Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Rośliny | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Rośliny Pią Maj 23, 2014 8:46 am | |
| Mas jakieś rośliny w domu i szalejesz na ich punkcie? Pochwal się! Ja mam mechatego kaktuska, nazywa się Mgła, a u wujka mam wielkiego fikusa XDDD Pochwalcie się roślinkami |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Rośliny Pią Maj 23, 2014 8:52 am | |
| Mam kaktusa Killera, kiedyś był i Hejter, ale zgnił. Postawmy mu e-znicz [*] Chcę muchołówkę. <3 |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Rośliny Pią Maj 23, 2014 9:01 am | |
| |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Rośliny Pią Maj 23, 2014 9:28 am | |
| [*]
Aktualnie mam siakiegoś kaktusa z castoramy postawionego w cieniu, jakimś cudem się trzyma. | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Rośliny Pią Maj 23, 2014 9:52 am | |
| [*]
Ja mam w domu jakieśwysokiecoś. | |
| | | Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Rośliny Sob Maj 24, 2014 5:56 pm | |
| Ja mam muchołówki ! Green red i red red <333 moje trzy azorki <3 (jedna przez przypadek rozmnożona bo mi się wyrwała razem z korzeniem przy usuwaniu starych liści ) - Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Ta pierwsza to green-red planuję jeszcze sobie sprawić shark teeth i red dragon *,* tylko póki co kasy brak ;_;! | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Rośliny Nie Maj 25, 2014 1:58 am | |
| |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Rośliny Nie Maj 25, 2014 3:09 am | |
| Chcem I taką biało-zieloną rosiczkę też U mnie aktualnie storczyki się jakoś trzymają (chociaż aktualnie mają okres buntu i żaden nie kwitnie - ale na jednym mam kolejne keiki) i powolutku kolekcja się powiększa. Na razie same falki (z tych wielkokwiatowych mam białego i jasnoróżowego, o nieco drobniejszych kwiatach taki średni róż - który namiętnie wypuszcza kolejne "dzieci" - na dzień dzisiejszy odsadzone już 5 sztuk, dwa miniaturowe jasny fiolet i jednego jasnozielonego, niemal białego) I to takie pnące hojopodobne (zawsze zapomnę nazwy) Za nic natomiast nie rosną mi paprocie, które strasznie bym chciała mieć. Ba, nawet zielistka nie wytrzymuje. Pff... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Rośliny Nie Maj 25, 2014 6:55 am | |
| I mam na ogródku cały krzak jakiśkwiatków - ni to róża, ni to piwonia/pelargonia. Nie rozróżniam XDDD |
| | | Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Rośliny Pią Maj 30, 2014 8:22 am | |
| Aktualne zdjęcia moich owadożerów: Zielona starsza: - Spoiler:
Zielona młodsza: - Spoiler:
Czerwona jeszcze niewybarwiona zupełnie: - Spoiler:
Jedna pułapka już wybarwiona od czerwonej: - Spoiler:
Kupiłam je na allegro po dosyć okazjonalnej cenie, bardzo profesjonalnie zapakowane, nie potłukły się ani nie połamały niestety nie pamiętam już nazwy tego allegrowicza, wiem tylko że bardzo chwalony był | |
| | | Nikolcia.100 Już coś wie
Nick w grze : Hunterka (dawniej NIki) Liczba postów : 185 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: Rośliny Sro Sie 17, 2016 10:19 am | |
| O, widzę, że coś o roślinach :v Mam owadożery, na razie jedynie popularne muchołówki, dzbanecznika i rosiczkę, ale kolekcja być może się powiększy. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Rośliny | |
| |
| | | | Rośliny | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|