Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Wyniki naboru! | |
|
+5kreatywny Poziomek Kirara Dżemik Estelle 9 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Wyniki naboru! Nie Kwi 06, 2014 8:00 am | |
| Witajcie kochani! W końcu nastał dzień, na którego tak czekaliście. Ogłoszenie wyników naboru na moderatora! Jednakże zanim wam napiszę, kto się dostał, zaleję was informacjami, które pewnie mniej was interesują, lecz są równie ważne! Zgłosiło się do nas 13 osób! Pechowa czy szczęśliwa liczba? Zaraz się okaże. Cieszymy się, że wzięło udział aż tyle osób, choć z drugiej strony sporo osób musieliśmy przez to odrzucić, ponieważ... mamy tylko 5 wolnych miejsc na moderatora! Osoby, które dziś zostaną moderatorami, zostają nimi na okres próbny, który będzie trwał miesiąc. Jeśli przez ten czas się nie wykażą, będą olewać swoje obowiązki, lub po prostu się nie sprawdzą, zostaną znów userami, lub zostanie im przedłużony okres próbny na czas ustalony przez administrację. Osoby, które sprostają zadaniu, oczywiście zostają z nami na stałe! No, dobrze więc. Czas na wyniki!!! Moderatorami zostają...
- Żulietta
- kreatywny
- JadeXDD
- Alvanti27
- DanonekxD
(kolejność nicków przypadkowa XD) Gratulujemy nowym moderatorom!!!A dla osób, którym niestety tym razem się nie udało, życzymy powodzenia w następnych naborach, które za jakiś czas możliwe że znów się pojawią. Ważne, byście się nie poddawali, dalej starali i pokazywali nam, że Zagroda Mgły jest dla was ważna. I pamiętajcie!
Ostatnio zmieniony przez Estelle dnia Nie Kwi 06, 2014 8:03 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Wyniki naboru! Nie Kwi 06, 2014 8:03 am | |
| Jejku, jak ja się cieszę. Zawsze chciałam byc tutaj modem. Dziękuję i gratuluję pozostałym. | |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Wyniki naboru! Nie Kwi 06, 2014 8:04 am | |
| Gratuluje zwycięzcom i mam nadzieję, że dobrze się spiszą podczas okresu próbnego.
Pozdrawiam, Kamikazia | |
| | | Poziomek W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : RedQueen Liczba postów : 424 Dołączył : 03/12/2013
| Temat: Re: Wyniki naboru! Nie Kwi 06, 2014 8:04 am | |
| Gratulacje | |
| | | Estelle ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wyniki naboru! Nie Kwi 06, 2014 8:05 am | |
| Jade, też kiedyś o tym marzyłam Jak widać marzenia się spełniają! Jeszcze raz gratuluję | |
| | | kreatywny Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : dudek7894 Liczba postów : 124 Dołączył : 05/11/2013
| Temat: Re: Wyniki naboru! Nie Kwi 06, 2014 8:06 am | |
| Dzięki i gratulacje! Myślę, że każda osoba, która się zgłosiła chciała być moderatorem. | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Wyniki naboru! Nie Kwi 06, 2014 9:09 am | |
| Marzenia się spełniają c: Gratuluję wszystkim, i dziękuję za danie mi szansy! (: | |
| | | PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Wyniki naboru! Nie Kwi 06, 2014 10:08 am | |
| Taki niebieski pasuje Wam do loginów. c: Gratulacje, kochani. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Wyniki naboru! Nie Kwi 06, 2014 10:50 am | |
| Gratuluję! | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Wyniki naboru! Nie Kwi 06, 2014 11:17 am | |
| Jej <3 Gratuluje reszcie! C: |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Wyniki naboru! Nie Kwi 06, 2014 11:50 am | |
| Yhym... Zobaczymy po okresie próbnym. Z jednej osoby się cieszę. Ale z innych nie... |
| | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Wyniki naboru! Nie Kwi 06, 2014 12:44 pm | |
| - jestę czołgię napisał:
- Yhym... Zobaczymy po okresie próbnym. Z jednej osoby się cieszę. Ale z innych nie...
Z której osoby się cieszysz? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Wyniki naboru! Nie Kwi 06, 2014 1:22 pm | |
| Jest co najmniej jedna osoba, która modem być nie powinna. Albo i więcej. Po loginie nie wymienię, bo wszystkich lubię, ale tę osobę/osoby jako usera/ów. Ale to moje zdanie, a adminem nie jestem, więc mam do powiedzenia tyle co nitka makaronu w rosole - egzystuję i tyle. Wrogów sobie robić nie chcę, zobaczymy po okresie próbnym, może się okaże, że się myliłam. Mam taką nadzieję, a wszystkim szczerze gratuluję. Sama zastanawiałam się nad zgłoszeniem, ale po pierwsze zapomniałam, a po drugie nie wiem czy się nadaję. Spróbuję następnym razem. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Wyniki naboru! Pon Kwi 07, 2014 5:30 pm | |
| - Gatta napisał:
- Jest co najmniej jedna osoba, która modem być nie powinna. Albo i więcej.
