Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Majowe Nowości | |
|
+7avrilka Poziomek Nemmip Markool Rivaille EveDallas hanka1998 11 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Majowe Nowości Wto Maj 27, 2014 2:08 pm | |
| A jednak i maj nieobył sie bez nowości:
- Nowe maści dla osiołków
- Możliwość zakupu brakującego ekwipunku bezpośrednio w oknie ekwipunku na stronie konia.
- Od teraz, jeśli koń posiada Zestaw Nyks lub Zestaw Hery, w jego przedmiotach pojawi się ikona zestawu. Podobnie będzie w przypadku Zestawu Harmonii, zakładając, że koń nie otrzymał Złotego Jabłka.
- W sprzedażach jest już dostępne wyszukiwanie według gatunków jednorożców oraz skrzydlatych jednorożców posiadających Złote Jabłko lub Niedostępne Złote Jabłko.
- Na stronie Moje Konto możesz teraz sprawdzić, kto dał Ci dostęp do swojego konta, jako współzarządzającemu.
- Konie z Diamentowym Jabłkiem oraz te ze Złotym Jabłkiem pochodzące sprzed Maja 2011 roku, posiadające beżową ramkę, otrzymały swoją specjalną ramkę.
- Konie z Diamentowym Jabłkiem oraz te ze Złotym Jabłkiem pochodzące sprzed Maja 2011 roku, posiadające beżową ramkę, otrzymały swoją specjalną ramkę.
- ZMIANY VIP
- Istniejące premie uległy zmianom
Nowe szczegółowe statystyki
- Liczba kuponów wygranych po odesłaniu koni do Nieba w ciągu ostatnich 30 dni
- Liczba koni wyszczotkowanych dzisiaj
- Liczba zawodów wygranych dzisiaj
- Liczba profili graczy i ośrodków jeździeckich odwiedzonych dzisiaj
- Liczba wyszczotkowanych koni wymagana do wygrania Equus i punktów dorastania
Dostosowanie strony z profilem konia
- Od teraz możesz wybrać położenie bloku zawierającego imię konia oraz strzałek przenoszących do kolejnego konia, umieszczając je pod lub nad obrazkiem konia.
- Istniejące premie uległy zmianom
Nowe szczegółowe statystyki
- Liczba kuponów wygranych po odesłaniu koni do Nieba w ciągu ostatnich 30 dni
- Liczba koni wyszczotkowanych dzisiaj
- Liczba zawodów wygranych dzisiaj
- Liczba profili graczy i ośrodków jeździeckich odwiedzonych dzisiaj
- Liczba wyszczotkowanych koni wymagana do wygrania Equus i punktów dorastania
Dostosowanie strony z profilem konia
- Od teraz możesz wybrać położenie bloku zawierającego imię konia oraz strzałek przenoszących do kolejnego konia, umieszczając je pod lub nad obrazkiem konia.
Co myślicie?
|
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Majowe Nowości Sro Maj 28, 2014 10:56 am | |
| Maści dla osiołków! <3 Nareszcie wyglądają jak osły. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Majowe Nowości Sro Maj 28, 2014 1:58 pm | |
| Osiolkow nie widze, telefon, ale hm. Wielkie tak dla kupowania ekwipunku na stronie konia, bo mi non stop brakuje nausznikow albo czapraka i musze latac i klikac i w ogole. Co do wspoldzielenia, tez bardzo fajnie. Reszta ani ziebi, anie grzeje. | |
| | | Rivaille Już coś wie
Liczba postów : 152 Dołączył : 15/06/2013
| Temat: Re: Majowe Nowości Czw Maj 29, 2014 6:35 am | |
| Osiołki... nadal są brzydkie, ale teraz przynajmniej jako-tako można powiedzieć, że je przypominają. Za to bardzo przypadła mi go gustu zmiana dotycząca współdzielenia, wreszcie można zobaczyć, kto udostępnił, a nie skakać po kontach, tak jak to jest na przykład w przypadku hodowli... nie wiadomo kto dał, komu dał, kto jeszcze ma, a kto już nie.
Hm. Opcja z kupowaniem ekwipunku bez przenoszenia się do sklepu to całkiem miłe udogodnienie, ale szczerze mówiąc specjalnie mi to nie przeszkadzało, zawsze mam spory zapas.
I specjalna ramka (chmura... piachu?) dla koni z Diamentowanym, to jest coś dobrego. Są lepsze niż te poprzednie, mhm. | |
| | | Markool Raczkujący
Nick w grze : Markool Liczba postów : 70 Dołączył : 14/05/2013
| Temat: Re: Majowe Nowości Czw Maj 29, 2014 6:52 am | |
| gdzie sprawdza się te statystyki? | |
| | | Nemmip Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nemmip Liczba postów : 428 Dołączył : 08/03/2014
| Temat: Re: Majowe Nowości Czw Maj 29, 2014 6:53 am | |
| Osły- nareszcie wyglądają jak osły. Ale jak wiadomo, chyba Owlient dalej za mało płaci swoim grafikom Fajne pokazanie, że konie, który były z nami od początku będą jakoś wyróżnione. Bardzo mi się podobają now opcje ze współdzieleniem oraz ekwipunkiem. | |
| | | Poziomek W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : RedQueen Liczba postów : 424 Dołączył : 03/12/2013
| Temat: Re: Majowe Nowości Czw Maj 29, 2014 8:28 am | |
| Osiołki wyglądają jak osiołki xD Młode są sweet ♥ Co do współdzielenia to wielki ,,+'' Ekwipunek - ♥ Naszło mnie na różne znaczki xD | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Majowe Nowości Pią Maj 30, 2014 1:13 am | |
| Jestem zadowolona z nowego wyglądu osiołków mimo, że specjalnie ich nie hoduję. Jeśli chodzi o zmianę ze współdzieleniem to jak najbardziej, brawa dla twórców, że w końcu stworzyli nam takie udogodnienie. Plus jeszcze za bezpośredni zakup ekwipunku ze strony konia, leniwym graczom takim jak ja na pewno przypadnie do gustu. No i chyba zaczęłam zazdrościć VIPom | |
| | | kam55 Już coś wie
Nick w grze : luctl Liczba postów : 105 Dołączył : 05/07/2013
| Temat: Re: Majowe Nowości Pią Maj 30, 2014 2:54 pm | |
| | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Majowe Nowości Sob Maj 31, 2014 9:13 am | |
| - kam55 napisał:
- Osły nadal brzydkie. XD
Poprawka! Osły są cudowne ;w; | |
| | | Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: Majowe Nowości Czw Cze 12, 2014 1:05 pm | |
| Popieram, osły w końcu są ładne! | |
| | | kreatywny Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : dudek7894 Liczba postów : 124 Dołączył : 05/11/2013
| Temat: Re: Majowe Nowości Pią Cze 13, 2014 12:40 pm | |
| Czasem mi się wydaje, że ludziom Owlientu się nudzi... Nie tym razem. Oby tak dalej, żeby to wszystko było użyteczne. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Majowe Nowości | |
| |
| | | | Majowe Nowości | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|