Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Podsumowanie naborów i okresu próbnego. | |
|
+4Poziomek Creamy Dżemik EveDallas 8 posters | Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Podsumowanie naborów i okresu próbnego. Sro Maj 07, 2014 1:44 am | |
| Cześć wszystkim. Jak było zapowiedziane miesiąc temu, czas zakończyć już okres próbny, wybrać najlepszych z najlepszych, ogarnąć całą grupę... Nie powiem, żeby mi było lekko podejmować decyzję na temat całej grupy. Nie wiem ile czasu siedziałam w panelu sprawdzając statystyki, licząc średnie, patrząc na posty... Ale do rzeczy. Po pierwsze - JadeXDD i Nemmip. Nemmip dołączyła do modów później, więc ma jeszcze kawałek swojego OP. Jako że nie wiem co począć z Jade, również dostaje jeszcze trochę próbnego, zobaczymy W opku oprócz nowych modów brała udział także trójka starszych modów - Broszka, Jetrel i PlaybackJunkie8. Broszko, Jetrel - wielkie dzięki za modowanie do tej pory Niestety trzeba było ograniczać grupę modów maksymalnie, wybrać tylko tych najlepszych z najlepszych. W podziękowaniu - skromna ranga VIPa. kto wie, może kiedyś jeszcze wrócicie do niebieskiego koloru moderatora Zagrody Playback ładnie przeszła cały opek, więc jej ranga zostaje zamieniona na zwykłego moda. I jeszcze nasi nowi modzi - Alvanti27, DanonekxD, kreatywny i Żulietta. Jade dostała jeszcze trochę opka, pisałam o tym wyżej. To też nie była łatwa decyzja - ale po wszystkich tak i nie, piętnasty próbach policzenia średniej 9nie umiem liczyć, tak wiem), pełnoprawnymi modami zostają... DanonekxD i kreatywny! Alvanti27 i Żulietta - dzięki za ten miesiąc modowania Gratulacje wszystkim, którzy zostali - mam nadzieje, że nowa ranga podziała na was motywująco! I jeszcze jedno wielkie podziękowanie dla wszystkich tych, którzy opuszczają nasze grono - Dziękujemy! | |
| | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Podsumowanie naborów i okresu próbnego. Sro Maj 07, 2014 7:52 am | |
| Gratulacje dla Danonci i Krecia. :> | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Podsumowanie naborów i okresu próbnego. Sro Maj 07, 2014 7:59 am | |
| Beznadzieja... Jetrel, Broszka, wróćcie! Poza tym - Alvanti Mi się nie podobają wyniki. |
| | | Creamy Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Creamy Liczba postów : 515 Dołączył : 08/09/2013
| Temat: Re: Podsumowanie naborów i okresu próbnego. Sro Maj 07, 2014 8:02 am | |
| Gratuluję | |
| | | Poziomek W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : RedQueen Liczba postów : 424 Dołączył : 03/12/2013
| Temat: Re: Podsumowanie naborów i okresu próbnego. Sro Maj 07, 2014 8:45 am | |
| | |
| | | Nemmip Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nemmip Liczba postów : 428 Dołączył : 08/03/2014
| Temat: Re: Podsumowanie naborów i okresu próbnego. Sro Maj 07, 2014 8:58 am | |
| Fajnie Danon, że zostajesz. | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Podsumowanie naborów i okresu próbnego. Czw Maj 08, 2014 7:10 am | |
| Gratuluje! Kilka moich faworytów odeszło, ale cóż c; | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Podsumowanie naborów i okresu próbnego. Czw Maj 08, 2014 10:42 am | |
| Gratuluję wszystkim, mam nadzieję, że znacznie przyczynicie się do rozwoju forum | |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Podsumowanie naborów i okresu próbnego. Sob Maj 10, 2014 2:25 am | |
| Chociaż uważam, że Danon kompletnie się nie nadaje, to i tak gratuluje. I szkoda, że wyrzucili Broszkę, bo naprawdę była najlepsza ze wszystkich modów. Zrobiła wystarczająco wiele dla tego forum, dlatego naprawdę jest mi jej szkoda. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Podsumowanie naborów i okresu próbnego. | |
| |
| | | | Podsumowanie naborów i okresu próbnego. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|