| Nowe konto mrs-Islama???? | |
|
+6Mika_TLR Kazuyuki Tiamat Cloveu Nemmip doska 10 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
doska Nowy
Liczba postów : 15 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Nowe konto mrs-Islama???? Czw Cze 19, 2014 1:51 am | |
| UWAGA!!! Kilka dni temu pojawiło się nowe konto - ℰgzσту¢zηу. http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4039724 Jednocześnie zostało skasowane konto mrs-Islam. Na tym nowym koncie znajduje się wiele koni od mrs-Islama więc istnieje szansa że jest to on. Udowodnić tego nie mogę ale chcę wszystkich ostrzec żeby byli ostrożni. Lepiej dmuchać na zimne. Mściwą naturę mrs-Islama już znamy więc lepiej uważać, żeby potem nie było za późno. Edit Mika_TLR : Mam niemalże pewność, że jest to ten sam gracz. W dodatku na zagrodzie mgły udaje, że nic nie wie podczas gdy prosta sprawa taka jak adres IP zdradził gracza: - Spoiler:
- Spoiler:
Jak widać adres IP się ZGADZA dodatkowo widać, że oba konta są na nim zawieszone i z tego samego adresu IP, szły posty z 2ch kont | |
|
| |
Nemmip Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nemmip Liczba postów : 428 Dołączył : 08/03/2014
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Czw Cze 19, 2014 2:08 am | |
| - Cytat :
- Co do koni to bardzo dziękuje graczom : Soporific, mrs-Islam, Wolverine77 którzy odsprzedali mi je po troszkę niższych cenach niż na sprzedażach.
Nie jest to możliwe, że na jednym koncie może być troje graczy, z czego jeden z bardzo wysokim rankingiem. Być może jest to konto Islama lub innej, nieznanej nam osoby, któr też w tym całym "spisku" brała udział. | |
|
| |
Cloveu Nowy
Nick w grze : Cloveu Liczba postów : 18 Dołączył : 26/02/2013
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Czw Cze 19, 2014 4:38 am | |
| Całkiem możliwe że to jego konto, chociażby dlatego że dwa pierwsze wyhodowane konie znajdują się u Islama (przekazywał equus z Islama na obecne konto?), ale pewności nie ma. | |
|
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Czw Cze 19, 2014 5:34 am | |
| Problem dokładniej opisałam tu: http://www.zagroda-mgly.com/t15953-uwaga-wszystkie-hodowle#255703
Sądzę, że to mrs-Islam. ;p | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Czw Cze 19, 2014 5:48 am | |
| Tsa. Błagam, kto sprzedałby falkę za 100tys eq, gdzie da się za 1,5 mln sprzedać? Na 90% Islam |
|
| |
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Czw Cze 19, 2014 5:59 am | |
| Jak widziałam screen rozmowy z Sopo, to mam 90% pewności, że to Islam. | |
|
| |
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Czw Cze 19, 2014 6:01 am | |
| Specjalnie do niej napisałam, bo jak patrzyłam na konie nie spotkałam ani jednego od niej (mogłam przeoczyć) większość była od Islama. Sop rozjaśniła mi trochę sytuacje, więc postanowiłam tam napisać. | |
|
| |
Kazuyuki Już coś wie
Nick w grze : Kazuyuki Liczba postów : 103 Dołączył : 21/10/2012
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Czw Cze 19, 2014 8:55 am | |
| Cóż, dodam od siebie, że napisano do mnie z tego konta wiadomość. Kiedyś, jak wiadomo, Islam zarąbał krycia naszej hodowli w Pogromcach Wampirów. - Cytat :
Czy jest szansa dołączenia do PW ja rozumiem mało stażu ale mam mega doświadczenie mimo 2 dni mam już VIPa, 720 koni i rośnie ciagle PD bedę codziennie zbierał dzięki sitterom. Do kuponów mam dostęp tak jak i do CR
Czyli jeżeli to Islam to prawdopodobnie chciał nam jeszcze raz zrobić na złość. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Czw Cze 19, 2014 12:01 pm | |
| - Kazuyuki napisał:
- Cóż, dodam od siebie, że napisano do mnie z tego konta wiadomość. Kiedyś, jak wiadomo, Islam zarąbał krycia naszej hodowli w Pogromcach Wampirów.
