| Zmiany, zmiany w ekwipunku | |
|
+17Nathaly tapetka LadyArvena erreo Kejt Keplie Nefra01 Kemishi Nevarra Creamy kreatywny Poziomek Destin Dianamp5 Estelle Heartlend10 Lubelak 21 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Zmiany, zmiany w ekwipunku Czw Kwi 10, 2014 3:51 am | |
| Witaj Lubelak,
W nadchodzących dniach zostaną dodane do gry nowe typy ekwipunku: czapraki, owijki oraz nauszniki!
Aby dodać te nowe typy ekwipunku, obecnie istniejące typy podków, jak również zestaw Atalanty oraz zestaw Centaura zostaną usunięte z gry. Dodatkowo, wszystkie części ekwipunku wchodzącego w skład zestawu Posejdona nie będą już dostępne poza tym zestawem. To oznacza że:
- wszystkie Twoje konie, posiadające podkowy ze sklepu, otrzymają w zamian czaprak - wszystkie Twoje konie, posiadające przynajmniej jedną część ekwipunku z Czarnego Rynku, otrzymają pełny Zestaw Posejdona - podkowy z Twoich zapasów zostaną odkupione od Ciebie za 50 Equus za sztukę - zestawy Atalanty oraz zestawy Centaura zostaną zamienione na zestaw Posejdona - przedmioty z zestawu Posejdona z Twoich zapasów zostaną połączone w zestawy Posejdona
Wprowadzanie tych zmian może potrwać kilka godzin. Przepraszamy za wszystkie niedogodności w czasie trwania procesu.
Miłej zabawy, Zespół Howrse Howrse | |
|
| |
Heartlend10 Już coś wie
Nick w grze : Heartlend10 Liczba postów : 141 Dołączył : 03/09/2012
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Czw Kwi 10, 2014 4:02 am | |
| Yey ^^ Fajnie. Ale mam pytanie: czy to będzie ubieranie koni jak np. na paradzie? | |
|
| |
Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Czw Kwi 10, 2014 5:27 am | |
| Tak. W panelu każdy ma mieć możliwość włączenia, lub wyłączenia widoczności ekwipunku na swych koniach. Więc jeśli włączycie, będzie widać co koń ma - siodło, uzdę i tak dalej | |
|
| |
Heartlend10 Już coś wie
Nick w grze : Heartlend10 Liczba postów : 141 Dołączył : 03/09/2012
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Czw Kwi 10, 2014 5:31 am | |
| Hm.. Dla mnie super Wiem że niektórzy nie przepadają za ubierankami koni ale ja uważam że to fajny pomysł ^^ | |
|
| |
Dianamp5 Nowy
Nick w grze : Dianamp5 Liczba postów : 14 Dołączył : 18/03/2014
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Czw Kwi 10, 2014 5:39 am | |
| Fajnie! Dużo graczy czekało na taki obrót spraw . | |
|
| |
Destin Raczkujący
Nick w grze : Destin Liczba postów : 90 Dołączył : 19/08/2011
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Czw Kwi 10, 2014 6:18 am | |
| Zmiany z Centaurem i Atalantą na plus, bo i tak były rzadko używane. Nie podoba mi się zmiana z usunięciem oddzielnych części Posejdona, w końcu czasem jak daje koniom coś z posejdona to po jednej rzeczy, a nie cały zestaw, a teraz będę zmuszona je marnować. Czy ktoś wie na jakiej zasadzie będą wymieniać pojedyncze części na całe zestawy? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Czw Kwi 10, 2014 7:33 am | |
| Sprzedałam podkowy za 100 eq/szt, zawsze to 50 eq zysku na sztuce |
|
| |
Poziomek W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : RedQueen Liczba postów : 424 Dołączył : 03/12/2013
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Czw Kwi 10, 2014 7:42 am | |
| Fajne zmiany Ale ciekawe jaka będzie cena czapraków, owijek i nauszników (chciałam napisać naleśników xD) | |
|
| |
kreatywny Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : dudek7894 Liczba postów : 124 Dołączył : 05/11/2013
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Czw Kwi 10, 2014 9:09 am | |
| Będzie pewnie nieznacznie się różnić od cen dotychczasowego ekwipunku. Hm... Można ruszać z dawaniem pojedynczych części Posejdona. | |
|
| |
