| Boskie na zarezerwowanych | |
|
+33Cometa Satana Doe ctrlalt Natalie7 Broszka Poisson Kiss MrsKopytko Nefra01 mina stirit1 Estreya Noatun Dżemik Alcesta avrilka kam55 lilkowa123 Haffek Uśmieszek Aga282000 Nemmip Poziomek Kisia_12 kreatywny Siedmiokropka CzarnaRoza Modliszka Suzan Żółwikowaa Emciak77 EveDallas Nevarra VCarinn 37 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
ctrlalt Nowy
Nick w grze : ctrlalt Liczba postów : 12 Dołączył : 20/10/2012
| Temat: Re: Boskie na zarezerwowanych Pon Kwi 28, 2014 7:48 am | |
| Ma ktoś może Słońce i wystawił by dla mnie pokrycie? | |
|
| |
Doe Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 10 Dołączył : 17/04/2014
| Temat: Re: Boskie na zarezerwowanych Pon Kwi 28, 2014 8:24 am | |
| Osobiście strasznie chciałabym kupić sobie ziemię - uzbierałam akurat 10 kuponów. Kij z tym, że miało iść na hodowle, nie? Na początku wizja była świetna - jak tylko pojawi się Księżyc to go opchnę za 20 kuponów, to 10 kuponów zarobię, a Ziemia jeszcze diamenty będzie dawać... świetny plan, szkoda że niewykonalny Dlaczego? Wszyscy rzucili się na Ziemie, większość będzie chciała sprzedać jej potomstwo - wtedy cena księżyca będzie wynosić ok. 8 kuponów jak nie mniej. Już teraz stoją po 13 Czyli nie dość, że nie pokryję kosztów Ziemi to jeszcze stracę drugiego boskiego. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Boskie na zarezerwowanych Pon Kwi 28, 2014 8:40 am | |
| - Doe napisał:
- Wszyscy rzucili się na Ziemie, większość będzie chciała sprzedać jej potomstwo - wtedy cena księżyca będzie wynosić ok. 8 kuponów jak nie mniej. Już teraz stoją po 13
Czyli nie dość, że nie pokryję kosztów Ziemi to jeszcze stracę drugiego boskiego. Możesz sprzedać po czasie, jest podobnie jak z Falkami. W ciągu pierwszych dni>2-6 kuponów, ale po kilku dniach czy tygodniach sprzeda się za wielokrotność tego (przykład-moja falka z promocji z RO, gdzie większość je wygrała, poszła po chyba tygodniu za 10 kuponów + poł mln eq). |
|
| |
Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: Boskie na zarezerwowanych Pon Kwi 28, 2014 8:47 am | |
| Też tak sądzę - szał sprzedaży w końcu minie, potem ceny znów wrócą do "normalnego" stanu. Osobiście kupiłam już Ziemię, teraz trza mi znaleźć krycie Słońcem ;3 | |
|
| |
Poisson Kiss Nowy
Nick w grze : Poisson Kiss Liczba postów : 7 Dołączył : 15/02/2014
| Temat: Re: Boskie na zarezerwowanych Pon Kwi 28, 2014 10:23 am | |
| - Karinn napisał:
- Poi nie wieadomo. Tylko. Ow wie. A co do WW miało wejść dziś a nie ma co jest ?!
Wielkie wyzwanie, prawdopodobnie wejdzie, jak ograbią nas z kuponów . | |
|
| |
Satana Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 6 Dołączył : 19/03/2014
| Temat: Re: Boskie na zarezerwowanych Pon Kwi 28, 2014 10:36 am | |
| Ma ktoś może Słońce i chciałby wystawić pokrycie? Piiiszcie, ja już chcę kolejnego boskiego :3 | |
|
| |
Estreya Nowy
Nick w grze : Estreya Liczba postów : 11 Dołączył : 23/12/2013
| Temat: Re: Boskie na zarezerwowanych Pon Kwi 28, 2014 10:41 am | |
| Mam nadzieję, że jutro wejdzie Wielkie Wyzwanie... nie wiem, czy lepiej kupić Io czy zostawić te kupony, a chcę się zorientować jak to ma wyglądać...
