Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: SMOK pilnie poszukiwany! Sob Wrz 10, 2011 10:28 am | |
| *przede wszystkim mam nadzieję, że wybrałam odpowiedni dział, jeśli nie, proszę o przeniesienie ogłoszenia* Kupię Smoka w trybie pilnym! Wręcz bardzo pilnym! Powód - konieczność wyblupowania do jutra konia do GP, a bez towarzysza stoję z robotą... Więc, pomożecie? Za wspomnianego stwora zapłacę około 170.000 Equus - cena do negocjacji. Niestety, limit wymian już mi się skończył, więc proponuję uczciwy układ - Ty przekazujesz mi zwierza jako prezent poprzez sklep i wystawiasz byle jakiego konia za Equus, ja płacę poprzez jego kupno. Gwarantuję uczciwość, moją wiarygodność możecie sprawdzić na zamieszczonej na forum Liście Proszę o odzew, moje konto na howrse - Malto | |
|
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: SMOK pilnie poszukiwany! Sob Wrz 10, 2011 10:33 am | |
| A masz może kupony lub coś z CR ? | |
|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: SMOK pilnie poszukiwany! Sob Wrz 10, 2011 10:55 am | |
| Smok zdobyty, więc wątek można zamknąć nadia.amorek, dziękuję i pozdrawiam (po raz który już?) | |
|
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: SMOK pilnie poszukiwany! Sob Wrz 10, 2011 10:56 am | |
| Do usług | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: SMOK pilnie poszukiwany! | |
| |
|