Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nudy JulicySkywalker, czyli: Digitalarty z FireAlpacki i nie tylko:) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
JulicaSkywalker Nowy
Nick w grze : Julica Liczba postów : 4 Dołączył : 14/06/2014
| Temat: Nudy JulicySkywalker, czyli: Digitalarty z FireAlpacki i nie tylko:) Pon Cze 23, 2014 12:31 pm | |
| Mam ochotę pokazać wam moje mazidła. Niektóre dziwne, inne wygrzebane z zakurzonych folderów etc. Na początek Miecze świetlne(Jak na razie tylko jeden rodzaj rękojeści, ale potem może artnę z innym typem): - Spoiler:
- Spoiler:
Taki sobie dziwny Kuń(Wiem, tło nie wyszło): - Spoiler:
Prehistoryczny kiciuś: - Spoiler:
I jedno ze starszych dzieł - Spoiler:
| |
| | | Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: Nudy JulicySkywalker, czyli: Digitalarty z FireAlpacki i nie tylko:) Pon Cze 23, 2014 3:25 pm | |
| podawaj swoje prace w Spoilerach, są bardzo duże. ---> jak zrobić spoiler? W kwadratowych nawiasach nie powinno być kropek, ani w pierwszym ani w tym ze sleshem --> czyli tym / nie ma tam też spacji miedzy nawiasami, oraz między nawiasami a linkiem. Ale inaczej pokazać się tego nie da, gdyż forum odczytuje to jako uszkodzone zdjęcie - Spoiler:
[img.] link do zdjęcia [/img.]
jeśli korzystasz z opcji wstaw zdjęcie dostępnym przez zagrodę mgły - 12 ikonka od prawej - zdjęcia wstawiane prze Typnic, generowany przez Typnic link zawiera już oznaczenie [img.] oraz [/img.] więc nie trzeba go powielać. | |
| | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Nudy JulicySkywalker, czyli: Digitalarty z FireAlpacki i nie tylko:) Wto Cze 24, 2014 4:56 am | |
| Twoje prace są bardzo ładne. Kiciuś podoba mi się najbardziej. | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Nudy JulicySkywalker, czyli: Digitalarty z FireAlpacki i nie tylko:) Wto Sie 19, 2014 3:38 am | |
| świetnie ci wychodzi, prehistoryczny kotek mi się podoba, chociaż gdzieniegdzie widać że wypełnienie jest niedokładnie wygumowane i zachodzi na tło - uważaj na to bo nieładnie to wygląda Chociaż wiesz, mam wrażenie, że ten kot ma aż za szeroko paszczę otwartą | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nudy JulicySkywalker, czyli: Digitalarty z FireAlpacki i nie tylko:) | |
| |
| | | | Nudy JulicySkywalker, czyli: Digitalarty z FireAlpacki i nie tylko:) | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|