Po loginie nie wymienię, bo wszystkich lubię, ale tę osobę/osoby jako usera/ów. Ale to moje zdanie, a adminem nie jestem, więc mam do powiedzenia tyle co nitka makaronu w rosole - egzystuję i tyle. Wrogów sobie robić nie chcę, zobaczymy po okresie próbnym, może się okaże, że się myliłam. Mam taką nadzieję, a wszystkim szczerze gratuluję. Sama zastanawiałam się nad zgłoszeniem, ale po pierwsze zapomniałam, a po drugie nie wiem czy się nadaję. Spróbuję następnym razem. . Zgadzam sie w zupelnosci. Moim zdaniem kilka osob nie powinno byc modami mimo ze ich lubie jako userow. No i tez wydaje mi sie ze modow jest za duzo. Zwlaszcza na ten stan zagrody. Na moderatora nie bez powodu wybierane.z poczatku byly osoby pelnoletnie,czemu wiec to sie zmienilo? Skonczy sie tak jak zawsze,zapal bedzie poki nie znajdzie sie chec do nauki. Mlode osoby maja na glowie szkole,wiec lepiej im jeszcze dokladac zagrode zeby obie strony zalowaly? Teraz maja czas ale gdy nadejda jakies sprawdziany to znowu zagroda pojdzie w odstawke. Wyglada to tak jakby decydowala jedna osoba kogo wziac i wziela tylko osoby ktore bardzo lubi bo nie chciala im robic przykrosci. Szczerze mowiac jestem zawiedziona wynikami naboru,jako user. Nie bede sie kryla rowniez ze swoim typem osoby ktora powinna zostac modem tylko i wylacznie. Widuje bardzo czesto kreatywnego oraz jego zachowanie oceniam jako dojrzale takze...tak. kreatywny jako jedyny moim zdaniem,powinien widniec na tej liscie. Przykro mi moi drodzy mozecie mnie niecierpiec ale taka jest kolej rzeczy ze to zazwyczaj dojrzaly emocjonalnie szkielet targa rozwydrzone cialo. W szkole tez do nauczania sie przyjumje dorosle osoby. Do pracy powaznej rowniez. Nie jestem za tym by zmieniac ta kolejnosc. Nie bylo z kogo wybierac? To lepiej wybrac jedna osobe a nie kilka dla zasady bo cos wybrac musieliscie. |
| | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Wyniki naboru! Pon Kwi 07, 2014 11:04 pm | |
| Ja szczerze to nawet nie wiedziałam że odbywa się nabór mimo że loguję się na forum codziennie ... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Wyniki naboru! Pon Kwi 07, 2014 11:07 pm | |
| Z tego co wiem wyniki nie byly ustalane nawet z reszta ekipy czego nie popieram. |
| Temat: Re: Wyniki naboru! Wto Kwi 08, 2014 3:28 am | |
| Nabór był prowadzony przeze mnie oraz Eve. Wybierałyśmy przede wszystkim na podstawie zgłoszeń, bo w końcu po coś je stworzyłam. Brałyśmy również pod uwagę to, czy osobę kojarzymy, co robi na ZM, czy tylko wchodzi na czat czy też nie. Moderatorzy są na okresie próbnym nie bez powodu. Zdajemy sobie sprawę, że jest szkoła, że niektórzy mają słomiany zapał i tak dalej. Dlatego właśnie podjęłyśmy o miesiącu próbnym, który może zostać przedłużony, jeśli nie będziemy pewni, czy osoba się nadaje.
Problem macie z wiekiem? A wyliczcie mi, ile mamy pełnoletnich userów? Za dużo modów? A ile mamy tych, którzy się udzielają, i nie mówię tu o zamykaniu wątków. Z modami nabór nie jest ustalany, i to chyba akurat normalne. Modów wybierają admini, nie modzi. Widział ktoś, żeby w biurze osobę na np. wyższe jakieś tam stanowisko wybierało całe biuro, czy tylko szefostwo?
