Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Znowu się jakiś obrazek nie wczytuje... | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Znowu się jakiś obrazek nie wczytuje... Sro Kwi 02, 2014 6:47 am | |
| Dokładniej, order za jakiśtam konkurs (nie wiem który, bo się nie wczytuje, lol) | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Znowu się jakiś obrazek nie wczytuje... Sro Kwi 02, 2014 7:21 am | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Znowu się jakiś obrazek nie wczytuje... Sro Kwi 02, 2014 7:26 am | |
| Mnie się wszystko wyświetla bezbłędnie. |
| | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Znowu się jakiś obrazek nie wczytuje... Sro Kwi 02, 2014 9:51 am | |
| może ci się nie wczytywać jedynie ikonka udziału/sponsoringu w jakimś wydarzeniu - niektórzy mają ją pod nickiem - ale ja na to wpływu nie mam tylko hosting. spróbuj sobie cookies wyczyścić, może pomoże ... | |
| | | mikerowave Główny Grafik
Liczba postów : 1075 Dołączył : 14/07/2013
| Temat: Re: Znowu się jakiś obrazek nie wczytuje... Sro Kwi 02, 2014 9:55 am | |
| Ja mam ten sam problem... rozciąga mi to obok posta | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Znowu się jakiś obrazek nie wczytuje... Sob Kwi 05, 2014 9:56 am | |
| Ja miałam tak na chromie, przerzuciłam się na liska i jest w porządku | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Znowu się jakiś obrazek nie wczytuje... Czw Maj 08, 2014 6:50 am | |
| Mi od dłuższego czasu wcale się nie wyświetlają, tylko białe tło, a spoilery nawet niechcący czasami pokazać zawartości .-. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Znowu się jakiś obrazek nie wczytuje... | |
| |
| | | | Znowu się jakiś obrazek nie wczytuje... | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|