- Cytat :
Czy jest szansa dołączenia do PW ja rozumiem mało stażu ale mam mega doświadczenie mimo 2 dni mam już VIPa, 720 koni i rośnie ciagle PD bedę codziennie zbierał dzięki sitterom. Do kuponów mam dostęp tak jak i do CR
Czyli jeżeli to Islam to prawdopodobnie chciał nam jeszcze raz zrobić na złość. Zawsze można zastawić na niego pułapkę ;p Niech on złapie się w sidła. Chodź... pewnie już to przeczytał |
|
| |
Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Czw Cze 19, 2014 7:28 pm | |
| brawo Dano, chytry plan wypowiedziany głośno... Podziękowania dla soporific zniknęły, a konto Islama nr.1 zostało przywrócone | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Pią Cze 20, 2014 3:20 am | |
| Mika, to było celowo... Ale ok xD |
|
| |
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Pią Cze 20, 2014 3:58 am | |
| Danon geniusz zła. No ale cóż, sądzę to samo co Dano. Warto „uknuć jakąś intrygę”. | |
|
| |
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Pią Cze 20, 2014 3:59 am | |
| konto islama wróciło ^^ - usunięcie z powrotem chyba wyłącznie w celu "nie ja nie mam multi, przecież islam gra" | |
|
| |
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Pią Cze 20, 2014 9:00 am | |
| Rozumiem, że forum jest dla ludzi: http://www.zagroda-mgly.com/u8305 | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Pią Cze 20, 2014 11:02 am | |
| Boluss12? Co z nim? Usunął się? |
|
| |
Sopor Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 14 Dołączył : 31/05/2014
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Pią Cze 20, 2014 3:49 pm | |
| - Nemmip napisał:
- Rozumiem, że forum jest dla ludzi:
http://www.zagroda-mgly.com/u8305 Czy to nie Ty właśnie ostatnio powiedziałaś, że forum jest dla ludzi i nikt bana nie będzie dostawać?;] | |
|
| |
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Pią Cze 20, 2014 4:59 pm | |
| Miejmy nadzieję, że odezwie się osobiście. Akurat rozmowy nie powinny być tak powycinane. | |
|
| |
Sopor Nowy
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Pią Cze 20, 2014 5:13 pm | |
| - Mika_TLR napisał:
- Miejmy nadzieję, że odezwie się osobiście.
Akurat rozmowy nie powinny być tak powycinane. Więc nie będzie żadnych i nic z mojej strony się więcej nie pojawi Proszę o delete account. | |
|
| |
Chyckysite Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 2 Dołączył : 19/06/2014
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Sob Cze 21, 2014 1:57 am | |
| Akurat to co opiszę jest w dużej mierze moją winą i nic nie da się zrobić.Szukałam z innym graczem howrse Vipa który założyłby drużynę i znalazł się egzotyczny.Napisał, że założy za 2 kupony, w ostateczności się zgodziłam W drużynie było już pare osób, niestety jak się dowiedziały że to oszust opuściły drużynę, sama miałam ochotę to zrobić, więc napisałam do egzotycznego o zwrot kuponów, ale już się nie zgodził... Taka nauczka dla mnie i przestroga dla innych. | |
|
| |
Chyckysite Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 2 Dołączył : 19/06/2014
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Sob Cze 21, 2014 2:01 am | |
| Jeszcze analizując sprawę tego gracza, wiem że to nie dowód, ale zauważyliście ostatni avatar mrs-Islama i egzotycznego.Czerwone napisy na czarnym tle ? | |
|
| |
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Sob Cze 21, 2014 5:35 am | |
| - Sopor napisał:
- Mika_TLR napisał:
- Miejmy nadzieję, że odezwie się osobiście.
Akurat rozmowy nie powinny być tak powycinane. Więc nie będzie żadnych i nic z mojej strony się więcej nie pojawi Proszę o delete account. Zamiast zachowywać się jak skrzywdzone dziecko, wstawiłabym screeny pokazujące "cały pulpit skype" żeby było widać początki rozmów a nie 1-2 zdania. Dla mnie w tej chwili takie poczynania to dziecinada. Zwłaszcza, że sama mówiłaś, że inni manipulują dowodami, kiedy rozmowa ze Skypa obciążała CIEBIE- wtedy screeny byłe zmanipulowane, niepełne i wyrwane z kontekstu.