Creamy Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Creamy Liczba postów : 515 Dołączył : 08/09/2013
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Czw Kwi 10, 2014 9:17 am | |
| Nie przepadam za ubieraniem konia w uzdy, itp. Ale zobaczymy Może mi się spodoba, choć na razie mam zamiar wyłączać ich widoczność | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Pią Kwi 11, 2014 4:02 am | |
| Kij z nausznikami, ja chcem gumki, ja kocham zaplatane grzywy. | |
|
| |
Estelle ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Pią Kwi 11, 2014 5:15 am | |
| Dziś kolejny przegląd techniczny. Może już dziś się ich doczekamy? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Pią Kwi 11, 2014 7:08 am | |
| Jak będzie dużo kolorków tych ubranek to jestem na tak |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Pią Kwi 11, 2014 8:09 am | |
| To ja żegnam hwr. I (nie) dziękuję Owlientowi za (nie) miło spędzony czas. |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Pią Kwi 11, 2014 1:10 pm | |
| Zajrzałam do sklepu, licząc na biznes życia, ale podkowy są po 50 A tych zmian z ZP to nie ogarniam ;d Jeśli mam 3 podkowy, 3 siodła, 1 uzdę - to ile zestawów dostanę? <.o | |
|
| |
Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Pią Kwi 11, 2014 1:21 pm | |
| Ja tej zamiany pojedynczych elementów na zestawy też nie ogarniam... Zajęłam się wcześniej wszystkimi końmi i teraz wchodzę, a tu tak, jakbym się w ogóle nie logowała - konie nie oporządzone, sprzedane konie z powrotem u mnie, a kupionych brak... Ktoś ma pomysł, co się mogło stać? To przez to wprowadzanie zmian? | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Pią Kwi 11, 2014 1:24 pm | |
| - Nefra01 napisał:
- Zajęłam się wcześniej wszystkimi końmi i teraz wchodzę, a tu tak, jakbym się w ogóle nie logowała - konie nie oporządzone, sprzedane konie z powrotem u mnie, a kupionych brak... Ktoś ma pomysł, co się mogło stać? To przez to wprowadzanie zmian?
każdy to ma... Ogarnęłam blisko 300 koni do krycia za 20 minut, przy okazji zgarnęłam 6 badylastych maluchów i szlag to wszystko trafił. Ale jakoś PD się nie cofnęło :/ | |
|
| |
Keplie Raczkujący
Liczba postów : 98 Dołączył : 07/06/2012
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Sob Kwi 12, 2014 12:57 am | |
| Mi cofnęło wszyskto co się wydarzylo po 12:00 wczoraj - i nadal nie wróciło ...
500 koni nie oporządzonych .... prawie 100 pd znikło
wyblupowane konie - teraz wychodzi na to ze wogole się nie urodziły
anulowane sprzedaze i wymiany
super ... najgorszy ten zmarnowany czas | |
|
| |
Kejt W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Latarka Liczba postów : 334 Dołączył : 11/04/2014
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Sob Kwi 12, 2014 1:23 am | |
| Mi zabrało tylko zebrane wczoraj PD, zmarnowałam czas na oporządzanie koni. ._. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Sob Kwi 12, 2014 1:32 am | |
| - Kemishi napisał:
- A tych zmian z ZP to nie ogarniam ;d Jeśli mam 3 podkowy, 3 siodła, 1 uzdę - to ile zestawów dostanę? <.o
Dostaniesz 3 zestawy. Dlatego najlepiej rozdać po jednej podkowie 3 koniom, jeszcze jednemu dać uzdę. W ten sposób każdy z nich po zmianie dostanie pełen zestaw, a 3 siodła w zapasach zamienią się w pełen zestaw. Wystarczy mieć jeden element zestawy w zapasach lub na koniu, a howrse dorzuci pozostałe elementy za darmo. Dlatego ja na tę zmianę nie narzekam | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Sob Kwi 12, 2014 8:28 am | |
| Jednak milej by było, gdyby zamiast wymuszać na nas dawanie posejdona byle jakim koniom, po prostu każdy element wymieniali na zestaw. Czyli w przypadku Kemishi - 7 zestawów. A tak albo dostanie tylko 3, albo 3 plus 4 na kiepskich koniach.
