Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Czarna Perła a staż - można tak? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
PintoShewolf Nowy
Nick w grze : PintoShewolf Liczba postów : 8 Dołączył : 12/05/2014
| Temat: Czarna Perła a staż - można tak? Wto Maj 20, 2014 11:32 am | |
| Sprawa wygląda tak - mam jakieś 40 dni stażu. No i pojawia się problem. Chciałabym wysłać pracę do CP, ale nie mogę, a czekać nie chcę. Umówiłam się z jedną graczką, która ma ponad 500 dni stażu, że narysuję tę pracę a ona ją wyśle i odda mi większą część kuponów. Ja jednak, jako "prawowita artystka" troszkę gorzko się z tym czuję... chciałabym napisać na prezentacji, że to ja jestem autorką tej pracy i żeby ona na swojej również to napisała, żeby ludzie po prostu wiedzieli. Czy może być to niedozwolone, karalne? | |
| | | Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: Czarna Perła a staż - można tak? Wto Maj 20, 2014 2:10 pm | |
| szczerze, jakiś nadgorliwy gracz może się "przyczepić" i uznać to jako podszywanie się. Jako twórca będzie widniała bowiem na 2-ga graczka. Z tego co wiem howrse potępia takie "akcje". Kojarzę wpisy o banowaniu etc. Dlatego radzę z tą 1 pracą poczekać, dorysuj ze 2-3 do czasu aż sama będziesz mogła "puścić" pracę. Tak będzie po prostu bezpieczniej. | |
| | | PintoShewolf Nowy
| Temat: Re: Czarna Perła a staż - można tak? Wto Maj 20, 2014 2:18 pm | |
| Obgadam to jeszcze z koleżanką "wspólniczką" i może spytamy się na howrse'owskim forum, ale dziękuję | |
| Temat: Re: Czarna Perła a staż - można tak? Wto Maj 20, 2014 2:24 pm | |
| oj tam to nie pisz, wydaje mi się że forum nie od rozstrzygania takich spraw jest | |
| | | PintoShewolf Nowy
| Temat: Re: Czarna Perła a staż - można tak? Czw Maj 22, 2014 12:19 pm | |
| Ktoś tam chyba kiedyś pisał i nie tak negatywnie to odebrali, ale bardzo chcę wysłać pracę na czerwcowe głosowanie Chociaż teraz mam wiele ważniejszych spraw na głowie niż howrse. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Czarna Perła a staż - można tak? Czw Maj 22, 2014 12:48 pm | |
| Będzie jeszcze wiele głosowań, a różnie mogą to odebrać- moim zdaniem zdecydowanie takiego czegoś nie pochwalą. |
| Temat: Re: Czarna Perła a staż - można tak? Czw Maj 22, 2014 1:35 pm | |
| ja też bym poczekała, lepiej poczekać miesiąc niż potem walczyć np. z zakazem wysyłania prac howrse pod względem kar lubi zaskakiwać. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Czarna Perła a staż - można tak? | |
| |
| | | | Czarna Perła a staż - można tak? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|