Witam,
Ponieważ ukończyłam już 30 dni stażu,to oczywiście mam zamiar zacząć zarabiać z mojej grafiki
Tworzę:
-Prezentacje z HTML
-Avatary na Howrse i Zagrodę Mgły
-Strony WWW przy wykorzystaniu CSS
-Bannery zwykłe na Howrse
-Bannery przy wykorzystaniu HTML5 (animowane)
CENNIK:- Strony WWW:
ZwykłeKupon|60 000 Eq|2x
|
| 3x
|2x
|
UR Imigation/Bubble/XL Width2 Kupony|150 000 Eq|
|
|3x
|
|
|2x
- Prezentacje:
Bubble/GIF/Przewajane ramkiKupon|20 000 Eq|
|
|
|
|
XL WidthKupon|15 000 Eq|
|
|
|
|
ZwykłaKupon|10 000 Eq|
|
|
|
|
- Awatary:
Za darmo do każdej zamówionej prezentacji
- Bannery:
W HTML5 (tylko na strony WWW)2 Kupony|200 000 Eq|
|
|3x
|
|
|2x
Zwykłe (GIF,PNG)Kupon|5000 Eq|
|
|
|
|
- Pakiety:
Pakiet zwykły (Prezentacja zwykła,Avatar,Banner zwykły,Strona WWW zwykła)3 Kupony|300 000 Eq|
|3x
|3x
Pakiet rozszerzony (Dowolny styl prezentacji,dowolna strona WWW,Avatar,Banner zwykły,Banner HTML5)5 Kuponów|500 000 Eq||
|4x
|4x
Zdjęcia do grafikJa nie mam zamiaru kraść i borykać się z prawami autorskimi.Posiadam pisemne zgody na używanie poniższych zdjęć do prezentacji (co wiele osób tworzących grafikę nie ma).Jeśli posiadasz inne zdjęcie spoza galerii poniżej to proszę chociażby o screen zgody autora.
Galerie,z których można korzystać:
citylight-skylines
Ekaterina Druz
Katarzyna Okrzesilk
Rare-Pearl
Vikarus
ZoranPhoto (tylko podana galeria)
AquaSixio
Przykłady:Przykłady mojej grafiki można zobaczyć TU
ZamawianieAby zamówić należy napisać do mnie na PW wiadomość,która w tytule powinna mieć:
ZAMAWIAM: [TU WPISZ TYP USŁUGI i JEJ PODTYP](Np.:
ZAMAWIAM [Banner zwykły])
Można też pisać/dzwonić na Skype'a na konto
nemmip.grafikaProszę jednak nie pisać tu (wątek ma jedynie przeznaczenie informacyjne).Wychodzę z założenia że rozmowa między mną a innym graczem,który chce zamówić powinna się odbywać tylko między nimi.
Sądzę,że wszystko już napisałam na temat mojej grafiki.Jednakże zapraszam do składania zamówień.
[Czasami są też dostępne prezentacje gotowe,których cena jest niższa niż prezentacji na zamówienie.Proszę się o nie pytać na PW/Skype