Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| krótko o czołgusiu | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: krótko o czołgusiu Sro Kwi 16, 2014 5:20 am | |
| Krótko o czołgusiu: * Uwielbia Zagrodę * Ma na imię Elżbieta (fuuuuuuuuj) * Jest w drugiej gimnazjum (ciężkie czasy...) * Non stop siedzi na czacie * Podkrada Jade słodycze xD * Jest z Gdańska * Wnerwia ją Arctic Monkeys * Umie śpiewać * Ma Srebrną Odznakę Jeździecką * Ma konia * Nie ma konta na howrse i dobrze jej z tym.
Jakieś wasze sugestie? |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: krótko o czołgusiu Sro Kwi 16, 2014 2:27 pm | |
| Fajnie czołgaju że z nami jesteś | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: krótko o czołgusiu Czw Kwi 17, 2014 1:08 am | |
| Dziękuję, jak miło PS: jestem czołguś, ew. Czołgini Bogini, nie czołgaj ;___; |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: krótko o czołgusiu Pią Maj 23, 2014 12:08 am | |
| Odgrzeję kotleta. No cóż, czas się pożegnać. Dziękuję, żeście wytrzymali te 5 miesięcy. Wystarczy już. Chciałam podziękować też wszystkim za... za wszystko. A teraz idę, wszystkiego dobrego wam na pożegnanie życzę. Tyle z mojej strony. Ciężko mi się z wami rozstać - ale kto wie, może kiedyś powrócę? No, dobra, bo się zaraz poryczę. Specjalne podziękowania dla: * Lubelak * Alvanti27 * EveDallas * Cavaletta * JadeXDD * Żulietta * PlaybackJunkie8 (czy jak jej tam) * Broszka * Jetrel * amorkowa * Estelle * Ejli * Caitlyn * Contra * The Lol Studios * RedThief * i wszyscy pozostali... |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: krótko o czołgusiu Pią Maj 23, 2014 2:16 am | |
| Nigdzie nie odchodzisz. Nigdzie mi stąd nie idziesz! Rozumiemy sie/ Za wiele dobrych osób odeszło. | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: krótko o czołgusiu Pią Maj 23, 2014 2:27 am | |
| Nein, nein, nein. Nigdzie nie idziesz :c Za dużo miałam z tb przeżyć żebyś teraz odchodził. Zostań z nami :c Nie chcę żebyś odchodził.. i to jeszcze z mojej winy | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: krótko o czołgusiu Pią Maj 23, 2014 5:21 am | |
| ODCHODZIŁ? Podałam wam imię, kurde mol. Jestem dziewczyną. |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: krótko o czołgusiu Pią Maj 23, 2014 5:25 am | |
| Wiem że jesteś dziewczyną, klawiatura. zalana. przyciski słabo działają. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: krótko o czołgusiu Pią Maj 23, 2014 5:26 am | |
| - Lubelak napisał:
- Nigdzie nie odchodzisz. Nigdzie mi stąd nie idziesz! Rozumiemy sie/ Za wiele dobrych osób odeszło.
No dobrze, dobrze, rozumiem. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: krótko o czołgusiu | |
| |
| | | | krótko o czołgusiu | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|