Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Co robić gdy zostanie się okradzionym? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Co robić gdy zostanie się okradzionym? Czw Mar 13, 2014 3:10 pm | |
| Zostałam okradziona, w zasadzie mój cały dobytek został zniszczony przez... sittera
Ponad 10 kuponów poszło na RO, przedmioty zostały rozdane koniom w wieku 24-28 lat. Na tą chwilę zostało mi 3.000 equus z 400.000. Nie wiem co robić. Jedyne co mi zostało to kilka puszek pandory. Pracowałam na to od początku wakacji. Poradzie mi co dalej. | |
| | | Mikaa Już coś wie
Nick w grze : Mikaa12 Liczba postów : 191 Dołączył : 16/10/2013
| Temat: Re: Co robić gdy zostanie się okradzionym? Czw Mar 13, 2014 3:30 pm | |
| Napisz może do jakiejś fundacji np. Sleepwalker, zgłoś tą osobę na czarną listę z dowodami. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Co robić gdy zostanie się okradzionym? Czw Mar 13, 2014 3:50 pm | |
| Po pierwsze, możesz tego sittera zgłosić, przesyłając screeny na kontakt. Raczej żadna fundacja Ci nie pomoże, jak wyżej, bez screenów.
EDIT: A, no i wpisz tego sittera na czarną listę by nikt się na niego nie naciął. |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Co robić gdy zostanie się okradzionym? Sob Mar 15, 2014 6:44 am | |
| Podstawa: skreeny i watek w dziale o czarno bialej liscie. Poszukaj fundacji,.ktora zajmuje sie oszukanymi i zglos sie tam z wszelkimi dowodami. I skrobnij do mnie na pw na hwr | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Co robić gdy zostanie się okradzionym? | |
| |
| | | | Co robić gdy zostanie się okradzionym? | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|