Ja wpadłam dziś na wydarzenia, a tu takie zaskoczenie XD Zmiany maści, zmiany w ekwipunkach... Muszę zmarnować 20 podków posejdona plus 16 uzd. Dobrze, że mam trochę koni z ZJ, to chociaż im zwiększę odrobinę wartość XD | |
|
| |
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Sob Kwi 12, 2014 9:11 am | |
| - Nevarra napisał:
- Kij z nausznikami, ja chcem gumki, ja kocham zaplatane grzywy.
tego niestety nie będzie - z bonusowych nauszniki oraz owijki; uzdy, siodła i czapraki jako obowiązkowe wyposażenie jeśli będziemy chcieli brać udział w zawodach. | |
|
| |
Nathaly Już coś wie
Liczba postów : 221 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Sob Kwi 12, 2014 9:24 am | |
| Nic nie stoi na przeszkodzie,aby powymieniać sie z innymi graczami elementami zestawów. Jak ktoś ma najwięcej siodeł może wymienić podkowy/uzdy za siodła w proporcji 1:1. W ten sposób dostanie więcej zestawów nie ponosząc żadnych kosztów, poza wymianą jaką wykorzysta. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Sob Kwi 12, 2014 10:22 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Jednak milej by było, gdyby zamiast wymuszać na nas dawanie posejdona byle jakim koniom, po prostu każdy element wymieniali na zestaw. Czyli w przypadku Kemishi - 7 zestawów. A tak albo dostanie tylko 3, albo 3 plus 4 na kiepskich koniach.
Trudno się nie zgodzić. Ja akurat miałam szczęście, bo wstrzymałam się z dawaniem ZP dzikusom i wyjdę na tej zmianie jak najbardziej na plus, wystarczy dać im teraz po jednej części ekwipunku. Ale jeśli ktoś nie ma czekających na wyposażenie koni, to pozostają mu tylko wymiany albo "tracenie" zestawów. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Sob Kwi 12, 2014 10:39 am | |
| Może jestem jakaś niekumata, ale szukam, szukam, i dalej nie wiem. Czy jest gdzieś określone, kiedy ta zmiana wejdzie w życie? Czy jest to bliżej nieokreślone "wkrótce"?
Osobiście mam w zapasie cztery siodła Posejdona - czyli wpadną cztery zestawy. Miło. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Sob Kwi 12, 2014 1:22 pm | |
| - tapetka napisał:
- Nevarra napisał:
- Kij z nausznikami, ja chcem gumki, ja kocham zaplatane grzywy.
tego niestety nie będzie - z bonusowych nauszniki oraz owijki; uzdy, siodła i czapraki jako obowiązkowe wyposażenie jeśli będziemy chcieli brać udział w zawodach. I obrzydliwa grzywa u fryzów mi zostanie. Cuuudownie :/ Za to wszędzie będę miała nauszniki, które nijak do wielu ras nie pasują | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Sob Kwi 12, 2014 2:23 pm | |
| - Malto napisał:
- Może jestem jakaś niekumata, ale szukam, szukam, i dalej nie wiem.
Czy jest gdzieś określone, kiedy ta zmiana wejdzie w życie? Czy jest to bliżej nieokreślone "wkrótce"? Na international w wątku o zmianach tamtejsza Ow wspomniała dwukrotnie o przyszłym tygodniu. A nasz Ow nie umie sklecić zdania i wątkach się nie wypowiada w ogóle. Jakże pomocny łącznik między graczami a górą. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Pon Kwi 14, 2014 6:50 am | |
| - Cytat :
- Witaj,
W piątek, 11. kwietnia, wystąpiły problemy z serwerem gry. Niestety, część postępu gry z tego dnia została bezpowrotnie utracona. Czynności dokonane pomiędzy ok. 12:00 i 21:00 zostały przywrócone do stanu sprzed godziny 12:00.
Przykro nam, że problemy dotknęły naszych graczy, w tym Ciebie.
W ramach przeprosin, chcielibyśmy ofiarować Ci Kupon.
Dziękujemy za Twoje zrozumienie, Załoga Howrse No i wreszcie wyszli z twarzą i przyznali się do błędów. Tylko czemu dopiero teraz? | |
|
| |
Estelle ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Pon Kwi 14, 2014 7:01 am | |
| Hm... kupon za nic? W to mi graj XD Ale tak szczerze, jakie postępy utracono? Ktoś coś z was stracił? No i cóż. Fajnie że zaczynają przepraszać za błędy. Nie ma co im wytykać przeszłości, lepiej życzyć więcej takich zachowań | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku Pon Kwi 14, 2014 7:19 am | |
| Jej, więcej błędów xD Nawet na Hwr nje weszłam i kupon. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zmiany, zmiany w ekwipunku | |
| |
|
| |