Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Kto lubi serial Tajemnice Domu Anubisa ? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
kaśka koniara Nowy
Liczba postów : 34 Dołączył : 06/05/2011
| | | | DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: Kto lubi serial Tajemnice Domu Anubisa ? Sob Wrz 10, 2011 10:56 am | |
| Hm... Ja nigdy go nie oglądałam. O czym on jest? | |
| | | amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Kto lubi serial Tajemnice Domu Anubisa ? Sob Wrz 10, 2011 11:11 am | |
| Kojarzę ze słuchu, ale nigdy nie oglądałam | |
| | | kaśka koniara Nowy
| Temat: Re: Kto lubi serial Tajemnice Domu Anubisa ? Sob Wrz 10, 2011 11:37 am | |
| a tu są wszystkie odcinki http://www.baje.pl/category-4191-1-1.html | |
| | | kaśka koniara Nowy
| Temat: Re: Kto lubi serial Tajemnice Domu Anubisa ? Sob Wrz 10, 2011 11:47 am | |
| o jest o takiej dziewczynie która przyjeżdża do tego domu anubisa no i szukają wszyscy kielicha ankh co daje nieśmiertelność i ta Nina jest wybraną żeby złożyć kielich ankh i Wiktor ten co jest właścicielem tego domu ma 95 lat a wyglądam na jakieś 45 bo on pije ten eliksir życia ale jak się wypije ten eliksir życia z kielicha ankh to on daje nieśmiertelność no Nina z przyjaciółmi musi ten kielich znaleźć przed Wiktorem i szukają tego kielicha ten serial jest super bohaterowie to Nina Martin Fabian Rutter Amber Millington Patricia Williamson Mara Jaffray Alfie Lewis Mick Campbell Jerome Clarke to ci główni bohaterowi oni mają klub Sibuna od tyło anubis pare fotek dodam z serialu [img][/img] [img][/img] obejżyjcie ten serial na prawdę watro jest super na baje.pl są wszystkie odcinki a 2 sezon będzie w 2012 roku | |
| | | DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: Kto lubi serial Tajemnice Domu Anubisa ? Sob Wrz 10, 2011 11:56 am | |
| Brzmi ciekawie. Jak znajdę trochę czasu to na pewno obejrzę . | |
| | | Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Kto lubi serial Tajemnice Domu Anubisa ? Sob Wrz 10, 2011 12:23 pm | |
| Ja osobiście nie oglądałam tego serialu ale słyszałam o nim. | |
| | | kaśka koniara Nowy
| Temat: Re: Kto lubi serial Tajemnice Domu Anubisa ? Sob Wrz 10, 2011 1:18 pm | |
| Nina Martin Fabian Rutter Amber Millington Alfie Lewis Patricia Williamson Jerome Clarke [img][/img] Mara Jaffray [img][/img] Mick Campbell [img][/img] Pare fotek | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kto lubi serial Tajemnice Domu Anubisa ? | |
| |
| | | | Kto lubi serial Tajemnice Domu Anubisa ? | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|