| Jednorożce nowych ras! | |
|
+5Sheila86 Philipek Clue Sakti Aki 9 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Jednorożce nowych ras! Pią Wrz 16, 2011 4:27 am | |
| - Cytat :
- Wyjątkowa szansa na zdobycie jednorożców niedostępnych wcześniej w Howrse!
Od 16-go września 2011, godziny 12:00 do 19-go września 2011, godziny 11:59 przy zakupie zestawu 10 Kuponów otrzymasz jednorożca jednej z nowych ras (np. Appaloosa). Płeć, rasa oraz umaszczenie jednorożców są wybierane losowo. Oferta kumuluje się, więc przy zakupie zestawu 20 Kuponów lub dwóch zestawów 10 Kuponów otrzymasz 2 jednorożce itd. Oferta nie działa w przypadku zakupu 10 pojedynczych Kuponów (np. poprzez SMS Allopass) Życzymy udanych zakupów, Zespół Howrse Kusi mnie, ale i tak nie spróbuję... | |
|
| |
Sakti Raczkujący
Liczba postów : 66 Dołączył : 21/08/2011
| Temat: Re: Jednorożce nowych ras! Pią Wrz 16, 2011 4:52 am | |
| A ja i tak kupowałam kupony i mam rogatą klacz Quarter Horse http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=4883413 | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Jednorożce nowych ras! Pią Wrz 16, 2011 5:03 am | |
| jednak się skusiłam i mam coba | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: Jednorożce nowych ras! Pią Wrz 16, 2011 6:07 am | |
| A ma ktoś OGIERY tych ras? Bo pokrycia by się przydały na dzisiaj *-* | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Jednorożce nowych ras! Nie Wrz 18, 2011 5:09 am | |
| O jest Cob na sprzedaż: http://www.howrse.pl/marche/vente/voir?id=2600421 Tylko trochę to przegięcie żeby wystawić za 19 kuponów. Ja już widziałam trakeny i holsztyny za 1 kupon. | |
|
| |
Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Jednorożce nowych ras! Nie Wrz 18, 2011 6:57 am | |
| Ale trakeny i holsztyny są hmmmm "niemiłe dla oka" dlatego już można je tanio kupić. Dla mnie względy estetyczne są ważne więc ja na przykład nie skusiłabym się na posiadanie takiego konia nawet gdyby miał róg | |
|
| |
Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Re: Jednorożce nowych ras! Nie Wrz 18, 2011 10:08 am | |
| - Sheila86 napisał:
- Ale trakeny i holsztyny są hmmmm "niemiłe dla oka" dlatego już można je tanio kupić. Dla mnie względy estetyczne są ważne więc ja na przykład nie skusiłabym się na posiadanie takiego konia nawet gdyby miał róg
Jak były do wygrania trakeny, to wygrałam chyba najładniejszego.Dlaczego ? Bo nie było widać tego dziwnego czoła... sprawdźcie Trakeny skarogniade, są normalnie śliczne Inne nie,ale te tak ! | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: Jednorożce nowych ras! Pon Wrz 19, 2011 4:02 am | |
| Przyznam, trakeńczyki im nie wyszły graficznie, najlepiej wyglądają ciemne maści, kare, skarogniade. Ja na razie jednak nie chcę kupować tych nowych. Za drogie są. Poczekam aż stanieją | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Jednorożce nowych ras! Pon Wrz 19, 2011 6:27 am | |
| Ja myslalam, ze do jutra promocja i sie skusze... A tu nic. mam nadzieje, ze jak bedzie promocja z kupywaniem kuponow to ojciec uzyczy mi swojej karty kredytowej ;p | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Jednorożce nowych ras! Pon Wrz 19, 2011 9:10 am | |
| Skusiłam się. Trafił się ogierek Appaloosa, więc wystawiłam go na sprzedaż pod imieniem "lub zamiana na Coba" - zalano mi pocztę propozycjami kupna roga za Equus. Wśród tego całego bajzlu napisała miła użytkowniczka, która zaproponowała wymianę: jej Cob za mojego Appaloosa. Oferta nie do odrzucenia - takim oto sposobem wzbogaciłam się o klaczkę Delilah Teraz zacznie się jatka, jeśli chodzi o pokrycia... | |
|
| |
Kotersiow Już coś wie
Nick w grze : Astaraela Liczba postów : 199 Dołączył : 14/05/2011
| Temat: Re: Jednorożce nowych ras! Pon Wrz 19, 2011 9:20 am | |
| Tak oto uczciłam rzucenie fajek (miesiąc bez dymka! ): zaoszczędzone na tym pieniądze wydałam na Howrse. xD Stwierdziłam, że coś mi się za to należy, a co! xD Trafiła mi się klacz luzytańska, już ładnie wyblupowana, teraz tylko trzeba zorganizować dla niej pokrycie. Jakimś cudem. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Jednorożce nowych ras! Pon Wrz 19, 2011 9:21 am | |
| - Kotersiow napisał:
(...) teraz tylko trzeba zorganizować dla niej pokrycie. Jakimś cudem. Dokładnie! Właśnie zerknęłam na pokrycia rogatych cobów - NIC Edit: A jednak załatwione :> | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Jednorożce nowych ras! | |
| |
|
| |
| Jednorożce nowych ras! | |
|