Pewnie będzie tak, że wszyscy wydadzą kupony a potem dopiero wejdzie xD | |
|
| |
Poisson Kiss Nowy
Nick w grze : Poisson Kiss Liczba postów : 7 Dołączył : 15/02/2014
| |
| |
Cometa Nowy
Nick w grze : Cometa Liczba postów : 36 Dołączył : 26/04/2014
| Temat: Re: Boskie na zarezerwowanych Pon Kwi 28, 2014 11:11 am | |
| 2 kupony i dorwę Ziemię A miałam robić konia na GP ;-; EDIT: Ziemia u mnie, Księżyc w drodze
Ostatnio zmieniony przez Cometa dnia Pon Kwi 28, 2014 12:57 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Ann911 Już coś wie
Nick w grze : Ann911 Liczba postów : 121 Dołączył : 04/02/2012
| Temat: Re: Boskie na zarezerwowanych Pon Kwi 28, 2014 12:35 pm | |
| Ziemia jest moja <3 i księżyc w drodze | |
|
| |
rosolowa Nowy
Nick w grze : rosolowa Liczba postów : 43 Dołączył : 21/07/2013
| Temat: Re: Boskie na zarezerwowanych Pon Kwi 28, 2014 2:09 pm | |
| Mam wszystkie konie galaktyczne, ale postanowiłam kupić sobie jeszcze jedną Ziemię, potem sprzedam Księżyca za 10 kuponów i zwrócą mi się kupony i zostanie Ziemia dająca diamenty heh | |
|
| |
El Już coś wie
Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl Liczba postów : 270 Dołączył : 29/08/2013
| Temat: Re: Boskie na zarezerwowanych Pon Kwi 28, 2014 2:21 pm | |
| No i uległam, kupiłam ją. Może ktoś z was ma Słońce na howrse.com? Potrzebuję krycia | |
|
| |
Keplie Raczkujący
Liczba postów : 98 Dołączył : 07/06/2012
| Temat: Re: Boskie na zarezerwowanych Wto Kwi 29, 2014 12:35 am | |
| - rosolowa napisał:
- Mam wszystkie konie galaktyczne, ale postanowiłam kupić sobie jeszcze jedną Ziemię, potem sprzedam Księżyca za 10 kuponów i zwrócą mi się kupony i zostanie Ziemia dająca diamenty heh
Z tego co mi się wydaje - to nie dostaniesz djaksów od ziemi jak sprzedasz księzyca .... " Za każdym razem, gdy jej syn ma urodziny, dostaniesz od niej w prezencie 1 diament."nie wiem jak to jest w przypadku jak księzyc jest na innym koncie - ale nie wydaje mi się żeby diament wpadał - choć ręki nie dam uciąć - bo mój księżyc nie poszedł w świat | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Boskie na zarezerwowanych Wto Kwi 29, 2014 5:13 am | |
| Ja mam Księżyca kupionego od Midare, jak chcecie to się zapytajta czy dostaje diamenty od mamusi | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Boskie na zarezerwowanych Wto Kwi 29, 2014 9:44 am | |
| Jak się sprzeda Księżyca to dostaje się diamenty, tylko druga osoba musi się nim opiekować. Sama dostaję jak pożal się boże, bo druga osoba nie opiekuje się nim: ) |
|
| |
Keplie Raczkujący
Liczba postów : 98 Dołączył : 07/06/2012
| Temat: Re: Boskie na zarezerwowanych Sro Kwi 30, 2014 12:14 pm | |
| xD o widzisz - co rusz się czegoś nowego człowiek dowiaduje | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Boskie na zarezerwowanych | |
| |
|