Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nowe opcje | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Nowe opcje Wto Kwi 15, 2014 8:55 am | |
| Dziś zostały wprowadzone zmiany, które możecie przejrzeć TUTAJ. [You must be registered and logged in to see this image.]Poniżej macie poradnik, który zrobiłam na Int, zaraz po wprowadzeniu, jak zakładać swym koniom ekwipunek. Pierwszy mamy czaprak. Klikamy i przechodzimy dalej. - Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.] Następnie - siodło. Również wybieramy z dostępnych i przechodzimy dalej.
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.] Przechodzimy teraz do uzdy! Po jej wyborze możemy zakończyć nakładanie ekwipunku, lub dodać bonusy
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.] Pierwszym bonusem są owijki(bandaże).
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.] No, i zostały nam już nauszniki!
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.] Po zakończeniu pamiętajcie o przyciśnięciu tego oto przycisku. Jeśli tego nie zrobicie, ekwipunek nie zostanie założony!
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Po zakończeniu tak wygląda nasz koń w ekwipunku klasycznym:
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.] A tak w westernowym: - Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.] No i koń z Zestawem Posejdona!
- Spoiler:
Na koniec - ceny! To najważniejsze
- Spoiler:
Jeśli nie widzisz ekwipunku, lub nie chcesz go widzieć, wejdź na swoje ustawienia konta i sprawdź, czy zaznaczony jest ostatni punkt. Jeśli nie chcesz widzieć ekwipunku - odhacz go i zapisz!
- Spoiler:
Co sądzicie o nowych zmianach? | |
| | | Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: Nowe opcje Wto Kwi 15, 2014 9:09 am | |
| A jak przykładowo mam konia, który posiada już siodło, czaprak i ogłowie i chcę mu je zmienić na lepszy sprzęt, to gdzie mam kliknąć? Bo chyba jestem ślepa, ale nie widzę żadnego przycisku... | |
| | | Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Nowe opcje Wto Kwi 15, 2014 9:15 am | |
| W środku (nad Zwycięstwami) koło przedmiotów (po lewej) mamy Ekwipunek. Klikasz na dowolną ikonę, siodła czy tam uzdy i wyświetli ci się całe okno | |
| | | Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: Nowe opcje Wto Kwi 15, 2014 9:21 am | |
| Dzięki ;3 Czyli jeszcze u nas wszystkiego nie ogarnęli, bo jak klikam na jakiś element, to mnie wywala na główną... | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Nowe opcje Wto Kwi 15, 2014 10:20 am | |
| A wiecie co? to zwykłe chamstwo w ładnym opakowaniu. Rogate do blupu dostawały SSNM, USNM i najlepsze podkowy. Potem celowo rejestrowałam w OJ z całym rynsztunkiem coby zmienić na darmowy a ten dać kolejnej szkapie. A teraz jak tak zrobię to ten lepszy wyparuje - czyli znów eq z konta wyparuje bo muszę kupić kolejny :/ | |
| | | Dianamp5 Nowy
Nick w grze : Dianamp5 Liczba postów : 14 Dołączył : 18/03/2014
| Temat: Re: Nowe opcje Wto Kwi 15, 2014 10:33 am | |
| To jak zmieniasz sprzęt, to poprzedni znika?! To było zbyt piękne, żeby było prawdziwe :C. | |
| | | Kazuyuki Już coś wie
Nick w grze : Kazuyuki Liczba postów : 103 Dołączył : 21/10/2012
| Temat: Re: Nowe opcje Wto Kwi 15, 2014 12:59 pm | |
| Cytując Ow: - Cytat :
- Dlaczego nie będziemy w stanie usunąć ekwipunku z naszych koni? => Wraz z przyszłymi zmianami trwają prace nad Centrum Jeździeckiego i musimy ustawić funkcje i rzeczy tak, aby odpowiednio i bez problemów integrowały z nowościami. W przyszłości gracze będą mogli produkować własny ekwipunek, więc jest to konieczne dla równowagi gry, gdyż dopiero pojawi się możliwość usunięcia ekwipunku. Ekwipunek potrzebuje "żywotności", z początkiem i końcem; w przeciwnym razie będziecie mogli bez końca produkować ekwipunek, którego będzie coraz więcej.
Czyli prosto z mostu mówiąc: lanie wody. Równowaga gry, stabilizacja... Cóż, miejmy nadzieję, że nie ustabilizują gry tak jak ostatnio, do godziny dwunastej. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nowe opcje | |
| |
| | | | Nowe opcje | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|