Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Wielkie Wyzwanie | |
|
+47MichaelGTAV ChemiK erreo Olcia344 LIStek` Alaya descarado Presence Linka safie mina stirit1 Matuzaalem kim* Veya Lubelak Ejli Alcesta Modliszka Nefra01 szelka Dżemik Emciak77 FunnyOne Dianamp5 Destin wiolentynek asia98999 rosolowa avrilka Mikaa MrsKopytko novusia CzarnaRoza Oresama Mika_TLR El drusia55 EveDallas Markool Poziomek VCarinn Cometa Tiamat _pati201_ Suzan Noatun mysecretlife 51 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Kejt W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Latarka Liczba postów : 334 Dołączył : 11/04/2014
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Pią Wrz 26, 2014 1:45 pm | |
| Boszczak w czwartym RO. Nie sądziłam, że go w ogóle wygram <3 | |
| | | Nikolcia.100 Już coś wie
Nick w grze : Hunterka (dawniej NIki) Liczba postów : 185 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Sob Wrz 27, 2014 6:13 am | |
| Gratulacje! Ja w życiu otworzyłam może z 2 RO. Podczas promocji z roślinkami dla nawozów Generalnie wszystkie Rogi wymieniam na Equus. | |
| | | mzvm Nowy
Nick w grze : mzvm Liczba postów : 9 Dołączył : 03/11/2012
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Nie Sty 25, 2015 3:48 am | |
| Mnie to tylko interesuje , jakim sposobem graczom z czołówki przybywa tyle podków dziennie? Rozumiem dużą ilość punktów na początek ,( ilość posiadanych koni boskich) ale skąd tak dużo ? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Nie Sty 25, 2015 4:47 am | |
| Zapewnę mają jednego z koni pór roku (Zimę?) który pozwala na wyszukiwanie zawodów z podkowami. Wygrywajac je dostają podkowy do rankingu |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Nie Sty 25, 2015 7:32 am | |
| Ww jest dla mnie idiotyczne. Zawsze dostaję głupie zadania XDD Mam dość, żądam eliksirów. TERAZ | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie | |
| |
| | | | Wielkie Wyzwanie | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|