Każdy ma swoich ulubionych kandydatów, każdy chce być modem, każdy ma jakieś zachcianki i marzenia, ale nie można mieć wszystkiego! Staramy się przywrócić ZM dawną świetność. Zamiast marudzić w ten sposób, moglibyście się wziąć i podrzucić parę pomysłów, pomóc jakoś, a nie marudzić jak małe dzieci czy jakieś zrzędliwe staruszki. | |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Wyniki naboru! Wto Kwi 08, 2014 4:15 am | |
| Może Wy tego nie widzicie, ale moderatorzy również obserwują użytkowników i znają ich o wiele więcej niż Wy, administratorzy. Wiedzą, jakie przewinienia popełniają najczęściej, bo zwracają na to uwagę. No i w sumie, to modzi siedzą codziennie na forum dłużej od Was... Dlatego powinniście chociaż spytać co i jak, a nie ot tak sobie nas lekceważyć, bo jesteśmy niższą ranga. Równie dobrze możecie moderatorów nie mieć. | |
| Temat: Re: Wyniki naboru! Wto Kwi 08, 2014 4:31 am | |
| Akurat u mnie w firmie na rozmowie kwalifikacyjnej nie znajduje się szefostwo tylko osoby które orientują się w konkretnym stanowisku. I to ja (grafik) decyduję jaka osoba nadaje się na stanowisko grafika, nie szef. On tylko odrzuca osoby które za dużo chcą kasy. Ludzie którzy się znają na konkretnej pracy są w stanie zweryfikować umiejętności do tej samej pracy innych osób. Wydaje mi się że przed naborem warto było najpierw usunąć moderatorów nienadających się, i mimo wszystko spytać o opinię tych, którzy się znają. To tylko taka moja propozycja oczywiście, 1. administracja robi co chce, a jak nie to patrz punkt pierwszy | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Wyniki naboru! Wto Kwi 08, 2014 6:00 am | |
| Zgadzam sie z przedmowczyniami. Admini pojawiaja sie na forum od swieta, a modzi siedza i widza jak zachowuja sie na codzien userzy. |
| Temat: Re: Wyniki naboru! Wto Kwi 08, 2014 6:57 am | |
| Dobrze, proszę więc każdego moderatora o listę pięciu osób, które według was powinny być modami, moje kochane wszystko wiedzące osoby. Na pw. DO JUTRA. Przypominam, że my również byłyśmy moderatorami wcześniej, więc również umiemy ocenić, kto się do czego nadaje, droga Ebonito. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Wyniki naboru! Wto Kwi 08, 2014 7:08 am | |
| Nie chodzi chyba o to kto byl wczesniej a kto wiecej czasu na zagrodzie spedza prawda? Poza tymniestety "umiejetnosc" oceny widzimy po wynikach naboru. I kolejna rzecz czemu 5 moderatorow? Po co az tylu? Mmamy ich za malo teraz? Czemu nie wybrac jednej osoby ? Czemu w ogole nie odwolac ze stanowiska tych niepotrzbnych? Bo ja znowu widzialam nagle obudzenie kilku co mialo slomiany zapal i znowu ich nie ma. Sentymenty sentymentami ale serio,ktos kto pojawia sie na zagrodzie od swieta jest raczej kula u nogi niz kims kto powinien obejmowac stanowisko moda. Wiem ze sie lubicie,ale czemu nie mozecie sie lubic jako userzy? Musicie zaraz z ulubionych osob robic modow zeby sprawic im przyjemnosc,robiac to kosztem zagrody? |
| Temat: Re: Wyniki naboru! Wto Kwi 08, 2014 7:16 am | |
| droga Estelle - takich rozkazów, takim tonem - nie przyjmuję od nikogo.
Służę radą, a jeżeli tak Cię to boli, to od dzisiaj nie wypowiadam się już w żadnym temacie. | |
| Temat: Re: Wyniki naboru! Wto Kwi 08, 2014 7:22 am | |
| 5 modów - bo nie koniecznie każdy przejdzie okres próbny. I bo tak ustaliłyśmy, że będzie najlepiej. Czemu nie odwoływać? - Jeden z adminów uznał, że odwołamy po naborze, czyli dziś lub jutro. I jako że odwołamy, właśnie dlatego jest pięć a nie jedna osoba. I nie będę się powtarzać, osoby nie zostały wybrane na podstawie tego, że kogoś ja lubię, a kogoś Eve. Zostały wybrane na podstawie zgłoszeń, a przede wszystkim pomysłów, które również miały się tam znajdować. Jeśli ktoś tylko napisał, że chce być modem, bo się nadaje i tyle, to się nie dostał, nawet jeśli jest forumową gwiazdą.
Ebonita, nie rozkaz, a polecenie z prośbą łączone. Chcecie mieć głos? No to proszę. Piszcie pw. Teraz to głośno gadacie, ale jak idzie co do czego, to jakoś was nie słychać. Temat zostaje zamknięty. Zostało wyjasnione, jak był nabór prowadzony, modzi są proszeni o wysłanie pw do jutra, więc koniec tego offtopu. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Wyniki naboru! | |
| |
| | | | Wyniki naboru! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|