było napisane, że ta gra może mieć dostęp do przeglądanych przeze mnie witryn. Trochę się przestraszyłam, ale mimo to zainstalowałam. Gra od razu nie przypadła mi do gustu więc postanowiłam, że ją odinstaluję . Niestety okazało się, że jej nie ma na żadnym z dysków ani na pulpicie. Podobno została dodana do mojej przeglądarki (googlr chrome). Nie wiem co robić, bo nie gram a miejsce na komputerze mi zajmuję (1GB ). W internecie nic nie znalazłam, a na zapytaj onet nikt nie odpowiada na moje pytania związane z tym problemem . | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Problem ze Star Stable, pomocy :( Czw Lut 27, 2014 5:49 am | |
| Bo to gra przeglądarkowa, a nie na komputer. Instaluje się tylko aplikacja, za pomocą której możesz grać. A w sprawie odinstalowania gry najprościej napisać na support. PS. Wszystko ma dostęp do Twoich danych. Gdzieś na hamerykańskich serwerach jest taki zbiór danych o Tobie, że sama byś w to nie uwierzyła. Nikt nie jest anonimowy, nic nie da się zatrzeć w internetach - robisz coś, klikasz i odbija się to echem na wieki wieków. |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Problem ze Star Stable, pomocy :( Nie Mar 02, 2014 10:22 am | |
| Dziękuję vernille za odpowiedź.
Wątek zamykam. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Problem ze Star Stable, pomocy :( | |
| |
| | | | Problem ze Star Stable, pomocy :( | |
|
Similar topics | |
|