Ostatnio zmieniony przez Mika_TLR dnia Sob Cze 21, 2014 5:38 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Sob Cze 21, 2014 5:37 am | |
| Właśnie, skąd my mamy wiedzieć, czy to nie specjalnie ustawiona rozmowa? |
|
| |
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Sob Cze 21, 2014 5:39 am | |
| tutaj już bez przesady, nikt nie podejrzewa Sopo o manipulacje, ale skoro wymaga się od innych rzetelnych dowodów, to sami od siebie wymagajmy takich samych. A nie, coś nie idzie po naszej myśli- foch milion. | |
|
| |
VCarinn W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Karinn Liczba postów : 462 Dołączył : 16/09/2013
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Sob Cze 21, 2014 1:17 pm | |
| Widać poważne spięcie między nimi Chciałam być sitterem u Egzo, aby go sprawdzić ale mnie nie przyjął z tego powodu, że byłam w drużynie z Sopo | |
|
| |
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Pon Cze 23, 2014 2:20 am | |
| Sopo- każdy ost jest w jakimś celu zasłużony. Jakoś większość osób nie obraża i nie kłóci się z moderacją (przepraszam- poprawka wyraża swoją opinię).
Egzo całkowicie odstępuje od całej sprawy. Pisze, że go to nie interesuje i nie jest wmieszany w całą sprawę. No cóż - jego „gra” coś nie wyszła :c | |
|
| |
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Pon Cze 23, 2014 4:08 pm | |
| Tak nawiasem, Nemmip, modzi to też ludzie, mamy prawo się z nimi kłócić jak z każdym innym człowiekiem, więc nie wieszaj się na czymś takim. Sopo ma prawo wyrazić swoje zdanie. | |
|
| |
Sopor Nowy
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Wto Cze 24, 2014 4:17 am | |
| - Tiamat napisał:
- Tak nawiasem, Nemmip, modzi to też ludzie, mamy prawo się z nimi kłócić jak z każdym innym człowiekiem, więc nie wieszaj się na czymś takim. Sopo ma prawo wyrazić swoje zdanie.
Uważaj Tiamat bo jeszcze ty warna dostaniesz za kłócenie się z modem. | |
|
| |
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Wto Cze 24, 2014 5:18 am | |
| Tiamat, Sopor ja się na niczym nie wieszam. Kłótnia kłótnią, ale są też jakieś granice. Nie dostałaś warna, bo mnie obrażałaś (nic takiego nie zaszło), tylko z tego co wiem to za swoje zachowanie we Flames w stosunku do innej osoby. I w tej chwili pokazujesz piękny przykład osoby, która będzie teraz robić na złość drugiej osobie, bo ją upomniała. A tak nawiasem mówiąc: Sopor, co ci zależy, czy dostaniesz osta, czy nie. I tak to jest chyba twoje drugie konto, po kasacji swojego "pierwszego konta". Równie dobrze po zakończeniu całej tej sprawy możesz założyć kolejne konto i nie mieć osta.
A temat zamykam, bo sprawa została już rozwiązana, więc kolejne posty nic nie wnoszą. Swoje sprawy prywatne można też rozwiązywać na PW. | |
|
| |
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Sro Cze 25, 2014 7:23 am | |
| Chciałam jedynie dodać: nie warto mu ufać, już najwyraźniej coś zepsuł. Prezentacja została usunięta a karma odjęta. Ciekawe czemu? I dlaczego tak zaparcie mówi, że nie jest Islamem. No cóż, bywa, ale naprawdę radziłabym uważać. | |
|
| |
mega. Nowy
Nick w grze : mega Liczba postów : 23 Dołączył : 28/05/2014
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? Czw Cze 26, 2014 8:00 am | |
| Na pewno nie jest to konto całkiem nowego gracza. Widzieliście kogoś na 524. miejscu w rankingu z 11 dniami stażu? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nowe konto mrs-Islama???? | |
| |
|
| |
| Nowe konto mrs-Islama???? | |
|